so let me free, this is not my home

image79

onsdag.
äntligen har halva veckan gått, trots allt sjukt fort =O Jag har inte så mycket på hjärtat mer än att berätta att vi imorse slog upp tält i aulan och att rebecka gjorde världens snyggaste landning på gympan : )
Hon fick på nåt sätt väldigt mycket framåtvikt vilket resulterade i platt fall på mage på de tjocka madrasserna. Kanske inte låter så superkul nu, men det såg... förbannat roligt ut, skadeglad som jag är =( hahah

Har nu lagt ut den andra filmen från pistvaktsdansen med klassen på youtube;
http://www.youtube.com/watch?v=fAQWaVBsWGA

aj aj aj

haha nejnej, kommunikationsprovet var grymt jobbigt. Mja, nivet det var ett såntdär prov som man skriver 4,5 A4 på, och gör man inte det får man inte g typ... Sånnadär äckliga uppgifter. Usch. Matten däremot gick råbra, fick 14,5 / 15 =) Feels great !

Ikväll äre träning i en och en halv timme, känns faktiskt.... ovanligt.. pepp =O än så länge iaf.
Nu vill jag ha en mandarin, sponsra mig med 3 kr? :]

snowdrops keep fallin' on my head (A)

image78


Det ser ut som att det snöat hela natten här och det snöade även en bra stund inpå dagen. Åh, jag blir så... harmonisk av snöfall. Om sommrarna är jag helt säker på att jag hatar snö, men nu är jag definitivt inte lika säker längre. Det är faktiskt ganska vackert. Självklart finns det negativiteter med snö, på samma sätt som det finns det med allt. Jag uppskattar det iaf nu, för tillfället =) Än är det ju inte snöstorm eller 30 grader kallt ute, så det är bara att njuta ;D

Jag och mamma bestämde oss att vi på vår lediga dag skulle baka lussekatter. Sagt och gjort, vi drog igång baket. Jag är nu en erfarenhet rikare; Lussebullsdeg är inte god =( bara kletig och ont-i-magen-givande. Suck, haha.
Nu känns det som att julen inte är lika långt borta längre iaf, när det luktar saffran i hela huset. muuuumsss

Sen satte jag mig och läste halva min engelskabok, som vi ska ha gjort till på fredag. När det var gjort var det bara att gå vidare till nästa skolarbete, nämligen kommunikationen. Vi har prov imorgon om grupper, känns lite smått... drygt. Tänker man efter och använder "sunt bonnförnuft" (citerat mor min) så kan man det. Det faller sig så självklart, vi tänker egentligen inte på hur man skapar en bra grupp eller att det finns positivt grupptryck. Det bara finns där.

Har många gånger funderat på vad dendär kursen ska vara bra för, vi kan ju som... redan allt. Vi är ju mitt uppi det.
Har kommit fram till att den måste vara något slags... instrument till att göra oss medvetna om saker och ge oss möjligheten att påverka dem. Hursomhelst är den snart över, efter jul byts den ut mot datakunskap =O Ska bli... spännande. Haha.

Middag nu, mammas hemgjorda köttbullar och traditionell potatis =) puss och kram gummiram! 

you aint nothing like the girl I used to know

image78




som väntat blev denna dag/kväll en skön kväll i soffan/framför datorn. Har försökt plugga lite men det vill sig inte riktigt.. nivet, in på ena sidan ut andra =)? Jag har också sett High School Musical 2, riktigt... bra måste jag nog säga. Och att dom är så söta tillsammans och att han ser ruskigt bra ut gör den inte direkt sämre, nej. 
Den tillhör kategorin typiska tjejfilmer man blir på bättre humör av. Nivet, intrigerna och det sorgliga finns alltid där, men slutet är alltid lyckligt? Ja precis, en sån film äre : )

Hade ju egentligen dendär... buggkursen ikväll, men jag orkade inte. Inte rebecka heller för den delen, så det var väl tur att det blev som det blev trots allt =) Allt har väl en mening, I guess.

ps. kärlek åt ledighet imorgon.

Fallin' asleep and I can't see straight

Jag är kanske den mest slitna människan på jorden justnu. Åtminstone känns det så. Vet inte vad jag ska ta mig till, känns inte som att det är sömn jag behöver heller.. Tack och lov är vi lediga imorrn, det är verkligen välbehövligt. Dock måste jag ändå plugga, men jag slipper iaf dra mig från huset och jag får sova ut.

Hade match idag också, storförlust igen. Vi spelade råbra i första och hyfsat i tredje, dock spelade vi som fiskar i andra. Det var då vi tappade allt vi hade i famnen och matchen övergick än en gång till en klar förlustmatch redan i andra perioden.
Det börjar bli lite tungt i damserien nu, då vi inte fixat oss EN ENDA vinst. Känns lite som att springa mot en vägg typ. Med andra ord; jävligt, jävligt meningslöst.

Jag kände redan när jag steg upp imorse att dehär kommer inte gå väl. Mina ben kändes som bly genom hela matchen och man kan väl rätt lugnt säga att jag inte gjorde min bästa match genom tiderna. Känns ibland som att jag bara borde skita i allt, lixom... innebandyn åde, det bryter ner mig bit för bit & det är inte roligt längre.



23/12

fredagskvällen

image77


Njaa hörni, dedär med dans är nog inte riktigt min grej =O trots det anmälde jag mig till en buggkurs på söndag. Det är väl värt att ge det en chans till, för det ser ju faktiskt riktigt kul ut på dom som KAN =)
Det dansades ju foxtrott också, vilket är lite.. hm.. enklare? fastän jag egentligen inte tycker det, det är svårare än vad man tror att följa med och lyckas med allt. Jaja, kramas får man då iaf ;D

Jahaja, lördag. Det är hockey men ingen verkar ha lust att hänga på, så då blir det väl inget av. Hoppas på att få umgås med några söta prickar ikväll, annars blire typ filmkväll. Har en massa filmer på datorn jag inte sett.
Jaja, angående detta är jag heelt öppen för förslag =) hör av er ellerså om det skulle vara så att ni känner för att hitta på nåt =)



Tell me I should stick around for you

Don't you know there's more through life than to win?

.. are you that kind of stereal type?
Guano Apes - No Speech


Nåja, hemma nu efter middag, lite.. ehm.. powernapning och träning. Har även fixat med en välbehövlig dusch =) Dagen har varit.. ehm... vanlig. Vanlig skola, vanlig middag (förutom att mamma julpyntat :] ), vanlig träning och sist men inte minst vanlig dusch.



image76




Imorgon blir det hektiskt, men förhoppningsvis roligt =) Kommer vara så jävla död innan dagen är över, måste se till att göra en tidig kväll ikväll så att jag orkar ;D
Först äre innebandy på morron följd av en vanlig skoldag. Slutar gör jag kring halv 3 och då bär det av hemåt i halkan. Är lite nervös inför bussresorna oså, men.. vafan, dör vi så dör vi =) då har jag inget mer att oroa mig för =D mwahah =)
Väl hemma ska jag väl fixa mig nåt krubb för att sen befinna mig på edda strax före sex för att genomföra ännu en träning, innebandy igen. Sen ska jag be mina föräldrar snällt, med hundögon, att få hämtning. Får jag det bär det av hemåt, duschar och gör mig klar och tar mig sedan vidare till den vadslagna dansen. Möter upp rebecka och har förhoppningsvis en trevlig kväll =) .. även.. fast jag inte hinner dit och finslipa kanterna innan det hela börjar (A)
Får jag inte hämtning får vi väl ta det då (A)

SES VI DÄR? & får jag dansa med dig? :]

bus

Haha, nu sitter jag här igen. På skolan, på lektionstid, på bloggen..

Igår var jag duktig och gjorde äntligen klart min recension, dock såg jag på fotboll istället för att plugga spanska. Det måste vara det drygaste av språk och att vi får tonvis med hemläxa gör inte saken bättre. Visst är vår lärare söt, hon har ett visst medlidande med oss, men ändå ger hon oss huur mycket som helst. Blä, död åt lärare.    .. ibland

Sverige vann förvånande med 2-1, feels great to be still in there =O Måste generat erkänna att jag hade väldigt låga förväntningar på grabbarna, som trots allt nätade två. Bra jobbat ;D

Måste försöka jobba lite med novellen "Att döda ett barn" nu. Har läst den förr, är inget stort fan av den men.. I have to ;D Vi fick typ miljoner frågor till den dessutom, det är bara att börja..



förresten, peppa mig med innebandy? =( varför äre såhär, det är inte ens roligt längre =/

Livin' so free is a tragedy

Så var jag äntligen hemma efter ännu en skoldag. Idag har vi risdagen, helt klart. Friluftsliv, arbetssätt & lärande (chigong, meditation osv), gympa (Boxercise, jobbigt men kul! Jag fick då ut alla aggressioner iaf.. om jag nu hade några ;S) och sen kost & träning.

På friluftslivet fick vi lära oss pistvaktsdansen.. alltså, den riktiga =D haha, vi fick först se den på filmen oså.
Asballt, speciellt med den utstyrseln vi hade : ) Tack SPFL1!



 < erkänn att ni ser likheter? ;) > 





 





Igår hade jag rättså fullt upp, hann inte med något inlägg fastän jag gärna ville. Var ju och klippte mig, plus att det var träning och mat med lisa =) Klippningen blev jag nöjd med, fastän det inte riktigt blev som jag tänkt mig. Träningen gick åt pipsvängen men jag klarade mig undan migränanfall osv iaf =) Så jag är nöjd anyways.



skola

Hmm ja, vi har nyligen fått prova på pistvaktsdansen, riktigt roligt faktsikt! Vi hade klätt ut oss osv, bilder kommer i eftermiddag. Jag har även klippt mig =) dock blev det inte riktigt som jag tänkt mig, men det blev typ bra ändå :)

Lunch nu, innan köerna blir alltför långa, puss!

I got to get home

Jag har bokat en klipptid hos Josefine Strömbergsson på CliveRussel på tisdag. Är det bara jag som alltid har jätteångest för att klippa av mitt älskade hår?
Varför känns det som att långt hår för mig är som hemma? Kan gissa på att det beror på att jag alltid hade långt, långt hår som liten. Att det lixom sitter kvar i mig på nåt sätt. Barndomen är ju alltid det man saknar, kanske är det så att jag saknar långt hår för att det tar mig tillbaka på något sätt, fast ändå inte? Jag spelar mig själv ett spratt.

Hursomhaver så började jag kolla runt efter snygga frisyrer, tänkte att denna gång ska frisören slippa hitta på något som hastigast bara. Nu ska jag förhoppningsvis vara förberedd på vad som komma skall. Jag hittade denna bild på grymt söta Ashlee Simpson och blev lite småsugen på dendär frisyren. Dock är mitt hår lite smålockigt på de mest obekväma ställena, men det fixar väl tänger av olika slag. Det är nog inget att oroa sig för..



image62

Vad tror ni, folks?



Jag pratade med min tränare igår och fick honom att inse att jag behöver ta det lugnt ett tag, åtminstone över helgen. Under träningen i tisdags förlorade jag delar av synen, typ migrän, och gympalektionen dagen efter var jag inte långtifrån att svimma. Jag har ändå känt ett tag nu att det är rätt mycket innebandy oså, sen plus att jag typ har förkylning i kroppen. Jag har också stressat en hel del, det är så mycket med skolan och man ska hinna ditt och datt och blablabla. Ni vet hur det är.. Men fan, är det inte illa om man börjar stressa och har såpass mycket att man märker av det sådär vid 16 års ålder? Är inte det ett tecken på att det börjar gå utför?
eh... jo.

så, jag kände att det var dags att ta det lite lugnt, få lite sömn och helt enkelt pusta ut. Dock vet jag människor i min närhet som har ännu mer än jag. Egentligen har jag inte speciellt mycket jämfört med dem. Förstår inte hur ni orkar men ni är beundransvärda. Tänk bara på att hinna leva också.

glasklar

- Kanske var det fel, kanske är/var det inte värt det, kanske orkar jag ej

- Kanske var det rätt, kanske är/var det värt det, kanske orkar jag


- Kanske är jag orättvis, kanske är jag självisk, kanske känner jag mig tyngd

-
Kanske är jag rättvis, kanske bryr jag mig om dig, kanske känner jag mig lättad




- Kanske är ett konstigt ord, kanske har inget vettigt att säga mer än kanske

HELG

åååh så sjukt skönt. Nu har jag helg pga uteblivna lektioner oså =) WUNDERBAR =D jätteglad annelie!
Tänkte ta ledigt från mitt andra jobb, innebandyn, också på något.... sätt ^^ men det ska nog gå att ordna.

Begravning lördag.. hurvas det är aldrig kul, men we just gotta get through it.
annars; HA EN BRA HELG FOLKS =)

update

Nuni!
Jag köpte xboxet, vilket också iofs är en anledning att jag inte bloggat på ett tag. Det följde med (inklusive konsolen då) 17 spel, två kontroller (varav en trådlös) samt en lankabel. Så nu sitter jag och eggar ett snowboardspel som jag inte kan släppaaaa. Skolan och allt kommer gå käpprätt åt helvete nu eftersom att jag knappt gör annat än spelar.

Idag på skolan vare dans, snajs snajs! Skoj att dansa med någon som kunde stegen oså, annars sög det rätt hårt. Men på det hela taget var det skoj =) Gjorde för övrigt en deal med rebecka som vi inte ska prata om här&nu...........

Måste spela nu tjaooooo =D

(hoppas dehär ger sig snart...... att jag bara måste få typ.. spela av mig... ellernåt....)


äre dags nu?

image60

Jag har sedan länge velat ha något slags tv-spel. Nu, efter ett tags blocketgluttande hittade jag ett här i ursviken. Ska gå och kolla på det nu på en stund, kanske blir det så att det blir köp =) Jag är riktigt... hm... förväntansfull!

fortsättning följer.......

vareså?

I can't take seein' you with him,
'cause I know exactly what you'll be
 In his gallery.
Just nothing, and it's tearin' me apart.
You're just another priceless work of art
In his gallery.


Farsdag!

image59



Imorse steg jag upp 9, åt frukost och gick sen upp och grattade pappa på farsdag =) Han fick ett par byxor, en duschtvål och nå... tabletter av nåt slag av mig och mamma. Har alla uppvaktat sina fäder idag? : )

Matchen gick åt helvete. Jag fick däremot in ett mål, men det räckte inte riktigt. Vi var inte så... well.. peppade? Åtminstone inte jag. haha, jag känner att det blir lite 'mycket' med två matcher på en helg. ;S
clemensnäs - rönnskär  -  3 - 5

I eftermiddag kommer min bror med familj samt min faster och kusin =) Ska bli kul att träffa alla! Längesen jag såg bror min =/
Nåja, nu ska jag hoppa i duschen och fixa till mig någorlunda, så att jag ser mänsklig ut iaf! puss!

innebandylördag

image26
  

Jag fick ändå, för omväxlings skull, sova ut imorse. Åtminstone rättså mycket =) Steg upp 11 för att matchsamlingen var 12. Väl där gick vi ut en promenad före vi började tjollra på med bollar och sarg osv, vilket visade sig vara väldigt effektivt. Resultatet blev 3-4, efter en hel del ribb-, och stolpträffar. Jag tycker helt klart att vi var värda seger, menmen.. Bästa matchen för vår del i damserien hittils iaf =)
Motståndet hette Hörnefors, och javetinte.... lite överskattade kanske, jamen nivet allt dedär med "umeålag" åde.. SÅ bra var dom inte ^^

Ikväll ska vi fira simon på nåt sätt, hur äre ingen som vet ; ) Nu när vi har fått lite snö igen är peppen på att snömula honom på topp (A) mwahaha =D

GRATTIS SIMOOOOON ! =D

smile for a lifetime

image58





kände att det var dags för nånting här nu, trots att jag inte har någonting alls att berätta om, inspite of my endless stories about my days. Om vi nu säger så att jag inte ska berätta om min dag, så kan jag berätta lite om....? godis! Well, det är fredag och då är man verkligen supposad att äta godis, så jag tänkte att jag inte skulle äta något godis alls ikväll, bara för att.. lixom (A) sen, där kring kl 6 kom mamma hem från coop och gissa vad hon köpt? Jodå, precis! godis. wellwell jag klagar väl inte meeen, det blev väl en och annan godis där faktiskt.
annars så känner jag mig heelt random justnu, undrar vart annelie tog vägen =O tror hon hittade sängen där nånstans uppåt, kanske dags för denhär typen (som för övrigt är rätt bra på svengelska) bakom detta inlägg att sova också.
.. det tror jag. bestämt. puss!

can you handle me the way I are?

Your Boy Side

[x] du älskar tröjor med luva
[x] du älskar jeans
[x] hundar är bättre än katter
[x] det är kul när någon gör sig illa (det händer (A) )
[ ] du hatar shopping
[ ] sorgliga filmer suger
[ ] du har x-box, wii eller liknande spel
[ ] du lekte med leksaksbilar som liten
[ ] någon gång har du velat bli en brandman
[ ] du har ett DS, Ps2 eller liknande
[x] du kollar på sport på TV
[ ] våldsamma filmer är bra
[ ] du pratar med din pappa om råd
[ ] du har massor av kepsar
[x] du gillar att kolla på fotbolls matcher
[x] du tycker det är coolt med baggy byxor
[ ] du tycker det är knäppt med sovaöverparty med massa folk
[ ] grön, svart, röd, blå eller silver är någon av dina favorit färger
[x] du älskar att vara galen utan att bry dig vad folk tycker
[x] sport är kul
[ ] du pratar med mat i munnen 
[ ] använder boxers

/ 9

Your Girl Side

[ ] du använder läppstift
[x] du älskar att shoppa
[ ] du använder eyeliner/kajal
[ ] du bär färgen rosa 
[x] du går till din mamma för råd
[ ] du hatar att bära färgen svart
[ ] du gillar att hänga utanför gallerian
[ ] du älskar att få manikyr och pedikyr
[x] du gillar att bära smycken
[ ] kjolar är en stor del av din garderob
[ ] shopping är en av dina favoritsaker
[ ] du gillar filmerna star wars
[x] du har gått i dans eller gymnastik
[x] det tar dig ca en timma att göra dig iordning (.. och ibland längre..) 
[ ] du har fler än 10 par skor
[x] du bryr dig om hur du ser ut
[ ] du gillar att ha klänning när du kan
[x] du gillar att ha parfym
[x] du använder tjejunderkläder (HA! där överraskade jag dig väl allt!?)
[x] du lekte med dockor som barn
[x] du gillar att sminka andra för nöjes skull

/ 10


hahah där ser man, min tjejsida ÄR inte så dominant.


won't you sing me to sleep?


image58


Åh, jag är så trött, så trött. Har inte haft en speciellt hård dag ellernåt, så jag fattar inte varför egentligen. Vi var och klättrade imorse, det var faktiskt rånice =) Kom rätt högt upp och benen darrade som asplöv. Allra skönast är ändå att bara få glida ner i lugn och ro, älskar det (A)
Senså gick vi till skolan och åt risgrynsgröt, vilket jag tycker om grymt mycket. Tror tillochmed att det har hänt att det blivit födelsedagsmat, haha.

När jag kommit hem och fått i mig middag så satte jag mig i soffan för att plugga lite. Har engelskaglosor och lite spanskajobb .... jag satt upprätt i sisådär.. en minut kanske, sen la jag mig ner. Hade inte tänkt sova direkt, jamenar..... bara vila lite (A) men jag somnade och snusade sött ända till pappa kom inflygande och slet mig brutalt ur min lilla tupplur en timme senare. Fy, ni som känner mig väl vet att jag hatar att bli väckt, pappa var inte värd mycket just då (A)
Ge mig energi&ork att plugga nu, jag borde göra det soo badly =/ Har även lpl-läxa och recension som borde skrivas.

Kallt som attan äre också =/ Iofs bara 3 minusgrader, men det är fan tillräckligt när man är van vid sommarvärme. Tänkte däremot med hjärnan imorse och drog på mig långcash, men jag frös ändå! morr
Inomhus äre.. mja... kallt också, fastän termometern säger 20.7. Antingen visar den rätt vilket då bevisar att jag typ är en vandrande igloo, eller så visar den felfelfel. (ps, jag tror på det sistnämnda)

träningsfreak

.. jag måste nog faktiskt erkänna att jag är lite av ett sånt. Äter jag lite väl mycket nån dag så känner jag att jag bara måste göra något. Det händer faktiskt att jag bara står och hoppar till någon bra pumplåt, bara för att få upp flåset litegranna. Skum osv javet =) men det är sånt man får ta!

image55


Här ovan ser ni en bild på mig, tagen alldeles nyss. Vad sägs om mina nackmuskler? Äh, jag skiter i vad ni tycker, jag diggar dom stenhårt! DOCK börjar det bli lite svårt att hitta tröjor som passar min späda kropp.
Nåja, skämtar väl litegrann med er. Skrev in "anabola" i sökfältet på google, och hittade denna vidriga bild. Helt sjukt, är det ens möjligt att utveckla sådär mycket muskler? ;S hursomhelst är det inte snyggt från nåt håll. Guys, jag hoppas verkligen att ni inte strävar efter något som detta =( För, hahah, jag vet nog allt hur det är (A) vi tjejer vill ha bröst och ni pojkar vill ha muskler stora som hus. Suck, aldrig är det bra som det är ;D


  ← Något som detta är inte heller snyggt alls, dock är jag ändå rätt imponerad av henne. Denhär tjejen heter Linda Fodor-Egelstig och hon tävlar i årets svenska Body Fitness-landslag. Ändå rätt häftigt att tjejer också vågar visa styrka och muskler. Bra gjort! 

Min dag har för övrigt varit rätt skön =) Det var rättså roligt imorse på innebandyn, det gick iaf hyfsat bra trots att jag var trött oså. Sedan har det varit en vanlig skoldag, fast vi fick massera varandra på arbetssätt&lärande. Tycker så grymt mycket om att bli masserad, helt sjukt =) Så, om du vill bli älskad av mig vetu nu vilken metod du ska ta till ; )
Sen efter skolan så gick jag till farbror blå och hämtade ut mitt pass, såg förjävlig ut. Nivet sådär... skrämd hare.. typ ^^ När jag träffade vera sa hon "Du ser ut som om att fotografen skulle skjuta dig ; I " mwahaha =D
Efter jag hämtat passet träffade jag Linn och gick in till stan med henne, sen mötte jag upp erica och vi gick på waynes OCH JAG KÖPTE KAFFE : ) Dock smakade den inte så mycket kaffe, mest typ.. choklad och grädde oså.. men det är en början iaf :O
Nu är det dags att börja byta om för att sen besöka gymmet med vera och js, sen äre innebandyträning =) puuuuss!

coffeee in!

image54



Känner att jag borde lära mig tycka om kaffe nu, att det lixom är på tiden. Innan jag fyller 17 ska jag tycka om det, okej? deal! Påminn och hjälp mig!?
Nu när veronica praoar på waynes ska jag försöka hinna gå förbi imorgon och påbörja min självmanipulering. Tänkte hinna springa och hämta ut mitt pass hos farbror polisen, som jag sen (/b.la) ska använda till egyptenresaaan. Ååh anar ni hur mycket jag längtar? =D helt sjukt, det känns så jävla overkligt att det faktiskt är min tur nu. Det är inte jag som ska sitta kvar hemma i kalla Sverige denhär gången! Underbara uppblåsbara ;D

Mitt andra jag

Klockan tickar, hoppet finns
Hon sluter ögonen och minns
Tårar faller som aldrig förr
Ser oavbrutet mot sin dörr
Varje gång det hörs ett ljud
Så tror hon att han kommer ut
Hon ropar inom sig

Du är och förblir som min själ och mitt liv
Du är mitt andra jag
Och jag saknar dig så
Du och och förblir som min spegelbild
Du är mitt andra jag
Kan du någonsin förstå?


jahaja

jaapp, lovet är över. det var det lixom =/
Min (iofs näst) sista dag i frihet spenderades med en hel del innebandy och vänner =) Jag gillare! Ikväll såg vi Norbit, asbra =D mwahha, inte sett? SE DEN! 

jag är trötter, har som inte så mycket på hjärtat idag. allt jag vill ha är sömn och dig, okej? =)

nattepuss!

nostalgi innehållande för lite sömn

Älskar dagar som dessa, dagar då jag faktiskt tar mig för och gör saker jag tänkt göra. Min dag startade kring 10, då jag steg upp från min varma, sköna säng. Redan då kände jag att denna dag skulle vara nåt.. annorlunda. Jag åt frukost och gick sen ut och gick. Tanken slog mig att nu jävlar ska jag inte gå min vanliga, tråkiga runda, nu ska jag gå nåt nytt. Så jag gick upp till skogen av någon anledning. Gick ut mot lillakåge, sommarens originalfestställe. Det som säkert en gång var ett utmärkt vindskydd och en grillplats har förvandlats till ett suparställe. Tyvärr, ellernåt (A) Glassplitter, mosade ölburkar och klotter skvallrar om att ungdomarna härjat där, och inte bara en gång. Blev hursomhelst jättenostalgisk och ville bara sitta där och drömma mig tillbaka i evigheter, dock började jag frysa efter ett par sekunder... Så det var bara att traska vidare. Gick ner, ut ifrån skogen och jag möts jag av? jo, min förskola. Mindre nostalgisk? nä.
Fortsatte min vandrig hemåt och såklart skulle jag gå förbi det ställe där vi tog 9b-bilden, helklassbilden från när vi var ute i skogen och körde snörugby osvosv. MINDRE NOSTALGISK? nä.

Väl hemma stretchade jag (shhhh!) för att sedan dammsuga mellanvåningen. Sen var jag råsugen på att gymma (vilket jag förresten varit hela veckan), så jag började ringa runt till mina bekanta och höra mig för om det var läge att jag for ensam eller....... Jag fick många nitar, ända tills jag lyckades övertala kurr =) Då dök det upp ett problem; hur fan skulle jag ta mig till hamn? bussen gick inte förrän om en timme, moppen är undanställd och mina föräldrar jobbade. Well, jag hade inte så mycket till val om jag ville umgås med joar & gymma. Sagt och gjort, jag hoppade på min kära cykel och trampade iväg. Gymmet blev icket seriöst men det var nice ändå =)

När jag kom hem några timmar senare var det dags för mig att göra mat. Mamma hade bett mig göra något nytt, av något nytt recept hon hittat i norran och i vanlig ordning var den nya, oprovade maträtten ingen höjdare.
En dusch, hårfön & plattång senare var jag redo att börja dra mig mot hamn igen, fast denna gång med buss. Vi gick till anna, drack några öl och chillade sen litegranna sådär =) 

↓ Vacuumsugning, känn på dendu ↓


  
Så nu sitter jag här, har skrivit en massa onödigt i bloggen som ingen ändå kommer orka läsa.
Imorgon äre matchsamling kl 10 på kaplan, så nu äre dags för sängen. pusshej!

parfymfrossa

image51


Jag steg upp klockan halv 8 imorse för att ta en buss in mot stan kl 08.50, för att sen hoppa på 10.20-bussen mot umeå. Tack och lov följde lisa med, annars hade inte ens möjligheten funnits att jag hunnit med någon buss ELLER hittat i umeå stad.
Vi shoppade loss och för en gångs skull är jag rånöjd med mina inköp. Köpte bl.a Aguileras parfym, efter att bara på skoj ha sprutat på mig den. Först kände jag den lite stickiga "fördoften", eller vad man nu ska kalla den. Det stack i näsan iallafall, ingen fröjd för luktsinnet. Jag tänkte att hahah denhär var inget för mig, nejnej. Sen, endel traskande på stan senare, kände jag en mjuk doft. Jag sökte förtvivlat dess källa och upptäckte att den befann sig på min handled. Överraskad, men lycklig, gick jag tillbaka till parfymboden och inhandlade den illa kvickt.

När det var dags för hemfärd hade vi endast 20 min på oss att ta ut pengar (utifall att busskorten ej skulle funka, vilket de gjorde =D), orientera oss till busstationen samt hitta rätt buss. Underbart, jappjapp vi var stressade som as och att vi inte visste vart vi skulle gjorde inte saken bättre. Först gick vi på magkänsla, vilket slutade vid e4. Mission failed.
Senså gick vi på busskänsla (dvs vi följde efter en buss (A) ), och lyckades komma rätt tillslut, i tid och allt! Klad annelie:) .. sen väldigt trött annelie med onda fötter =(


image55


Dock är jag inte helt nöjd, jag tror jag börjar bli parfymgalen. Min samling börjar ta plats ;S Jag är råsugen på denna ^  DKNY - Be Delicious
"En frisk och saftig äppeldoft i snygg förpackning, perfekt för både dag och natt"

Eftersom jag inte är så supersugen på att punga ut dryga 300 (fastän den är värd det) hoppas jag på att hitta den på taxfree någonstans =) Annars äre väl bara att le och betala snällt. We'll see =)


RSS 2.0