hallå i stugan!

Idag regnar det och är sol omvartannat. Skumt väder, skum sommar. Som väntat sket sig de flesta planerna för sommaren, dock är jag ganska nöjd ändå =) Skolan börjar om drygt 3 veckor, hur känns det?! Vad jag har gjort denna sommar?  =S mwahhah, jo, jag har suttit vid datorn : | ballt.

Jag har bakat morotskaka med mamma, MUMMA! Men det börjar vara lite för mycket av det goda, jag börjar längta efter träningarna, innebandyn och laget. pepp pepp! btw vad hände med bandyn åde på yttre? =/ måste göras nåt åt.. det med.... jasi.

nåja, nu är det mat, plättar  :) puss!

It's not too late, it's never too late

Torsdag

Weell, då satt jag här igen, fast denna gång efter en trevlig kväll i simons stuga =) Lägger upp någon bild senare. Dessutom börjar det vara mörkt och kallt ute nu, sommaren överger oss. dålig stil ffs! Efter endel moppekörning är man rättså kylig, jag hoppas på återuppståndelse för tårnas del..

Annars då? jorå, jag lever och frodas :) justnu handlar det mesta om att försöka hålla kontakten med folk, bl.a min stackars gamla mormor som fyllde 92 idag. Hon hör knappt något längre, hon har stora svårigheter att gå osvosv =/ allt dedär som händer när man bilr gammal. Hon måste leva tills jag själv dör, annat vore väldigt tragiskt. Älskade, älskade mormor.

För övrigt har jag träningsvärk igen. Vi hade fått ett jobb med laget att snygga till ett nytt hål (bana) på discgolfen, vilket innebar en hel del krattning, stenlyftning, benböjning och sånt. Jag börjar bli gammal troja (A) .. eller jag är åtminstone bra på dedär med träningsvärk iaf, jag lyckas alltid -.-

Nåja, jag börjar iallafall övervinna dygnsrytmen någorlunda, jag är trött nu kl 2 : ) hurraaaa för mig.... -.- aja, bra början åtminstone. Hade tänkt dra igång The pursuit of happyness, den ska tydligen vara bra, men det får väl bli en annan gång nu då självaste johnblund kom och kastade grus i ögonen på mig.. sleep tight dearest bloggreaders :)!

Roses are red, violets are blue

Måndag igen.. Vaknade som vanligt av ett sms runt 12. Släpade mig upp med träningsvärken till trots och åt frukost, för att sen hämta lisas hund och gå ut med henne som jag lovat. Hem, fixa lite med datorn, göra middag, sen ut med hunden igen, n' here I am.

Om ni funderar på vad rubriken vill, så är det så att jag har börjat lyssna på gammal musik igen. Just det där är ur Aqua - Roses are red, kanske känns igen? :) Nostalgi på hög nivå.

Igår fick jag äntligen träffa Joar igen =) wonderful! där hittade jag också en massa gammal bra musik. Avantasia, Static-X osv. Tro det eller ej, men jag har faktiskt lyssnat på sånt en gång i tiden.

Nog struntpratat, det är sommarlov & jag stortrivs! Hoppas på något trevligt ikväll, vädret är ändå fungerande, det tillåter att vara utomhus åtminstone. Grillning på g kanske? :) Nåja, duschen väntar, puss!


använd det du har i huvet

Jag älskar blåbärspaj, speciellt när det är jag själv som gjort den ; )
För första gången på länge lyser kvällssolen, så nu äre ändrade planer. Hade först tänkt se en film med några gamla klasskompisar, men nu äre ut som gäller :)

I helgen är det ju trästocks inne i stan, dock har jag aldrig orkat ta mig dit. Vi får väl se hur det blir ikväll, men känner jag simon osv rätt är dom för lata för sånt ^^ Jag gillar egentligen inte ens musiken så värst mycket, men det känns ändå skumt att inte ens ha varit där. Nåja, man överlever väl det med =)




I do really, really miss you.

VOV !



Ända sen jag var jätteliten har en hund stått överst på min önskelista, men pga att vi bor så konstigt och att det är så stort ansvar fick jag aldrig någon. Och jag har fortfarande inte släppt det, JAG VILL HA EN HUND. Får hoppas på att jag har tid och råd såfort jag flyttar hemifrån :)

Jag är ganska inne på att jag vill ha en golden retriver. Dock är de är ganska dyra =/ Jag var nyss inne och kollade runt lite på blocket, det kändes skumt. BLOCKET? Man kan alltså köpa ett litet liv på samma ställe som man köper...  bord?! Aja..

Någon som har nåt tips på nån söt, lurvig ras? :)

Annars är läget stabilt nu, dock vill inte vädret riktigt ge med sig. Regn är vardagsmat och man börjar inse att det är ytterst nödvändigt att trotsa vädergudarna för att kunna känna att det faktiskt är sommarlov och kunna göra något av dagarna man får. Mest är jag med mina vänner och som omväxling umgås jag ibland med datorn :] Jag måste nästan erkänna att det ska bli kul att börja om skolan. Ny skola och ny klass, helt enkelt en ny vardag. Ska bli hur spännande som helst! Omväxling förnöjer : )

Nu är det dags för dusch efter ett välbehövligt träningspass och god soppa till middag, tjaao!

17 juli

sommar


Ruskigt skön dag!

Riktigt varmt i solen har det varit, fastän det ibland varit tunna moln som skärmat av lite. Jag har såklart solat, men även städat, tvättat och bakat. Känner mig faktiskt riktigt duktig :)

Ikväll blire lite kladdkakeätande, umgåsande, och sovande! Måste försöka vända tillbaka min snea dygnsrytm, fastän jag vet att jag kommer misslyckas.. Men det är sommar, då ska man inte behöva bry sig om nånting egentligen =D



Jag har en känsla av att jag håller på att tappa kontrollen över mig själv, och kontakten med vissa av mina vänner känns inget vidare, måste göras något åt snarast! Puss så länge, tills jag hör av mig  :)

13/7

Shit.. kolla datumet.. sommaren är nästan snart över, och jag har inte ens börjat ha sommarlov än, sommaren har knappt börjat ju. =/ Jag väntar fortfarande på skolavslutningen, forsränningen och allt. Jaja, bara att ställa om sig då..

Imorgon blir det vitan om det är fint väder, annars blir det väl just another day at home. Hade egentligen tänkt fara dit idag (och igår, och dagen före den... osv), men det regnade så det blev en dag på stan istället :) Dock lite utmattad efter bara fem timmars sömn, men det kostar att ligga på topp :) Höll dessutom på att missa min brorsons 1årskalas, men som tur var ringde mamma och påminde mig. Den ungen är ungefär det sötaste jag sett, han har just insett att om han gör roliga grimaser så börjar folk skratta åt honom, vilket han finner otroligt roligt ! och jag måste bara få nämna att hans namn är Love, vilket passar honom utmärkt tycker jag =)!

Nu äre sleeptime, vilket är på tiden om jag ska lyckas hinna få någon sol på mig imorgon.
Sov underbart gott!


Ta åt dig !

When the sun shines, we'll shine together
Told you I'll be here forever
Said I'll always be a friend
Took an oath I'ma stick it out till the end
Now that it's raining more than ever
Know that we'll still have each other
You can stand under my umbrella


It's rainin' man, halleluujaa

Hey there :)

Det regnar fortfarande och det är inte ett dugg skönt eller chill längre. Så idag har jag skruvat ihop min nya datastol från ikea, och sen bara... suttit på den. Hahah =/

Ikväll ska jag och L vara barnvakt åt hennes kusiner, mysigt mysigt. Mycket godis och bra film, det gillar vi  ; )



Is this the way it's really going down?
Is this how we say goodbye?
Should've known better when you came around
That you were gonna make me cry
It's breaking my heart to watch you run around
'Cause I know that you're living a lie
That's okay 'cause in time you will find...

The notebook

Igår var jag lite skeptisk till den filmen, men den var helt sjukt bra. Det är en såndär film jag skulle kunna se om och om igen, minst 300 gånger. Jag grät floder. Den kändes.. äkta! Jag älskar sånna filmer.

Idag regnar det igen. Jag har ägnat mig åt att träna, städa, duscha och lite sånt. Ikväll blir det nog @ Simon mest troligt, annars får vi väl se =) skulle iaf träffa lisa, sen får ödet bestämma vår väg om inte annat. Vad ska alla andra göra ikväll?


nattuggla.

Jag älskar natten ! Det känns som att det är nu allt händer, fastän det verkligen inte är så. Men iallafall så tänker jag klart på nätterna. Allt händer i mitt huvud at least. Jag insåg just att jag är otroligt partysugen, ge mig! Det var ett tag sen nu, hör av dig om du känner dig... manad  ; )

Ikväll har jag umgåtts med jojjo. Vi blev tvingade till lite kortspel med mina päron, sen chillade vi. Råkul att träffa henne, och hur ballt som helst att det spelar ingen roll hur länge det går mellan gångerna, vi är ändå... Johanna och annelie :)

Imorgon är jag ensam hemma hela dagen, mina föräldrar åker upp till IKEA. Otroligt skönt, jag ska sooooovaaaaa! Sen måste jag städa också.. men sova i första hand!

Nu är det filmtajm, The Notebook. Den ska tydligen vara bra har jag hört, utvärdering kommer senare :)

Sleep well



 


RSS 2.0