slut på sommar?

Nu har hjärtat äntligen fått tummen ur och skaffat sig en ny lägenhet. Orkestervägen 90, here we come! Och nej, vi ska inte flytta ihop. Inte än, jag har inte ens lite råd med det... Den är superfin, typ 4 kvadrat större än denhär, separat kök, 1000 kr billigare att bo i per månad och egen enorm balkong =D Enda negativa är väl läget, men vafan.. Pär kör ju ändå bil vart han än ska och jag får väl ta järnhästen dom gånger jag inte har tillgång till bil =) Vi (eller hur jag nu ska uttrycka mig?) har tillgång till lägenheten från och med 31 augusti. Kan meddela att jag inte längtar efter att städa denhär lägenheten på morögatan. Den är inte välskött, såattsäga......

Tanken var att jag & pär skulle följa med sanna & micke på en roadtrip söderut med början nästa helg. Men alla velar så sjukt om vart vi ska osv, så vi får väl se om det blir av överhuvudtaget.. Vi ska träffas imorrn över lite grillat, öl och kortspel och se om vi kommer nån vart med planerandet. Jag vill jätteväldigtsupergärna utomlands också, så jag var inte supersugen på att lägga ut en hel jävla massa pengar på denhär lilla resan. Men så lär det väl bli ändå.... Bara bensinen tur och retur till sthlm kostar ca 500 per skalle om vi är fyra stycken. Sen att vi säkert kommer åka dubbelt så långt, minst, och äta en massa mat och bo lite här och var gör det inte billigare =) Även fast vi tältar så lär ju det kosta om vi ska vara på en camping, vilket skulle vara skönt så att vi har tillgång till en dusch nångång då och då.. Aja vi får väl se. Jag slutar jobba på fredag btw =D=D=D=D fyfan vad jag ska sova!


I'm addicted to you, but you know that you're toxic

färgning

Jag köpte ett slingpaket nångång i vintras för att jag då bestämt mig för att bli ljusare mot sommaren. Men inte förrän nu, när sommaren nästan är slut, så blev det använt. Visste väl att jag inte skulle stortrivas men tänkte att det ändå är värt ett försök.

Före:






Under tiden:




Efter:
Fast det är mycket mycket ljusare..



Fast jag tror typ ändå att det blir mörkt igen. Jag trivs inte i dehär, det känns inte som jag.



Och sist, men inte minst (ellerjo kanske..); en liten anna : )

bilder

Ungefär halva sommaren har gått, lite mer kanske
och det börjar vara dags för lite bilder.
Ids inte kommentera alla bilder, utan låter dem tala för sig själv : )











Fattar inte hur alla kan ha sånnahär, jag skulle bli galen på ränderna...





ja, det är pär =)







mumsssss ♥






hahah, tro det eller ej, men dessa är ätbara.
jag blev bjuden av en thailändska på lunchen förra veckan:
tvekade ett tag men tog tillslut modet att smaka..
visst, smaka funkade, men inte mer. jättesött på nåt sätt =S blev äckligt.



nånstans där ute är det några skotrar, varav en håller på att gå under (A) hahah
justja, denna skoter kördes av en kändis också B)


hej så länge!

hjärtat!


Ett år har passerat. Har väldigt svårt att förstå det, time goes flying by..
Älskar dig mer än någonsin! ♥

stadsfesten

Festfestfest, två dagar.
Är inte alls taggad, men nu kör vi!

RSS 2.0