alkohol löser inga problem, men det gör inte mjölk heller (A)

Varför är det så att man på fyllan kan släppa allt vad sunt förnuft heter och bara leva livet fullt ut, men inte när man är nykter? Vad är det som håller oss tillbaka?

design?

Okejokej, för er som har firefox ser kanske inläggen med bilder lite... skumma ut nu? Är det någon som råkar veta hur man firrar det ;S? =)

bib

ja.. var var jag. Vi hann precis i tid till mötet iaf.

Som förra rubriken sa känner jag mig rätt stresad justnu. Jag börjar glömma saker och är oftare trött osv.. Min framtid kommer att se ut ungefär såhär:
Imorgon äre kontionstest 2000m och de otroligt få (?) spanskaglosorna ska vara inpluggade. Fredag äre muntlig sv/eng-redovisning och annelie kan inte ett dugg. Det är dags att börja plugga, trots att motivationen ligger på noll. Uschusch, vad gör man åt sånt? =/
Lördagmorgon har vi juniormatch mot skellefteå IB, första seriematchen.. wish me good luck, jag har verkligen inte kommit in i det hela än ;S jaja, det är väl bara gilla läget.
Söndagmorgon har vi inventering kl 06.00 på konsum urs.. bläblä. sedan äre dammatch mot Dalen.. Kommer komma tillbaka till skolan hålögd, tröttare än någonsin och ovillig att göra nånting överhuvudtaget. Tisdag äre matteprov och bla bla bla. Det går inte att beskriva i ord hur mycket jag längtar efter höstlov just nu.

Pluggtajm nu, sovgott bloggreaders =)! 

stress!

Fy vad stressigt allt är just nu ;S Hinner egentligen inte med detta heller, ska vara på skolan om ca 35 min och jag kom just ut ur duschen. Det är föräldramöte och det är vi som håller i det typ lite =S

Jaja, imorse var vi i falkträsket och paddlade lite olika sorters kajaker och kanadensare. Vissa provade även eskimåsväng, fattar inte hur dom orkade/klarade det när vattnet var såpass kallt. Usch, jag ville prova men... kylan stoppade mig. Vi fick även prova på att orientera med GPS, faktiskt superenkelt! Kanske inte så användbart, men det kommer väl mer och mer. =)
Sen när vi kom tillbaka på skolan, frusna och hungriga, var det ryssröra & pitabröd, MUMS! Perfekt timing på den maträtten iaf =) Sen hade vi lpl, och då fick vi börja lära oss hur man ska massera. Det hela gjorde mig ännu tröttare än jag var tidigare. Efter den sömniga lektionen var det dags för 40 min matte. Sen moppe hem och ett powernap.

Får skriva mer sen, måste verkligen börja göra mig klar nu, PUSS på er! =) 

I feel good!

image30


 

För första gången på länge mår jag bra ända inifrån och ut!


Det har inte hänt något speciellt eller så, jag är bara uppåt och det känns faktiskt som att det är början på något bra =) Att jag är långt ovanför det ställe jag hamnade på tidigare och faktiskt kanske påväg uppåt. Att det börjar röra på sig nu, att jag inte är kvar i sinnesstämningen jag drogs ner i dendär dagen i slutet av juni. Känns fortfarande tungt att tänka på det, men det kommer det alltid göra, alltid alltid alltid. Det handlar bara om att lära sig leva med det.

Såg Nyberg&Törnblom ikväll och på nåt konstigt sätt fick det mig att må bättre, fick mig att se på mig själv på ett helt annat sätt än tidigare. Precis som om det varit jag själv som suttit där i stolen framför kameran och pratat om mina egna problem och fått råd. Skumt, men skönt. Lita på att jag kommer sitta bänkad i framför tvn varje måndagskväll hädanefter! Well, hade bara tänkt dela med mig av min sinnesstämning, nu är det faktiskt dags för en god natts sömn för en massa innebandy imorgon. Puss på er! ♥


aftonbladet

                           image29 


Anledningen till att just denna annons hamnar på min blogg är inte pga annonsens budskap, utan bilden.
Efter att ha blivit mepprad med viktminskningsannonser och klubbar och att "om man går ner i vikt går alla ens problem upp i rök" typ, är det otroligt skönt att se en bild där personen i fråga inte är pinnsmal. 
Face the reality: vi är alla olika, och du är grymt bra som du är!

hahaha!

Än en gång har jag spräckt mina gränser, lixom... ägt mig själv ^^

Det blev ännu en färd på stan idag med många souvenirer. Köpte, till min förvåning, ett par jeans med hög midja & typ stuprör. För en månad sen hade jag vägrat - bevisligen förändras jag somfan nu. Jag köpte också skorna, en foundation och födelsedagspresenter.

Annars äre rätt mycket tjall på tråden just nu, får ingen riktig rätsida på nånting alls. Det enda jag riktigt vet är att jag vill bort. Vart spelar ingen roll, bara bort ;S  23 / 12 <3


Ikväll ska jag vara jennifer och lite fler folk =) blir nog trevligt! måste pysa nu, puss!

fredagkväll i milslång kö

Jag är lite lagomt munter nu, efter att ha köat på rusta i 2,5 h. Fattar inte hur vi kunde göra det för bara två tapetrullar och lite småplock, så jävla ovärt! Har aldrig varit med om nåt mer ovärt ;S Det var alltså kö från ingången till kassorna typ, dvs runt hela butiken. 50% på allt i butiken, nivet.. suck, hahaha far inte dit ^^

Fredagskvällen är härmed förstördförklarad. Känns lite sent påtänkt att hitta på nåt nu. Alla har ändå börjat göra nåt och det är bara drygt att tränga sig på typ ^^ eller nåt i den stilen... aja, får väl bli en datorkväll då =/

Tidigare idag var jag SOMSAGT på stan, jag hittade ett par innebandyskor (som jag ännu inte bestämt om jag ska behålla eller ej) & även ett par andra skor jag vill ha vill ha vill haaaaaa. De var rätt billiga också, 380 pengar =) Har dock ännu inte köpt dom men.. det blir nog köp imorgon =) Måste även inhandla en present åt min favoritlisa som fyller år på några dagar =)








gokväll!


fredag på skolan

Here I am - back in buissnes!

Vi har engelska och jobbar med vårt grupparbete som går ut på att vi ska planera några engelska collegestudenters vistelse på Gotland under en vecka. Muntlig redovisning blir det på det hela, plus att vi ska lämna in lite saker på svenska, iochmed att det är ett samarbete mellan svenskan & engelskan.
Jag är klar med mitt, så då fick jag lite tid över och tänkte att det kunde väl sitta fint med ett inlägg =)

Helgen är fortfarande så gott som oplanerad, däremot har jennifer tillkommit =) lördag - jennifer, mest troligt iaf =)
Om det är någon som känner för att göra något roligt, typ.. bio eller nåt får gärna höra av sig. Jag är sugen på att GÖRA något.. damn, jag kom just på att.... ehrm.. fest? lisa fyller år och.. mja nu har jag nog gjort bort mig - glömt bort något igen. suck

nu måste vi börja dra oss tillbaka mot klassrummet för att skriva loggböcker, kändes grymt trögt. Efter engelskan äre mentorstid, var vi ska planera föräldramötet, och sedan har vi matte. Slutar gör vi halv 3, så det blir nog en tur på stan somsagt =) puss!

Nostalgitripp

image27


Hittade lite saker på firstclass som gav mig en massa minnen, och även om det kanske inte är speciellt betydelsefullt för er, kära läsare, så kanske det ger er något ändå =)

---

Svampbob fyrkant och Patric Är bästa vänner Foe Lajf, hahaha säger:

Svampbob fyrkant

Svampbob är optimistisk, allvarlig och snäll. Men trots att han vill så väl kan han inte hejda sig utan skapar hela tiden problem för sig själv - och vanligtvis för alla andra runtomkring också.

Svampbob fyrkant och Patric Är bästa vänner Foe Lajf, hahaha säger:

haha stämmer in på mej

Svampbob fyrkant och Patric Är bästa vänner Foe Lajf, hahaha säger:

Patrik Stjärna

Patrik är Svampbobs granne och bäste vän, han kanske inte är den smartaste i undervattensbyn men han har ett hjärta av guld.

Svampbob fyrkant och Patric Är bästa vänner Foe Lajf, hahaha säger:

hah destämmer in på dej




Nobody's perfect, but you're fucking close !




Saker som är SVÅRA att säga när Du är full:

Oöverträffat

Innovativt

Preliminärt

Kvastskaft

Diskussion


Saker som är VÄLDIGT svåra att säga när Du är full:

Specificitet

Cogito ergo sum

Brittiskt

Konstitution

Passiv-aggressiv Störning

Substantiera

Tillvägagångssätt


Saker som är i stort sett OMÖJLIGA att säga när Du är full:

Tack, men jag vill inte ha sex.

Nix, ingen mer sprit för min del.

Ledsen, men du är inte riktigt min typ.

Godkväll, konstapeln, är det inte en underbar kväll?

Åh, jag kan inte -ingen vill höra mig sjunga!




säg what a handsome face på engelska.. då kan du helt plötsligt snacka skånska.. :D

What a handsome face = Var det han som fes




Det är värt att kallas idiot om det är priset för att gå sin egen väg



jag hoppas du slipper den smärta,

Som skar igenom mig

då jag blev lämnad av världens underbaraste tjej.

På samma sätt som du stöttade mig

så ska jag stötta dig

iallafall i så gott jag kan

annars vore jag inte en riktig man.


Det finns två tjejgäng jag aldrig är fina

Resten verkar mest vara pest och pina

Det ena i urs, det andra i hamn

Jag har tur som hamnat i eran "famn"

I det ena har jag min älskling Pernilla

Hon bor i hamn i en villa

Där finns även mina bästa irl tjej-vänner

Mellan deras hus jag ofta ränner

I det andra finns dom jag chattar med

som stöttade mig när jag led

av ett krossat hjärta


jag hoppas du slipper den smärta,

Som skar igenom mig

då jag blev lämnad av världens underbaraste tjej.

På samma sätt som du stöttade mig

så ska jag stötta dig

iallafall i så gott jag kan

annars vore jag inte en riktig man.





One night the moon looked at me and said:

-Why don´t you leave him?

I looked at him with tears in my eyes and said:

- Moon, would you leave your sky?




För världen är du bara någon, men för någon är du världen



Are we friends, or are vi not?

You told me once but I forgot.

So tell me now and tell me true,

so I can tell you... I love you!

Of all the friends I have ever met,

You are the one I can not forget.

And if I die before you do,

I will go to heaven and wait for you.

If you are not there by judgement day,

I will know you went the other way.

I will give the angels back their wings,

And risk the lost of everything.

Just to prove my love is true,

I will go to hell with you..




Nothing Else Matters


So close, no matter how far. Couldn't be much more from the heart.

Forever trusting who we are. And nothing else matters!

Never opened myself this way. Life is ours, we live it our way

All these words I don't just say, And nothing else matters!

Trust I seek and I find in you, every day for us something new .

Open mind for a different view. And nothing else matters!

Never cared for what they do. Never cared for what they know.

But I know.


So close no matter how far. Couldn't be much more from the heart.

Forever trusting who we are, and nothing else matters!

Never cared for what they do, Never cared for what they know .

But I know !


Never opened myself this way.Life is ours, we live it our way.

All these words I don't just say. Trust I seek and I findin' you.

Every day for us something new, open mind for a different view.

And nothing else matters.

Never cared for what they say. Never cared for games they play.

Never cared for what they do. Never cared for what they know.

And I know !


So close no matter how far.

Couldn't be much more from the heart.

Forever trust in who we are,

No! nothing else matters !



Att något kan vara så värdefullt för någon men helt betydelselöst för någon annan? Efter att ha gått igenom alla dikter och allting jag hade sparat är jag gråtfärdig. Minsta lilla och det spricker nu alltså. Ge mig tiderna tillbaka =( allt var så enkelt, jag hade aldrig nångång ens en liten aning om vad jag snackade om back then, vilket jag antar var det som gjorde det så jävla underbart.. Jag bara levde livet på mitt egna sätt. Det fanns inga måsten och det mesta var ganska nytt för mig. Visst fanns det saker som var svåra, men jag upplevde dem åtminstone inte lika svåra som idag. Antingen tar jag hårdare på saker nu ellerockså är det så att jag bara var mindre brydd förr, mer avslappnad. Jag hade, och förnekar inte att jag fortfarande har, nystartat denna livslånga kamp om lycka, kärlek, pengar, värdighet osv. Undrar hur mitt liv kommer se ut om några år, om jag förändrats såhär pass mycket på bara några få år? Vet att man förändras mycket i denhär åldern oså, men...

Nåja, nog med nostalgi, hope you enjoyed it =) duschen & sängen väntar, puss igen

20 sept - dvs pengar?

image26
Innebandy, innebandy & mer innebandy
.. och lite skola på sidan av



Förkylningen vägrar lämna mig, jag börjar bli lite smått less. Jag vill gärna bli frisk nu, så att jag kan få en anständig tid på 2000 meter nästa vecka. Usch vad jag gruvar mig! Vet att det egentligen inte är nån bigdeal men har alltid varit så att jag alltid hittar något att oroa mig över.

Ikväll var det träning. Nu börjar innebandyn sitta i huvet, dock inte i klubban osv.. Vi har också, äntligen, bestämt oss för ett matchställ. Det var hög tid för det, iochmed att serien börjar nästa vecka =S haha usch, jag förstår inte hur det riktigt ska gå till, hur dom har tänkt sig ;S  jag kan inte påstå att jag känner mig speciellt... ehrm.. inkörd?

Annars börjar proven dyka upp i kalendern och nygamla bekantskaper tas upp. Helgen är halvplanerad med många "kansken", vi får väl se hur det slutar riktigt.. Imorgon hoppas jag hinna gå en vända på stan efter skolan, för att hitta mig ett par innebandyskor. Är lite sugen på ett par, men vi får väl se hur det artar sig =)


Dax att gå uppåt och hitta något att stoppa i magen
PUSS! ♥

i brist på annat, men den duger fint.

Cut it away
This crazy longing for something more
Cut it away
The question I don't have an answer for
Why I hunger
For something I can't see
Cut it away
The dream I wanted life to be


 

- Jackson Browne

opepp..

usch, är verkligen inte peppad på mer innebandy efter imorse.. Vi hade endel fys oså, usch & fy.. dålig kondition+förkylning är inte ballt om man ska träna kondition, vilket större delen av lektionen innehöll imorse..
jasi, plus att vi typ har antingen orientering eller paddling i falkträsket imorgon på friluftslivet.. suck, hahah kan man bli mer opepp? ;S vill som ingenting justnu, allra minst träna. men nu äre såhär det är OCH det är jag som styrt det så, så nu äre bara att bita i det sura äpplet =)

Serien börjar snart och jag kan fortfarande inte skjuta, fattar inte hur jag har tänkt mig detta.. peppen ligger på noooooooll, cero, zero, nada, 0!!!!! nåja, först äre lagträff, sen träning och sedan börja förbereda sig mentalt för kommande veckan med prov osv genom att sova typ.. BLÄ! verkligen blä alltså ;S

jisses

Jag som lovat mig själv att detta inte skulle sluta som en modeblogg har nu lagt upp två klädesplagg. Ellerja, jag ska vara ärlig och säga att jag från allra första början lovat mig själv att överhuvudtaget inte ens starta en blogg. Ville försöka att inte dras med av strömmen men somvanligt gjorde jag det ändå.
Nåja, världen gick väl inte under, dessutom var det ju till och med roligt. Ibland behöver man helt enkelt bara skriva av sig, på samma sätt som man ibland behöver en god vän att prata med ellerså. Men jag bestämde mig för att inte börja lägga upp bilder på kläder osv, eftersom att jag inte är något speciellt stort fan av modegrejer och så. Det är jättefint på vissa, endel passar verkligen i det.
Jag är inte en av dom
Exempelvis cityshorts tycker jag är grymt snyggt.. på alla andra.

Men.. som ni ser så hände det som inte fick hända, än en gång spräckte jag mitt eget mål. Jag antar att världen går allt annat än under denna gång heller, men det är ett bevis på hur svag jag är för strömmar osv. Inte bra, hur tränar man upp sånt? ;S Måste kanske skaffa mig en egen superdupervilja som aldrig viker sig, men hur bra är det i längden? Hur mycket kommer jag inte förlora på det? Kanske har det med självkänslan att göra? Eller helt enkelt hade det bara med förändringar att göra.

Eftersom min omgivning har förändrats en hel del på sistone antar jag att jag också gjort det, i takt med allt annat. Om du frågar mig vad jag tycker om det är jag rädd att jag inte har något riktigt vettigt svar. Förändringar kan väl vara bra till viss del.. om man däremot förändras såpass mycket att man inte vet vart man har sig själv längre är det kanske dags att ta tag i saken och lära känna sig själv, sätta sina egna gränser och värderingar.
Det är nog precis det som händer mig, jag vet inte riktigt vem jag är justnu eller hur det blivit såhär egentligen. Däremot vet jag inte om man bör ta till något speciellt medel. En tjej sa till mig att jag bör åka bort med familjen, vilket jag ska, men inte förrän vid jul. Frågan är om jag ens behöver det. Jag kanske bara behöver några positiva tankar? Om jag hela tiden går runt och tänker "nä usch vad jobbigt, vem är jag?", hur stor är då chansen att det händer nåt?

Den som tror att den kommer lyckas får nog rätt, men det får nog också den som tror att den inte kommer det.
Fram med postivitet och bort med negativitet =)

Men såhär är det och nu är det bara att dansa efter pipan. Jag kommer nog att lära mig melodin, sooner or later!




Annars har jag bakat kladdkaka med simon idag, förutom skola osv. Pluggat lite har jag också gjort.. mjaa. bara att vänja sig vid plugget I guess =O ps; kladdkakan var mums!

ps2; jag saknar 9b (U) take me back! äre inte klassfest eller träff eller vadsomhelst snart =(?

söndag

Dagen har varit rätt lugn. Jag steg upp frivilligt strax efter 10 (?! jag har nåt fel), åt frukost med mina föräldrar som, för omväxlings skull, börjar tjafsa om nåt.. blabla.. suck jag är så less -.- dessutom äre alltid jag sen som får prata vett med båda, jag som förmedlar & tröstar. Det har varit så så länge jag kan minnas typ ;S Hade mycket hellre sluppit höra allt, men jag lär mig ju en massa nu. En himla massa.. Jag kommer säkerligen ha nytta av det senare i livet. Jag funderar ofta på hur jag kommer göra med mina egna barn, om jag nu får några. Kommer jag göra som mina föräldrar och berätta precis allt, eller komma jag skona dom från det? Vad är bättre? Sen finns det ju såklart vissa grejer som mina föräldrar gör mot mig som jag definitivt inte kommer göra mot mina egna barn, såsom tillexempel lyfta fram mina egna bra egenskaper och min partners dåliga. "Lyssna inte på henne, hon vill bara få mig att framstå som en idiot" eller "Lyssna inte på honom, han tycker bara synd om sig själv". Det är verkligen jobbigt, det innebär i slutändan att man i slutändan måste välja sida..



image26


Usch, vad läskigt det känns att tänka på barn och framtid =( Det känns så långt bort, så avlägset. Filmen jag och lisa såg igår väckte tankar, förhoppningar och förväntningar. På smällen var faktiskt riktigt bra, över förväntan. Den handlar, precis som det låter, om en tjej som blir på smällen efter en kväll fylld av rajtantajtan & ett one-night-stand. Hon känner inte killen, han har varken pengar eller eget boende. Men hon beslutar sig iallafall för att behålla barnet och man får följa henne och honom under graviditeten. Rekommenderas!

Efter filmens slut gick vi till max i väntan en buss hem. Vi pratade om allt ifrån kärlek till gamla klasskompisar över en jordgubbsmilkshake. Riktigt mysigt faktiskt, trots den... ehrm.. minst sagt oharmoniska maxmiljön. Sedan bar det av hem hit var vi tjockade oss ännu mer med kakor och saft =) Inte nog med att jag åt upp nästan hela popcornlådan på bion (som det var meningen att vi skulle dela på), sen gjorde jag fika också. Idiot! Magen mådde inte prima ballerina efter det vill jag lova. När lisa begav sig hemåt begav jag mig mot sängen. Gjorde en relativt tidig kväll, släckte lampan strax efter 1 =)



Men nu är det dags för en dusch efter en timmes dans med tjejerna & lite gång =) Kvällen är fortfarande oplanerad, men det lutar åt en lugn kväll iaf. Är riktigt sugen på att övningsköra! Vi får se vart det leder.


Tunika!

Här kommer två bilder på den omtalade tunikan jag inhandlade igår.

   









Behålla vs. lämna igen? Jag tycker den är råsöt och föll handlöst för den, dock vet jag inte riktigt om det är min stil osv, hjälp?

Welcome paradise!

image22

Egypten, Sharm El Sheikh 23/12-30/12


Nu är det bokat, klippt och klart =) Dags att fixa nya pass äre också.
SÅ SJUKT UNDERBART! ♥
Att jag längtar redan nu är det ingen tvivlan om så innan dess kommer jag ha längtat ihjäl mig! Gosh, nu måste jag ju ha ny bikini och allt, hur ska detta gå =O Får skynda mig att springa på stan och kolla innan de tjocka, plufsiga vinterjackorna övertar helt. Dock kommer det inte vara så supervarmt där, men jag är nöjd ändå. 22-23 om dagen och kring 12 på nätterna. Dedär vinterjackorna kan kanske komma till pass (A)
Haha. Nä, men det kommer nog vara ungefär som en svensk sommar. Känner hur grymt mycket jag kommer uppskatta att komma iväg från allt. Däremot känns det lite bättre på den fronten nu, det var nog bara en släng av mensens biverkningar ^^ Som dock kommer återkomma antar jag, men det ska nog gå bra det med.
What doesn't kill you makes you stronger, you know =)

Ikväll blire bio med min favoritlisa =) På bioduken kommer På smällen att visas, en riktigt rolig film har jag hört & hoppas jag på. Sen kanske det blir en stund på stan innan vi hoppar på bussen hemåt. Dock måste vi ta någon buss före kl 00.00, eftersom att efter midnatt måste vi betala fullt vuxenpris, och inte nog det det; Dubbelt vuxenpris dessutom. Så en resa på dryga milen skulle kosta oss kring 70 svenska pakking riksdaler! Nu snackar vi alltså om ruinering påriktigt. Fattar inte vad dom tänker med ;S Av vad jag har förstått är det inte något dyrare att driva en buss framåt på nätterna än dagarna?


Mat nu, puss!

Tjockfredag

Well, ännu en fredag avklarad. Dagen började somvanligt med innebandy, dock klubbade huvudvärken ned mig på sidan av planen redan efter uppvärmningen. Den kom så plötsligt, mysko.. aja, efter dusch och ombyte var det dags att släpa sig till skolan & äta lunch. Faktiskt riktigt god mat idag, tycker verkligen om kycklinggryta tikki masala :)!
Sen hade vi mördarengelskapasset på drygt 1,5h. Sedan hade vi mentorstid & matte till halv 3, varpå jag mötte simon och johan (som hade gått ut till atorp av någon konstig anledning) och vi tog bussen in mot stan. Jag skiljdes från simon och johan och gick en stund på stan med rebecka. Efter en stund skiljdes jag även från henne och strosade runt en stund till. Var ute efter innebandyskor, vardagsskor & eventuellt en innebandyklubba, ELLER något annat sött =) Dock hittade jag inget av det, så där kring 4 mötte jag upp simon och johan igen. Ganska direkt därpå ringde lisa och meddelade att hon var i stan nu, så det var äntligen tid för att stoppa lite mat i magen som planerat. Vi mötte upp henne och gick sedan och åt på Dallas.


Tjock, tjockare, tjockaste annelie vare som lämnade dallas ett skrovmål senare. Usch, jag åt mig så mätt att jag bara ville spy senare. Gör alltid det felet, lär mig aldrig riktigt hur mycket jag orkar och dedär med att äta sakta är inte min grej. Extra svårt blire när man är vrålhungrig.
Sedan vare hemfärd och lite tjoller, sen bar det av mot hamn. Har haft en trevlig kväll, lite ovanligt numera att man umgås i större grupper, vilket vi gjorde =) Var ute och gick i duggregnet osv ;D småmysigt hade vi=)

btw vad händer med vädret ;S ska det bara regna hela tiden vill jag inte vara med längre =(!
men nu är det verkligen dags att sova, klockan visar natt. Nämnde jag förresten att jag läst ut boken nu? Min legendariska flickvän. Har svårt att säga om den var bra eller bara ganska bra. Diggar slutet rätt hårt, det var det som gjorde hela boken. Mike Gayle skriver riktigt bra faktiskt. Har svårt att sätta fingret på vad det var som var bra med den, måste upplevas OCH den ligger här och väntar på dig ; )

GODNATT :*

 

aj......

hm ja, AJ! Hade oturen att få en klubba rakt upp i.... mja.. precis där! idag på träningen ;S en av tjejerna skulle skjuta, sen stod jag ivägen och ja.. AJ! satan alltså, nu snackar vi om pain. Vissa av det motsatta könet tror visst att vi knappt har nån känsel, men alltså haha jag lovar dig att.. det har vi!

som jag sa tidigare idag på skolan så drömmer jag många konstiga drömmar ;S jag drömmer om björnar och kyssar till fel personer och en massa shit. Någon som är bra på att tyda drömmar? I mina ögon bådar det inte gott att drömma om björnar som nafsar på en, hugger efter en.. ehm.. jag känner mig inte riktigt frisk -.-

för i övrigt hann jag en sväng på stan idag efter skolan, hittade en riktigt söt tunika på cubus för 149:- . Har dock inte bestämt mig för om det är min stil eller ej, så prislappen hänger kvar tillsammans med 30 dagars öppet köp, ovetande om sitt öde. Måste på stan på lördag, nya innebandyskor är verkligen efterlängtade. Mina stabil strl 43 (!!!!!, köpte dom enbart för att det var rea, fanns inte mindre storlek.. idiot javet.) börjar ha gjort sitt. Förra träningen när jag sköt drattade jag på rumpan. Alltså så har jag grymt dåligt fäste också, det funkar inte i längden.. uschnej. Jobbigt bara att det är så dyrt med skor ;S Jag skulle även vilja ha ett par lite.. ehm... finare vardagssko. Som det är nu strosar jag runt i svarta, ändå rätt välbehållna skateskor. Funkar alldeles utmärkt, men det skulle vara kul med nya =) Sen äre så att det var typ.. över en månad sen som jag överhuvudtaget shoppade. Det är på tiden nu..

Nu kommer lisa, johan & simon och idol börjar på en stund. PUSS! ♥

skola

hålig dag, ogillas =/ efter första lektionen hade vi 1 h 10 minuters hål.. värt när vi lika gärna skulle kunna sova lite längre, ta en senare buss osvosv? =) suck.. jaja det var på tal iaf att flytta upp första lektionen..

nu återstår engelska (vilket vi har ett stort grupparbete på, som vi även håller på med på svenskan) och spanska.. måste nog finslipa min spanskaläxa endel (:P), så det är bäst jag sätter fart, vi börjar om 10 min, puss!


jag drömmer konstiga drömmar......

don't take it too serious =O

A) Ta fram mobilen och gå in på kontakter
B) Håll inne neråt knappen en stund o sen släpp
C) Skriv vem det blev som svar på frågorna!


Bästis: johan hedström
Jag heter: Sannas mm&mf  ; )
Jag gillar: jojjo
Jag hatar: chrille
Jag är kåt i: sanna
Jag är verkligen super kär i: lisa ss
Snyggast i världen: jonas ögren
Äckligast i världen: mange (min tränare)
Muppigast i världen: simon
Tråkigast i världen: pappa
Jag ska satsa på: anton
Jag vill ha sex med: tusse
Hatar jag mest: carro
Jag har en hemlighet med: vera
Skäms jag mest över: rebecka


jahaja..

Hemma blir jag idag iaf. Förkylningen slog till lite extra efter träningarna igår, så det blir ingen orientering för min del idag. Ändå rätt skönt, var inte speciellt peppad påre. Nu har jag istället tid åt spanskan (-.-) och läsa ut min bok =) Spanskaläxan var vild. Vi ska alltså kunna hur bokstäver uttalas beroende på vilken bokstav som är före/efter. T ex

C 1. Uttalas som läspljud (engelskans thing) framför e och i i europeisk spanska: cinco, cero, Barcelona
        I södra Spanien, på Kanarieöarna och i Latinamerika uttalas c framför e och i som s-ljud
    2. Uttalas som k-ljud framför a, o och u: Carmen, Colombia, Cuba 
osv

Känner du peppen? Njaa, inte jag heller riktigt. Sånt där kommer ju när vi lär oss orden ;S onödigt vetande, onödigt att lära sig det nu ju =O

--

Jag har suttit och kollat runt lite i resekataloger nu på morgonen. Älskar att bläddra runt bland paradis efter paradis, det gör mig helt lyrisk. Vi planerar att åka utomlands över jul i år, eftersom att mamma i princip hatar julen. Hon tycker att det bara medför stress och en massa arbete. Jag själv tycker ändå om julen, men skulle ändå lätt kunna tänka mig att fara utomlands istället. Det kanske tillochmed blir så att vi är borta över nyår också, säkert enbart för att jag inte ska supa skallen av mig ellernåt ^^
Vi funderar lite på Thailand, Indien eller någon av öarna som tillhör Spanien. Dock ligger medeltemperaturen på ungefär 20 grader på Spanienöarna, medan temperaturen i Thailand kommer upp i drygt 30. Skulle vara nice att åka iväg och känna att man faktiskt varit på semester, dvs inte som en svensk sommar (dvs inte Spanien).. Menmen, vi får väl se vart vi hamnar. Jag hoppas såklart på Thailand eller Indien. Åtminstone på bilderna (javet, dom tar ju såklart bara dom bästa bilderna), ser det helt sjukt underbart ut.. suck, så besviken jag kommer bli nu om det inte blir något. Nåja, vi får väl hoppas på det bästa =)

Vet att jag är grymt dålig på att lägga upp bilder osånt, det gör läsandet så mycket roligare, men orken tryter. Måste försöka skärpa mig, en vacker dag. Vilket vill säga; inte idag (A)

borned into this world of joy and misery

Namn? Annelie Söderberg
Piercingar? inga
Tatueringar? inga
Längd? 1.70 typ
Skostorlek? 40 typ
Hårfärg? brownie typ ;D
Fräknar? inte det inte
Vikt? låt oss lämna det osagt.
Motto? Lev livet innan det lever dig =)!
Kär? nai
Önskar du att du bodde någon annanstans? njaa, jag trivs ganska bra
Tänker du på självmord? nejnejnej
Tycker du att du är attraktiv? nje
Dricker du? ja?
Använder du droger? nejnej
Röker du? nej
Vilket schampo använder du? haha barnängen (A)
Vilken parfym använder du? Sergio Tacchini - Stile Donna
Vad är du rädd för? att förlora allt jag har
Gillar du att tvätta? njaa
Gillar du berg-och-dalbana? oooja! =D

Senaste...
Filmen du hyrde?
 eehhm.. minns inte namnet, men det skulle föreställa en skräck men jalovar det var felmärkt. borde stått typ porr ellernåt.. wtf en skum kille våldtog tjejer och mördade dom sen, och man fick se alla våldtäktsscenerna, sämsta skräckfilmen genom tiderna iaf.
Filmen du köpte? oooj.. Wiew from the top troja =)
Låten du hörde: 50 cent ft. Justin, Timbaland & Ayo - Technology 
Låten du laddade ner? B5 - All I do
Personen du ringde? paula =)
Personen som ringde dig? haha, paula =D
TV-program du såg? idol troja..
Person du tänkte på? haha oj, helt ärligt vet jag inte

För eller emot...
Långdistansförhållanden? well, både för & emot. det blir vad man gör det till. beror på helt enkelt..
Utnyttja någon? definitivt emot.
Självmord? mot!!
Ungdomar som röker? deras liv, deras val.
Använda droger? deras liv, deras val. jag själv är emot
Sex före äktenskapet? för
Köra onyktert? haha JA jag tycker att det är helt okej att riskera att döda en massa folk inklusive en själv! ?
Förhållanden? helt klart för

Favorit...
Mat? kyckling & ris =)
Låt? jättesvårt. men.. Crash Test Dummies - Mmm Mmm Mmm Mmm
Sak att göra: umgås med folk jag tycker om =)
Sport: innebandy skulle jag tro, annars är volleyboll också ganska ball =)
Dryck: 7up, färskpressad juice eller mer - kaktus =)
Kläder: mjukis när jag är hemma, annars jeans
Film: A Cinderella Story, tjej som jag är
Bil: Beror på, men nån liten söt =)
Serie: OTH, annars är jag inte tvgluttarnFLUPP

Har du någonsin...
Gråtit över en pojke? det kan du lita på
Gråtit över en flicka? det med
Ljugit för någon? ja, tyvärr
Varit i slagsmål? nej
Blivit arresterad? nej
träffat någon från internet IRL? haha joda massor =)

Antal...
Gånger du vart kär? oj, omöjligt att räkna ;S
Gånger ditt hjärta brustit? ett x antal
Hjärtan brustet på grund av dig? vet inte riktigt, hoppas på 0.
Killar du kysst? hm, mja.. deru =)
Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? Mjaa, det är nog åtminstone hälften =)
Gånger ditt namn varit med i tidningen? vet inte riktigt, de flesta av mina födelsedagar iaf (A)
Ärr du har på kroppen? inget speciellt, bara små oså =)
Pålägg som gäller: ;S?

Senaste...
Boken du läste? vet inte, dock läser jag Min legendariska flickvän justnu =)
Personen du fick e-mail av? Anna Nordahl
Personen du fick brev av? ingen aning..
Personen du fick sms av? lisa =)
Gången hela din familj åt middag tillsammans? middag idag. porterstek, potatis & tzatsiki =)
Saken du köpte? butterbulle (A)

Vad har du gjort idag? skola, varit med simon & johan och tränat =)
Var det kul? Mjaajo har funkat =)
Brukar du svära mycket? tyvärr
När stiger du upp på morgonen? beror på om det är skola eller något speciellt, isf i tid. annars sover jag tills jag vaknar, vilket man aldrig vet när det sker (A)
Gillar du att slåss? inte det, våld löser ingenting
Vad har du på dig? HAHAHA, shorts & sportbh ;S
Vad ska du göra ikväll? kvällen har just passerat, och den ägnades åt innebandy.
Vad är du allergisk mot? ingenting =)
Var har du ont? ingenstans troja för tillfället =)
Använder du hårspray? jodå
Kan du stå på händer? haha faktiskt ^^
Håkan Hellström eller The Ark? the ark, men helst ingen av dom
Gillar du ketchup? jo =O?
Är du glad nu? rättså =) glad, men trött
Var du glad igår? mjarå
Vad dansar du till? det mesta, bara det är rätt stämning
Stockholm är... ? vår huvudstad
Göteborg är...? en nice stad =)
Kan du sjunga? nej.
Spaghetti eller makaroner? samma skit samma färg
Land du vill besöka? de allra flesta, men typ australien eller sydafrika skulle vara nice =)

hm...

okej, yogan var inte idag tydligen. Den var tilltänkt imorgon, men nu fick vi ledigt från den lektionen imorgon så vi slipper komma till skolan för 30 min. Tackar anitha med h :)! Annars har det inte hänt så mycket. Förkylningen håller i sig, dock har jag ätit massa vitlök nu =) Passa er baciller ;) .. och alla i min omgivning bör kanske passa sig också ;S

Ikväll äre träning, klockan 8, vilket innebär att jag missar idol =/ damn. funderar seriöst på att spela in det, om ingen annan har tänkt göra det (A)? vera? =)

jag som trodde jag klarat mig, men ack så fel jag hade.

Förkylningen har nu nått även mig. Har ont i halsen och huvet och är bara allmänt trött & less på allt. Var ut och gick en sväng med simon ikväll, riktigt skönt faktiskt. Det gjorde att huvudet kändes inte lika tungt längre. Hade klätt mig så mycket att han kallade mig eskimå (U) hahaha, du ska allt få igen en vacker dag =D

Imorgon äre innebandy på morgonen (bra medel mot förkylning?), sedan ett hål på nästan 3 timmar pga utebliven matte. Sen har vi superlång kommunikation & sen arbetssätt och lärande var vi ska få prova på yoga! Ska faktiskt bli spännande att se om det har någon inverkan :O Dock oroar jag mig för ställningen, man ska ju sitta i... eh.. jamen ni vet, skräddarställning fast med fotsulorna uppåt PLUS att vi ska sitta på bänkarna. Catch me when I fall, please :)? hahah nämen alltså ^^ livsfarligt förtusan =S

Onsdag är det friluftsdag, orientering, på vitberget. Också det väldigt bra medel mot förkylning. Jippikajeh! Om jag får feber på torsdag ska jag skratta HÖGT åt mig själv. Riktigt högt.

Jag har ännu inte läst ut min bok, "Min legendariska flickvän". Men den är faktiskt ganska bra, mycket tänkvärt oså =) Men jag kämpar tappert, har då läst mer än hälften iaf och nu äre time to go on =)

→ ps, nässpray är bra =)


skolan

well, spanskan slutade just och vi väntar på att få gå och stoppa lite mat i magen. Hoppas på att det är något ätbart idag (och nej simon. jag äter aaaallt (A) ) Vi har bara en massa mördarlektioner idag, alla är typ längre än en och en halv timme. döda mig långsamt äru snäll

Som jag trodde känns det bättre/normalare idag. Men eftersom att jag ändå fortfarande står för vartenda ord jag skrev igår lär inlägget bli kvar. Förhoppningsvis äre bara tillfällligt, jag hittar nog mig själv såsmåningom, om det nu är det som är meningen att man ska göra... man kanske åtminstone borde veta vart man har sig själv :O
Jasi, virrvarret i mitt huvud justnu är svårt att förklara. Men... make my day!

mat nu, puss!

för lite sömn.

Jag förstår inte, förstår ingenting justnu. Antar att det beror på alldeles för lite sömn och vissa omständigheter. Känns verkligen som att jag tappar greppet om det mesta nu. Vet inte vart jag har nånting och om än mindre mig själv. Vad händer? Helt ärligt kan jag inte definera vad jag känner nu.
Läskig känsla dehär. Passa er =/

Höll bl a just på att skriva ner och skicka saknad. Riktig, jävla äkta saknad. Antagligen var det ett desperat, idiotiskt försök till uppmärksamhet. Tack och lov finns det människor i min närhet som är klokare än mig, folk som får mig att inse vad som hjälper mig och vad som stjälper mig. Jag är så sjukt rädd att förlora allt jag har att det börjar gå överstyr. Jag gör en massa saker som inte alls är likt mig. Ibland kommer jag på mig själv med att sitta och fundera på hur jag ska vara. Hur jag borde vara. Hur folk förväntar sig att jag ska vara. Jag verkar ha stora svårigheter med att veta hur jag är, att hitta mig själv. Jag som trodde jag redan hade lyckats med det..
Kanske, mest troligt, beror det på allt det nya. Kanske en släng av svårighet-att-anpassa-sig-flunsan.

Förhoppningsvis är allt över imorrn och jag raderar detta inlägget. Jag insåg just att jag beter mig som om jag vore full, fast kanske en släng av snefylla då. Jag är hursomhelst verkligen inte lik mig, vilket är upphovet till allt dehär. Grunden svajar, konstigt att allt det andra svajar då också? Hur gör man, någon som kan hjälpa mig?
Jag har själv sagt till andra att man inte hittar sig själv förrän man slutar leta, och.. ja.. jag kanske borde prova det.

Fredag/Lördag

"På fredag äre kycklig och på lördag äre fest, men fredag är ändå den dag som känns bäst " lalalal (8)
.. måste bara få inflika att det inte stämde så bra, vi åt fisk idag & imorrn äre verkligen inte fest. Men annars vare ju bra (A)

Dagen började med innebandygymnasiet somvanligt en fredag. Det gick väl... sådär. Var på skolan kring 10.40, slängde i mig en banan som lunch och hade sen engelska, mentorstjaffs och matte. Sedan missade jag halvbussen från atorp med bara några sekunder pga trögfattade.. ehm.. lärare.. 
Eftersom vi inte har fått reda på om vi får stora skåp än, lämnar jag in klubban i receptionen. När jag i all brådska skulle hämta ut den möttes jag av en lapp på luckan; "Om du vill mig något så finns jag i lärarrummet" eller något liknande. Jag rusade in och lyckades tydligen få tag på den mest (mest troligt) tröga människan på hela området, så det tog ändå.. typ... äh, iaf förlång tid för henne att få fram den. Så jag fick vackert sitta och vänta på helbussen, för jag vägrade gå in till stan med min feta bag som vägde endel eller två.

Väl inne i stan så upptäckte jag att jag just missat 5 över 3bussen, så då fick jag än en gång snällt sitta och vänta i 25 min. Munter annelie? nej. btw ett stort tack till den som uppfann musik, mp3 osv =)
Kom hem, åt, datorn osv.. det vanliga. Sen hoppade jag på en buss ännu en gång, dock denna gång för att infinna mig på busstorget klockan åtta. Inspark.. insparken som jag varit halvnervös över visade sig vara helt chill. Först band dom ihop oss två och två i fötterna efter ett led, som vi fick gå i från bussgrejset till torget. Sedan fick vi komma loss (fråga mig inte vad meningen med "ledet" var), och vi styrde stegen mot en liten lokal där det visade sig vara massor med onyktert folk. Kul att komma dit spiknykter, nervös, minst på stället, ny osvosvo.. Jaja, sånt man får ta.
Så jag och paula började dra oss hemåt strax efter 10. Kom hem, bevisade att jag var nykter, chillade en stund till vid datorn & for sedan och hälsade på lanbeefarna. Jag lyckades äntligen göra en apberget åt simon, MISSION COMPLETED! ;D plus att jag smygspelade lite cs (JAG ÄR BÄST!!!!!!!!!!!1 not)

Imorgon bär det av till.. eh.. stavaträsk ellernåt med laget.. blir där till söndag, mitt på dan nångång.
callme, halebop & gratis sms (fast bara till söndag =/ )
pussar!

hey brownie.

Eh... jo.. jag färgade just mitt hår. Det blev jättemörkt, nästan för mörkt enligt min mening. Kanske blir en ljus slinga här och var såsmåningom, vi får se. Annars händer det inte så mycket i mitt liv just nu. Jag går i skola, jag tränar innebandy, jag har träningsvärk. Mja, det var nog allt.

Känner mig inte så pepp inför helgen. Jag hade allra helst bara tagit det lugnt, skolan och de tidiga mornarna tar knäcken på mig egentligen. Man är inte direkt van ;S inte än iaf. Dock ska jag väl inte klaga, idag hade vi första lektionen 13.10.. men.. det var bara i veckan ^^ Imorgon äre 07.48bussen igen, för 1,5 timmes innebandy på campus. Sedan till skolan, och slutar gör jag halv 3. Sedan äre inspark på kvällen. Får se hur det slutar :O Om jag inte skriver något på ett tag kan ni ju alltid börja leta efter mig i nåt dike ellerså. Man vet aldrig.. ni hör ju bara ordet: Inspark. Detta kan aldrig sluta väl.

Readtime & sleeptime. Pussar!

=)

Onsdag. Var ett tag sen jag bloggade nu, men jag har inte riktigt haft tid av någon konstig anledning =S Hade faktiskt tänkt skriva lite igår, men orken tröt. Ändå hård träning (iaf för lilla mig(A) ) på innebandyn igår morse, sedan efter skola och plugg vare dags för ännu en 90minutersträning. Mums? mja, jag vet inte, men mina ben är inte riktigt på min sida idag....

Skolan går framåt, vi börjar komma igång nu med allt vad det innebär. Måste strax sätta mig omringad av böcker för att plugga.. Jag har börjat spanska. Det var klurigare än jag trodde, men det kommer väl :) För övrigt verkar lärarna okej och skolan likaså. Det artar sig =)

Till helgen äre inspark på fredagkväll, sen har vi "lagträff" i nån stuga nånstans lör-sön. Kommer komma tillbaka till skolan astrött och utskämd, men kommer förhoppningsvis känna att jag faktiskt gjorde något denna helg =) Menmen, nu äre dags för plugg för att sen kanske se på idol hos lisa ;D puss!

saturday

guten tag, böckerna jag försökte berätta om inatt heter Min legendariska flickvän av Mike Gayle och Mess av Jens Ganman. Verkar riktigt bra faktiskt =) aja, tänkte bara förmedla det eftersom att jag lovade det inatt. dusch & sedan middag i hamn, puss!

natt mot lördag.

Hejdär, känns som att jag inte bloggat på en evighet, trots att det bara var... i förrgår? haha, dock har det inte hänt så mycket. Innebandyn har dragit igång på alla håll och kanter, vilket resulterar i endel träningsvärk. Blev inte mycket tränande i sommar som jag en gång planerat.. oväntat!

För övrigt gör jag bort mig rätt mycket just nu, ni som är i min närhet vet vad jag snackar om. Men det bjussar jag på (A)  - HOLA!

Idag/ikväll har jag varit med sanna :) det var kul, as usual. =) Vi gjorde dock inget speciellt, men det dög alldeles utmärkt för mig. Vi köpte mat från krysset och tjockade hemma hos henne osv, det gillas ;) 
Jag hade, till mitt stora förtret, kört moppe till skolan imorse. Nu när jag skulle hem var det dimma, mörkt och kallt. Som tur var hade jag med mig täckbrallor osv, det gäller ju att vänja sig nu när vintern är på ingång. För den är verkligen det. Titta bara på termometern nu; 1.4. 1.4!? Helt sjukt, jag kan & har fortfarande inte fattat att sommaren är över och att allvaret börjat igen.

Övrigt i helgen då? Jasi, vi är bortbjudna på middag imorgon, och mamma lovade att skjutsa hem mig när jag behagade (L) Eller.. btw jag kan nog rulla hem, eftersom karin alltid lagar extremt god mat =P plus att det alltid är trerätters också ; ) Därifrån går man aldrig hungrig, jag lovar dig! Sedan på kvällen är det INTE fest här, dock är jag mest troligt ensam hemma. Kvällen är ännu oplanerad, så känner någon för att titta förbi eller hitta på nåt äre bara att... höra av sig  : )

Men nu är klockan natt, plus att jag är supersugen på att läsa.. btw jag kanske inte sa det?! =O Jag hittade två böcker på coop, som jag då också fick av mina kära föräldrar =) Minns inte riktigt författarna, allt jag vet är att det inte var någon speciellt känd.. Hm, låt mig få återkomma med mer fakta om dom imorgon (A)
Usch, läsa/sova var det ja. Jag är sämst på att avsluta saker, speciellt konversationer (både irl och dator). Tycker inte om slut, dom borde inte få finnas (A) haha, nåja. GODNATT! ♥

RSS 2.0