feel a lil' bit fat

image50


--------------------------------------------------------------



hursomhaver så blev det kycklingwook i sweetchilisås, riktigt gott faktiskt =) Tänkte mig först gräddstuvad pyttipanna, men något sånt verkade inte konsum ha hört talas om..
Nå, vad blir det av kvällen då? Har egentligen träning, men det kändes enbart drygt, är så förbannat less. Så jag hänger nog på lisa till stan =) Däremot är jag råsugen på att gymma, någon fler? hör av er isf =)

tandläkarpass

image48



Jag förstår inte hur man kan vilja bli tandläkare eller tandsköterska. Gräva runt i människors munnar dag ut och dag in i ett kanske lite väl upplyst rum med gammal countrymusik strömmande ut ur radiohögtalarna. Nej usch. Ja, detta kom jag underfund med imorse då jag slog mig ner i tandläkarstolen klockan 08.20. Jag fick iallafall bekräftat att jag inte har några hål och att läget är lugnt =) Skönt! 

Efter tandläkarbesöket hoppade jag på en buss som tog mig in till stan, varpå jag styrde stegen mot polisstationen. Där möttes jag av en söt liten tant som sa hur jag skulle göra för att få mig ett pass osv. Kort togs och allt gick precis vägen, ända tills jag kom till punkten då det hela skulle betalas. Jag höll på att falla baklänges när hon krävde mig på fyra hundra riksdaler. Jag fattade ingenting, så förbannat dyrt för ett litet bevis på att jag är jag :O jävla sverige.

Sen gick jag på stan en stund eller två, dock köpte jag inga kläder ellerså eftersom att det blir shopping i umeå på torsdag : ) .. och "lan" ons-tors, fastän det kommer sluta med att vi slutar där vid midnatt nångång, om inte ännu tidigare.



image49


Är det någon som har förslag på någon god, enkel och snabb middag till mig och min far idag? =)






lördagnatt, en timme tidigare

Jaa, för ni kommer väl ihåg att ställa tillbaka klockan folks? ;D

Min dag har bestått av fikabuffé på stigs & stanrunda med sanna, sen hem, käka middag, och sen till sanna =) Har haft en riktigt trevlig dag, trots... allt...  ; S

Imorgon bär det av mot Vindeln för att spela match, dryyyyyyyyyyygt.. det är ju hur långt som helst, vilket innebär att jag får lov att viga hela dagen åt innebandy och bussåkning. Plus att jag, med min stora hjärna (ja, jag är blond ursprungligen, nu vet alla), lät lösnaglar ta plats över mina idag. Idiot! Men vatusan, är det någon som frivilligt erbjuder sig att sätta dit dom tackar man inte nej. Nåja, det ska bli spännande att se hur länge dom sitter kvar under en hård innebandymatch : o  det är trevligt sålänge det varar iaf (A) =)

Kände bara att det var time för lite update, måste hoppa isäng nu om jag ska orka med morgondagen med allt vad den innebär. Puss påer ;D





I think I just can't fight this feelin'

NOVEMBERLOVET ÄR HÄR

äntligen har det hänt! det så fruktansvärt efterlängtade lovet är här = ) Dock har jag en känsla av att detta, precis som alla andra lov, kommer flyga förbi i ilfart utan att jag knappt hinner reagera. Hoppas verkligen på att jag tar mig i kragen och gör nåt vettigt av dessa lovdagar nu, peppa! gör något med mig!
Hittils har jag bara planerat xboxlan, fika med sanna, tandläkarn och kanske klassfest om orken finns efter en natts lan osv. Vi får väl se =)

Jag har ännu en gång en ny passion; Nickelback - If everyone cared


From underneath the trees, we watch the sky
Confusing stars for satellites
I never dreamed that you'd be mine
But here we are, we're here tonight

Singing Amen, I'm alive
Singing Amen, I'm alive

[CHORUS]
If everyone cared and nobody cried
If everyone loved and nobody lied
If everyone shared and swallowed their pride
We'd see the day when nobody died

And I'm singing

Amen I, I'm alive
Amen I, I'm alive

And in the air the fireflies
Our only light in paradise
We'll show the world they were wrong
And teach them all to sing along

Singing Amen I'm alive
Singing Amen I'm alive

[CHORUS (X2)]

And as we lie beneath the stars
We realize how small we are
If they could love like you and me
Imagine what the world could be

If everyone cared and nobody cried
If everyone loved and nobody lied
If everyone shared and swallowed their pride
We'd see the day when nobody died

We'd see the day, we'd see the day
When nobody died
We'd see the day, we'd see the day
When nobody died
We'd see the day when nobody died



I feel good!

.. da na na na na na NA!

Dagen startade med att jag just precis hann med bussen efter en stressig morgon, wonderful =) sen var det måbra-tema på anderstorpskyrkan under förmiddagen. Där fick jag veta att jag håller på med kaninhoppning samt att jag är klok, osjälvisk och djup blandannat =) Vi gjorde också en samarbetsövning, en övning då vi skulle rita av varandra (alla 31 minus mattias & en själv, så 29 vackra teckningar blev det  ; ) ) med fel hand utan att titta ner i papperet. Klassikern, nivet. Jaja, kul hade jag iaf!

Vi har även hunnit påbörja en ny kurs idag, kost & träning. Måste erkänna att jag har rätt höga förväntningar på den, eftersom jag tycker sånt är intressant oså =) hahah undrar vad det blir av mig riktigt; kaninhoppning, osjälvisk, konstnär & kost och träning?

När jag äntligen fick återvända hemåt så satte jag mig ner för att plugga. Spanska, engelska och matte stod på schemat. Det gick rättså bra, fastän jag måste fortsätta på en stund ^^ När mamma kom hem fixade hon plättar åt oss, senså satt vi bara och snackade. Hahah det är tragiskt men jag kommer på mig själv med att inte minnas sist vi pratade sådär länge eller hade sådär roligt. Min mamma var en riktig... ehm... hjärtekrossare på unga dar, tro det eller ej =O Vi satt och pratade i över en timme, bara om... ingenting
Nåja, jag har iaf kommer underfund med hur jag inte vill att mitt liv ska bli. 

Mamma jag älskar dig, despite all!

FIck också ett bestämt sms av min tränare nyligen; "Hej ! Du ska spela juniormatchen imorgon Torsdag. Samling 19.30 på A-torp. / Magnus". Hahah jag blev helt nollad, jag var helt inställt på att jag inte skulle få spela (att jag skulle få slippa spela), åtminstone inte full tid, eftersom att jag inte tränade i tisdags och eftersom att jag heller aldrig gör något vettigt av min speltid längre. Jaja, give me a lyckospark =)

Ny kärlek

Tänkte bara berätta att jag har en ny passion ;
Atmosphere - A girl named hope

Absolut värd att ladda hem, eller bara be mig så skickar jag på dirren =D!
Min musiksmak svänger kraftigt, för tillfället verkar den lägga sig mot skön hiphop/rap. Och jo, jag är lite småskum, pendlar hit&dit. Imorgon lyssnar jag på metal ellernåt kanhända. Man vet aldrig riktigt säkert med mig, men det är väl det som är skönheten i det hela, man ska lixom inte... veta riktigt ; ) knasboll.

meningslösa måndag

Jag är helt slutkörd, känner mig helt stirrig ;S undrar om jag har tänkt bli sjuk ellernåt =O
Lovet är gryyymt efterlängtat, har dock en känsla av att denhär veckan kommer gå oerhört långsamt =/ har inte planerat något speciellt på lovet, förutom tandläkarbesök och kanske lan =D men jag vet en som ska sova som aldrig förr! vad ska alla andra ta sig till på lovet :)?

Idag har det varit en helt vanlig, trög skoldag, förutom att vi hade muntlig redovisning på svenskan. Det gick väl lite sisådär, men nu är det gjort & det är huvudsaken. Min måndagskväll är ännu oplanerad, kanske blir det bara en skön hemmakväll med myspys =)

åh, nu kom mamma in med nybakta bröd och mjölk, snäll mamma! saoo nu ska jag ägna mig åt dem en stund, sry pepuls (A) puss!

big girls don't cry

.. men alltså det var fan inte långt ifrån. ni ska veta att jag saknar er otroligt mycket!
vi var bäst!

för er som inte redan sett;
http://www.youtube.com/watch?v=BuwqzwPstdw

meningslösa söndag

image47
       
            Clemensnäs - Hammarängen  -  1 - 11

    eh.... underbara siffror? fast ni är ändå råbra, tjejer =)





Annars idag har jag sett på en annan match, kört moppen till mb, där den ska få gå i ide för vintern, och pluggat idag. Har muntlig redovisning på ett samarbete mellan svenskan och kommunikationen som handlar om personer i kris. Vi fick leta upp en artikel om någon som gått igenom en traumatisk kris, sen skulle vi sammanfatta artikeln, sen beskriva när dom befann sig i de olika faserna och varför vi tror det osvosv. Imorron äre dags att redovisa det hela, tack och lov bara inför halvklass =) 

RIP

.. even though I didn't really know you, I guess you were my grandpa.

Igår afton somnade min farfar in i en rullstol på lasarettet i Piteå. Jag har bara träffat honom några få gånger, så jag vet inte om jag ens har rätten att kalla honom min farfar, men jag kände att jag åtminstone kunde tillägna ett inlägg åt honom.

För många, många år sedan stack han bara från fru & fem barn; Birgitta, Elisabeth, Lars, Tomas och Conny. Eftersom att min pappa (Conny) är äldst, så blev han mannen i huset. Jag vet inte, vi har inte pratat om det så mycket iochmed att min pappa är inte den som gärna pratar känslor (nivet han ska ju vara manlig osv.....), men jag tror att det tog hårt på honom.
Ända sedan dess har Evert, alltså min farfar, gett blanka fan i barnen, förutom de gånger han varit onykter och ringt. Jag menar, det är klart att barnen blir bittra när han först lämnar dem, och sedan enbart ringer på fyllan och ska vara trevlig.

Åtminstone så länge jag har funnits, och säkert ännu längre, har farfar bott i Piteå, vilket har minskat förutsättningarna att träffas&förlåta ytterligare. Sedan blev alkoholen en stor bov i min farfars liv. Han hade visserligen en kvinna, men jag vet inte vad som hände riktigt. Henne träffade jag bara någon enstaka gång, av de enstaka gångerna jag träffade min farfar. Jag hade som inget behov av att träffa honom, iochmed att min pappa inte hade det heller. Man lever som man lär, nivet.

Så nu, i dagsläget, när min farfar gått bort efter några hjärtflimmer och en "återuppståndelse", känner jag inte så mycket mer än att en avlägsen släkting gått bort. Däremot lider jag mer med min far, som trots allt, förlorat sin pappa. Man har ju bara en, oavsett om han finns för en eller ej.

Vila i frid, Evert Bitén. Hoppas du får det bättre dit du kommer, och att du vet att trots allt, älskar dina barn dig. 

PEEEEEEEPP!

image46

mwhihiiiihii jätteglad annelie =D


efter en dryg skoldag är det äntligen dags för att börja pumpa bra musik och sen fixa till mig för att sen fara till lisa och äta&dricka gott : ) Sen ska vi se en snutt av idol, sen far vi in på nova och hoppas på en trevlig kväll som satan! =) danssugen som ett as är jag också, SES VI DÄR? =D

Rock on folks!

Utmanad

Jag blev utmanad av Veronica, och believe me when I say, jag kan inte vänta tills jag ser denna utmaning på alla bloggar, alla diarium på apberget osv.... -.-

Så ska man tydligen utmana fler också, mjasi, jag utmanar Sanna, Lisa och Linn, enbart för att vara jobbig B) mwahah =D



1. Bild på dig själv.


image352. Äldsta bilden på dig själv som finns på datorn


3. Bild på dig själv skrattande


4. Bild på dig själv som lyckligast (kanske inte lyckligast, men här var jag otroligt lycklig iaf)


 5. Någon du tycker om väldgt mycket (NI är bra!)


Bild saknas, men joar platsar här tyckja=)  6. Någon du litar på till 100%


7. Någon du äcklas av


 8. Någon du hatar - mjaa alltså, det var den bästa jag kunde hitta ;S ge mig hennes hår!


 9. Någon du saknar väldigt mycket - We've had some times I wouldn't trade for the world!


 10.Den du senast fick sms av


 11. Den du senast ringde


  12. Den du känt längst&fortfarande umgås med


pga begränsad tillgång till bilder (som grundar i nyligt datorbyte) är vissa saker missvisande, så känner du dig glömd ber jag så mycket om ursäkt.. men duvet nog att jag tycker om dig ändå! : )


A hallelujamoment !

Nu tänker ni på Kirsti, inte sant? mwahah, jag lyckades =D njämen.. det känns faktiskt som ett litet hallelujamoment =) magen full av kladdkaka och glass, hjärnan full av förhoppningsvis tillräckligt med spanska för att klara provet imorrn och kroppen spritter av glädje : )

Dagen har.. mja, som kanske framgår ganska tydligt, bestått av skola, pluggande och bakning =) Dock började vi 12.20 idag =D .. med Qigong utomhus. Rörelserna vi gjorde heter t.ex. sköldpaddan och torka bordet ellernåt, vilket känns som att det ska säga rätt mycket om hur grymt sexiga vi ser ut när vi genomför dem  ; )

På samma lektion fick vi ett papper om självkänsla. Man kan faktiskt skaffa den personlighet man vill ha. Just det, du kan välja själv! Ska du öka din självkänsla handlar det ytterst om att du tar ansvar för dig själv, dina tankar, handlingar och reaktioner. Att skylla på någon annan innebär att lämna över ansvaret. Att inte fatta beslut innebär att du låter någon annan göra det åt dig, vilket inte är bra för självkänslan. Det går att ta sig ur den fälla som bristande självkänsla och dåligt självförtroende innebär! Lösningen är medvetenhet och övning.
- Jaha, det var ju enkelt? vadå medvetenhet och övning? tänker du.

Jo, medvetenhet fick du gratis. Du blev just medveten om att du kan förändra!
Här kommer några övningar:

» uttryck vad du känner - vänta inte på att någon annan ska säga vad du tänkt säga, våga säga vad du tycker!

» prata positivt med dig själv - hur många negativa budskap far igenom ditt huvud varje dag? Det är egentligen inte konstigt om självkänslan är låg.

» våga göra något nytt - våga gå lite utanför trygghetszonen, du kan mer än du tror!

» använd dina möjligheter - ofta pratar vi om allt vi inte klarar. Våga istället titta på det du är bra på och utveckla det.

» skaffa perspektiv på tillvaron - fråga också dig själv hur viktigt det som du just nu är arg/besviken över kommer att vara nästa vecka - nästa år - om tio år.

» låt inte omgivningen bestämma hur du ska vara - du kan aldrig bli tillfreds av att duga åt någon annan.

» VÅGA ÄLSKA DIG SJÄLV!
- låter det lite för mycket? börja åtminstone med att tycka om dig själv. Du är unik, speciell och helt otrolig!


Det är faktiskt rätt många tankvärda ord och dehär är nog grunden till att må bra tror jag =) Att ha en bra självkänsla, en bra grund, är viktigt. Då får självförtroendet tippa hur många gånger det vill, självkänslan väger alltid upp en igen. Underbart : )


image33


Innebandy och sockerkaka

Tvingade mig upp ur sängen imorse för att spöa skiten ur boliden, vilket vi lyckades rättså bra med. När slutsignalen ljöd stod det 5-2 på tavlan. Det var över, mission completed lixom =) Jag börjar nästan tro att det var värt den tidiga morgonen, trots att jag gjorde min sämsta match i historien. 
Bra spelat tjejer, ni är mina favoriter!


image32

Min favoritmamma har bakat sockerkaka idag, MUMS! Älskar verkligen mammas sockerkaka, den är inte lika torr som alla andras :] Hon delar den itu och häller sedan i någon kräm mellan. Kanske inte speciellt nyttigt men; skare va så skare, annars vill jag inte hare ; )



Söndag.
Ännu en helg är förbi och mjaa denna har varit godkänd faktiskt =) Tjejkväll fredag, hamn lördag, och slapp/plugg-söndag. Är sugen på att dra nån film och glutta lite, det var längesen jag såg nån riktigt bra film. 
Någon som har tips på en bra rulle? =)

Won't you sing me to sleep?

Oh damn, jag ska upp senast 9 imorron bitti för att spela juniormatch. Clemensnäs vs. Boliden
Dock är jag inte speciellt sugen på att sova, trots att jag är trött. Borde verkligen gå isäng, men suck, det finns ju så mycket annat som är så mycket roligare att göra om nätterna. Det är ju nu allt händer, fastän det inte riktigt är så det ligger till men. DET ÄR SÅ =(  Jag tänker klart nu, jag får sagt det jag vill ha sagt och allt går min väg.
.. funderar på att konvertera till vampyr ellernåt, skulle passa mig som handen i handsken!

Jaja okejdå, jag ska försöka dra mig uppåt nu. Sleep tight =)

image26










JA =D

Nu verkar datorn vilja hantera bloggsidan så nu passar jag på att skriva ett snabbt inlägg =)

Kvällen blev vääldigt lyckad med mycket skratt och god mat. Vi åt tacos, lekte några lekar, såg på lite idol, käkade lite kladdkaka ( .. okej mycket kladdkaka :$ ) och tjollrade på med singstar oså =) Tack tjejer! Kvällen är förevigad på många bilder, så det kan hända att det dyker upp någon här eller nånstans på apberget, håll utkik! : )

Menmen, nu är klockan natt och dags för annelie att läsa ut sin bok 'En plats de kallar lyckan' och sen sova läääänge länge. Jisses så skönt det ska bli att äntligen få sova ut, och jag lovar dig; väcker du mig ligger du väääldigt pyrt till =D

Natti! ♥

jahaja

Att jag inte har skrivit på ett tag beror på att min dator inte verkar gilla denhär sidan längre. Det laggar och segar och dummar sig, så jag orkar inte försöka ens. Får försöka skriva på skolan så gott det går.

Veckan har innehållit mycket träning och sånt, som vanligt. Börjar tröttna endel nu, men ska försöka hålla upp det ändå. Var och gymmade för första gången i mitt liv igår. Det var faktiskt rätt roligt, men jag lyckades däremot inte få träningsvärk. Inte ens med en innebandyträning på det. Haha bajs, nu känns det nästan som att jag inte har gjort nåt alls ju = (
Annars har vi varit upp på ett berg med halva klassen i veckan. Det blåste och var kallt, men ändå faktiskt.... kul på nåt sätt. Kul att göra nåt annorlunda nångång. Syftet med utflykten var redovisningar, och det var, för första gången i mitt liv, roligt med muntliga redovisningar.

Ikväll ska vi ha tjejkväll med klassen hemma hos Ellen&Maja, ska bli riktigt trevligt faktiskt =) Vi ska käka tacos & jag ska inhandla 17 tomater, det är allt ; ) perfekt! Sen ska vi väl tjollra på med singstar och lite sådant, sen kommer min söta mamma och hämtar mig och paula : )
Imorgon ska jag umgås med joar som förresten just fyllt 17 bast, grattis bästaste joar =)

Well, det var nog allt för mig. Ska gå tillbaka till klassrummet och göra något bajsgrammatikhäfte eftersom att jag är klar med "5 days in västerbotten" nu =) Men vi får väl se hur det går med min dator, annars kan du ju alltid slå en pling om du vill mig något  : ) puss!


dedär som just flög förbi, var det helgen?

Ja

Känns verkligen inte som att jag har haft någon helg alls ;S Det beror nog mest på att jag inte fått sova ut någon av dagarna på grund av innebandymatcher här och där, då och nu -.- I lördags avgick busen mot umeå halv 10 och hemma var vi inte förrän kring 6-7. Dagen som passerat innehöll också innebandy, match igen dessutom. Lördagens resultat ska vi inte ens prata om, men vi mötte ett grymt bra lag med många bra spelare och ett bra spelsystem. Krossade blev vi. Idag var det lite mer positivare resultat, vinst med 3-2 =) dock ingen stor marginal, men det är alltid skönt med vinst, med eller utan marginal. Vi behövde den!

Jag har skrivit klart min svenskauppsats ikväll, "Antecknat på buss 208", så jag hoppas på att få sluta tidigare imorgon. Antingen blir hon sur och säger att "dedär skulle du ju ha gjort på lektionstid" eller så "åh, vad duktig. hejdå!" :] haha nämen, hoppas hoppas =)
Jag har även hunnit förbi mormor och min bror idag tillsammans med mamma och pappa =) Mormor är det samma visa. Hon är gammal, väldigt gammal och hon vinglar runt där i lägenheten och vägrar acceptera att när man är 93 SKA man inte kunna gå normalt eller glömma något. Nästan så att det är skrattretande, men skratta kan man ju inte.




Vistelsen hos adam är alltid lika trevlig =) Hans lilla familj med nytillskott har nu flyttat till ett råfint hus på sörböle. Den 27 september föddes den lilla flickan som ännu inte fått något namn. Grymt liten, grymt söt och grymt avundsjuk är jag. Dom har lixom fixat det nu. Dom har varandra, två otroligt söta barn och ett skitfint hus. Allt som saknas nu är väl volvo och hund, men det kommer väl det med ; )

på skolan..

Just nu sitter vi på skolan och har svenska. En uppsats är vad vi ska få fram, och jag har kört fast.. ovanligt.
Dagen ser lovande ut med fint väder, badminton på gympan och mest troligt mexicanasoppa till lunch. Det ryktas om att vi ska få träffa någon amerikanska idag på engelskan, ska bli riktigt spännande det med =)
Dagens sista lektion består av spanska. Det enda dåliga med denna dag verkar bli att jag inte orkat plugga på läxan vi fick i måndags, fuck. Haha, det kommer sluta med ig i spanska om jag inte tar tag i det snart. Jag orkar inte vara seriös, vi får alltid mycket läxor och det känns lixom... blä ^^ Prov har vi i det snart också, då kommer det bli att plugga arslet av sig

tonajt äre träning, alltså snabbt hem efter skolan och slänga i sig lite mat,  hoppa på moppen (som snart ska få vila för vintern), greppa innebandyklubban och ut och springa av sig lite. Ska bli skönt faktiskt, fastän jag börjar tröttna litegranna. I helgen är det som vanligt två matcher, varav en i umeå -.-

Wellwell, en kvart kvar av lektionen. Ska försöka komma igång igen med uppsatsen så att jag får den ur världen någon gång.
PUSS!

underbara dag, 3 oktober -07

Aldrig trodde jag att jag nånsin skulle få må såhär bra igen, att allt faktiskt skulle återgå till det "normala" (om det nu finns något som heter så). Dagen har varit riktigt bra, bättre än på längelänge och mitt humör är, kanske rättså märkbart, helt förändrat. Hoppas nu bara att det håller i sig, om inte annat ska jag se till att det gör det! : )

Till att börja med slapp jag stressa imorse, sen hade vi en chill skoldag som bestod av två vanliga lektioner (varav en av dom knappt existerade ändå). Blodpudding till lunch, något jag faktiskt tycker om. Kalla mig sne eller varuvill men så äre =D

Dagen innehöll också två föreläsningar, varav en var av okänd person och den andra av den gamle boxaren, Paulo Roberto. Faktiskt riktigt kul att lyssna på Paulo, och att han ser så förbannat bra ut gjorde inte det hela tråkare. Sen löpte vi till bussen och hann precis, precis med den. Sen hann vi precis, precis med bussen mot urs =) Dålig tur idag, DÅLIG DAG? =D

Igår gjorde jag en rättså ball impulsgrej däremot, jag följde mamma på ica maxi och hamnade vid hårfärgerna. Köpte en vid namn mocca chocolate (men det lät ju gott iaf?) och here I am, mörkare än någonsin. Det blev nästan svart =O Lite väl mörkt, men nu får det vara färdigfärgat för ett tag framöver. Nu återstår det bara att vänja sig ^^

edit; ville så gärna lägga in en bild men vågar inte pga cpdesign & stilmall osv. HJÄLP?

RSS 2.0