ge mig

Jag har en ny kärlek på parfymfronten. Jag har ju kört på Aguileras sen i höstas, men jag känner starkt för en ny. Var in på Kicks för någon dag sen och hittade denna skönhet. Helt klart en underbar sommardoft. VILL HA!




Escada - Moon sparkle


Måste, måste, MÅSTE ha!

EDIT: den är min nu :}



this is the last night you spend alone

Jag är gladare än någonsin. denna helg har varit bäst i världen, fråga mig inte varför. det bara är så!

Igår kväll samlades först alla i ericas soffa. Frågan var vad vi skulle hitta på. Vi kom snabbt fram till saker vi INTE ville göra, såsom sitta i hennes soffa hela kvällen osv. Efter många om och men kom vi på att det skulle ju vara grymt nice att spela brännboll och grilla marschmellows. Så vi drog oss ut på kallholmen och myste på ett bra tag. Sen blev det lite kallt och magen skrek efter något mer än bara marschmellows, så vi kom överens om att max nog var något för oss. Väl där fick sanna hämtning av alle och robin för att hon skulle slippa gå hem i vårnatten. Dom är som småsöta=)
När folket fått sig lite krubb i kistan så bar det av hemåt.

Det sjuka med allt detta är att alla har körtkort =I haha, hela.. åh.. alla! jisses, det går ju faktiskt framåt =O





Det är tur att jonte tänker på att föreviga våra kvällar(&dagar), då ingen annan nånsin gör det!

this is roundcontrol

Oh jisses, idag har vi lattjat ännu mera fotboll. Eller jag kanske inte sa det, men iaf så blev det så igår att vi for först till joar och efter det att vi fått tag på en fotboll, vilket tog sisådär 2h kanske, sen lirade vi ett bra tag och efter sisådär tre tag till så for vi hem till joar igen ;D där blev det en rulle vid namn The Mist. sett den? okej nämen, det är nog likabra det, för den suger. Hemma var jag där vid fyra och då föll jag pladask isäng.

Imorse vaknade jag kring 1 och fick panik för att jag hade lovat erica att följa henne med ut och springa på morgonen. Men det visade sig att hon hellre ville följa och lattja fotboll med joar, jonte och håkan. saooo vi gjorde det =D and here I am, heelt slutkörd. ikväll hoppas jag på grillning av pinnbröd och bara mysa på, men det ser inte ljust ut för min del.

i övrigt så är jag jätteglad justnu, varför är livet så bra? =D

heeelg!

Across the highest mountains and through the endless seas our journey ever onwards fight until we all be free. Through the darkness shining the neverending light, on through the days of glory rise towards the fight!

Undrar varför det alltid mer eller mindre slinker med en låttext här? haha, skumma tider. dendär linen är inte ens bra egentligen?
Äntligen helg iaf! Kan väl inte påstå att denna vecka varit särskilt jobbig ellerså, men det är ändå alltid lika skönt med helg! Vad som står på schemat? Mja, ikväll ska vi lira lite fotboll på självaste guldievallzorr, sen blire nog bara att chilla i hamn=) sedan imorgon kanske det blir löpning med ms.berglund och sanna senare på kvällen.
nåja, vi ska väl börja dra oss på en stund. men ni får hare så bra bloggreaders : )

tillåt mig skratta

ni måste erkänna att den nya bloggdesignen på den nya bloggplattformen är närapå ännu fulare än den förra?

nåja, nu är flytten gjord och jag antar att jag har slut på ursäkter att vara inaktiv bloggare. dock vet jag inte vad jag ska fylla mina rader med.
Kan väl gå ut lite försiktigt med att meddela att sommaren är påväg även hit till norrland, känns helt sjukt underbart! i skolan går vi in i en slutspurt och prov av alla de slag är på ingång & utgång. Den 21 maj är det dags för vårvandring och jag ber någon skjuta mig långsamt om jag hamnar i samma tält som allas vår älskade, älskade marianne.

annars äreväl inte så mycket som händer nu, åtminstone inte så mycket som jag önskar. folk kommer /tillbaka/ och folk går sin väg. that's life.

jag hatar blogg.se för tillfället

"För närvarande koncentrerar vi oss på att föra över de bloggar som innehåller flest bilder och inlägg för att säkerställa att det nya systemet fungerar felfritt när vi börjar överföringen av resterande bloggar. Vår förhoppning är att den totala migreringen av bloggarna kommer att vara klar i slutet av april. Våra användare och besökare kommer inte att påverkas av den avtalskonflikt som diskuterats här på blogg.se och i andra medier. Konflikten gäller vår önskan att förlänga användandet av den gamla tekniska plattformen med ytterligare en månad. Vi har erbjudit ett förslag till uppgörelse som Desktop Headlines AS tyvärr inte har godtagit."


hahah tjenis, jag blir galen då det jag skrivit försvinner. jag lägger ner bloggandet här tills dedär är klart!
vi ses i nangijala

träskalle

tjenahej! orkar inte berätta om gårdagen i umeå, för det har redan Sanna gjort =) men det var hursomhelst nice. Idag, innan det började toksnöa, fick jag ett sms av reb där hon tyckte att jag skulle komma och göra henne sällskap på guldvallen. Jag hade funderat på att fara ut och jogga lite, så då passade det ju bra =) Pappa följde med mig en bit, sen fick jag springa resten själv, men det funkade. När jag hade varit där i typ 10 min började jag frysa. Mer.. och mer. bra planering btw! Snöfall, blöta kläder och nollgradigt, så jag våldgästade joar. Vi pratade lite skit osånt och sen blev jag bjuden på varm choklad (L)

Jag hatar blogg.se. Funderar på att lägga ner, påriktigt. Jag är less på att inlägg försvinner och sidan inte funkar. Bajs, det gör mig alltid lika förbannad.. framgick det att det just hände? bra.

dödame långsamt

KUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUK

jag skrev ett shittigt långt inlägg om strålning och tjosan, en massa vettiga saker (för en gångs skull). sen försvinner det. allt. tjoff, bara sådär. det gör mig alltid lika förbannad. horjävla..........

no answer

tjenahoj=) idag har vi, spfl1, varit ute i skogen och gjort lunch på trangiakök, men det sa jag väl igår? =) kallt, men ändå ballt! sen hade vi matte och gympan slapp vi för att få se på musiktreans genrep till deras konsert. Dom var riktigt duktiga, det är bra sammansatt osv =) rekommenderar starkt er som inte har sett att fara och se imorgon kväll i a-torpaulan!

Efter en föreläsning om olika sorters ätstörningar på kost&träningen så slutade vi. Hem kom jag fem minuter före jag skulle få hämtning till fotbollsträning. Så jag byltade på mig en jävla massa kläder och sen bar det av. Visserligen var det närapå snöstorm och ett centimetertjockt snölager på guldvallens konstgräs, men lika nöjd var jag för det. För mig gick det bättre än väntat, jag fick då mitt fotbollsbehov tillfredsställt för ett tag framöver =) Dock blir det inget av att spela matcher i sommar oså eftersom att vi inte får spela i något lag om vi inte platsar i dam typ (om jag nu inte får tuppjuck och gör ett klubbyte ellernåt), utan jag ska bara träna med f-93 heeelt villkorslöst. Känns rätt nice, då kan jag i princip komma och gå huur jag vill : )


sleep tight fellows, or at least I will ;D

you're not ever alone, even if I wish I could..

hejdär, tänkte bara skriva ett snabbt inlägg om mitt otroligt händelserika liv innan jag far på träning. taggen är inte på topp, men träningarna är lite oseriösare nu då serien har slutat och på något sätt blir det hela lite roligare då : ] måste, måste lära mig att peppa mig själv mera.

imorgon ska vi laga lunch utomhus med trangiakök. wish us goodluck! på matsedeln för min lilla grupp står korv med bröd samt någon pasta av något slag. nåja, det kan nog bli bra ändå =) det blir vad man gör det till, right ;D? haha. och oj, har jag sagt att vi har köpt ny bil? en grå en med manuell växellåda ( = jag har kört sönder den inom en snar framtid) : ) Och på torsdag har vi tre spekulanter på huset här. Vi får väl hoppas på det bästa =)
Förändringarna stormar.

Stackars sanna och grattis mamma : )

Jag och sanna hade varit nere i en såndär matkällare typ, nivet genom en lucka i golvet. Sen när hon skulle upp så var hon tvungen att släcka lampan därnerifrån, så det blev lite småmörkt oså :] så eftersom att spökena höll på att ta henne skulle hon skynda sig upp. Hon halvsprang som uppför den lilla trappan, ganska framåtlutad eftersom att det inte är alltför högt i tak. Sen visade det sig vara någon idiot som hade placerat ett bord/nån slags hyllkant just där hon kom och jag höll på att skratta ihjäl mig. Stackars sanna fick en stor bula på näsan däremot, så jag fick lite dåligt samvete sen..

Det sägs att skadeglädjen är den enda sanna glädjen, right? ;D

kärlek vid första ögonkastet

Jag har en ny crush. Lifehouse är helt klart min blivande livskamrat. Jag la ju upp en låt med dom tidgare och ni får nog räkna med många fler! haha, här har ni en till niceone iaf=)

Lifehouse - Sick Cycle Carousel

catch your breath

hejhopp=)
.. fast vi skippar hoppet, jag orkar som inte riktigt :] Dagen har faktiskt varit riktigt härlig, och idag ångrar jag inte mitt gymnasieval ;D Vi har haft friluftsdag ute i det vilda. Solen stekte och himlen var klarblå. Vi startade med skidåkning, backe upp och backe ner (med allt vad det innebar, hrrm). Väl framme på platsen så var det stafett-time. Skidskytte, 1on1 i ett laglöst land ; ) sen vare lunch/fika i snön. mamma hade varit snäll och gjort plättar åt mig, så jag var nöjd. vi slog oss ner i solen mot ett träd och chillade. sen vare dags för tipsrunda made by SPFL2. efter det satte sig jag och min grupp runt elden och lekte chipbong och psykologen. riktigt nice!
sedan vare time to go some madrass med livet som insats. backen var hur brant som helst, plus att den svängde lite. man hade som inget val, ut bland träden eller snögubbe. pick and choose =O aja, det var kul iallafall.
efter den livserfarenheten så var det dags att bege sig. skidorna på, ryggsäcken på plats och och börja staka sig uppåt på berget. fy och fan, jag kommer ha en sån sjuuk träningsvärk i mina ljumskar imorgon! det bar såklart utför också, vi drog blandannat vitan ; ) rätt nice. hade dock varit ännu nicigare om jag hade fått åka bräda : )
När jag kom hem hoppade jag ganska snart i duschen och slocknade en stund senare i min varma, sköna säng.

Dagen var ruuskigt nice, utom att snön var aningens aning för mjuk. Man 'plurrade' såfort man inte hade skidor på sig. fast det hade sin charm det med : )

-

Jag kollade just på mina första inlägg jag gjorde här på bloggen. Varför var jag bäst i världen då? =D haha, oseriös lirare. Kolla bara på dehär:

"Hey there :) Det regnar fortfarande och det är inte ett dugg skönt eller chill längre. Så idag har jag skruvat ihop min nya datastol från ikea, och sen bara... suttit på den." hahaha jag var ju klockren! varför kommer jag aldrig på sådär fyndiga grejer nuförtiden =( min blogg har omedvetet blivit 700 gånger flummigare/mer random. se bara på rubrikerna ;S haha.
vad säger ni? fyndig vs flummig?



image114

Paula och ellen sötar sig : )


image115

Cissi och helena fikar : )


image116

Elin flörtar nog med er troja : ]


image117

Hann ta en bild innan jag slocknade hemma. Kolla himlen, sjuuukt väder =D VÅR!

you know.

Lifehouse - Only one
Guess you're the only one that nobody's changing.






ps. äntligen är blogg.se uppe igen =) som många andra verkar ha gjort har även jag saknat det. haha faktiskt!
ps2. det är vår i skellefteå! solen skiner och snön smälter. och vi har friluftsdag imorrn? skidåkning i slasket? ballt.

RSS 2.0