2008

Det har varit ett kung år, orkar inte summera det som sanna och vera har gjort så fint. Men jag kan väl säga att det som gjorde mitt år så kung var främst sanna & pär, helt klart. Hade jag inte fått vara med sanna såpass mycket i somras och hade jag inte träffat pär hade dehär året inte varit speciellt alls.

Justnu befinner jag mig hos sebbe, en av pärs kompisar. Jag dricker gocidern och jag tycker att livet är allmänt kung! Sanna kom just hit också, vilket göre ännu mera kung. 4 timmar återstår av detta år justnu, hur blir nästa år tro? Jag längtar så sjukt mycket efter sommaren. Och typ att åka skoter =O Inte köra, utan åka.. med pär. ingen annan.

Nae nu ska jag joina partyfolket, men GOTT NYTT ÅR PÅ ER =D!

nyårsafton närmar sig

Jag fick lov att tvinga mig upp ur sängen 11 imorse, vi har som.. vänt på dygnet lite. Att stiga upp 3 är inte alldeles ovanligt på morögatan 5c : ) Men jag måste erkänna att det är betydligt lättare att ta sig upp då han jobbar.
Jag åt domdär förbannade mackorna, gjorde mig klar och gick sen mot stan och den otroligt överskattade mellandagsrean. Visst äre väl 'billiga' kläder och grejer, men då är det en mils kö till provhytten. Och som om att det inte vore nog, vill man dessutom köpa varan som man eventuellt har provat så är det dubbelt så lång kö till kassan. Baall, då orkar jag ju inte prova nåt.. Det är dessutom tjockt med folk överallt annars också, och jag blir alldeles slut i huvet av bara det.. Men hursomhelst så lyckades jag hitta alla flickors drömbutik, och så även min.

Det fullkomligt svämmade över med vackra klänningar och linnen och alltmest vad det nu var. Jag var helt lyrisk, var där i säkert 45 min trots att butiken troligtvis inte var större än 10 kvadratmeter. Då jag stod där i provhytten i dessa vackra klänningar så ville jag ju såklart ta en bild för att visa er, kära läsare. Men ack, jag hade tydligen lämnat mobilen hos pär. Å hemskheter, jag som skulle ringa erica för att möta upp henne på stan och ranta runt med henne. Happ, fanns ju inte så mycket att göra, jamena bara att acceptera ;D Jag bestämde mig hursomhelst tillslut för att avvakta, känna efter lite innan jag köpte något. Jag gick vidare och tillslut sprang jag in i joar och erica =D kuung. Hon var dock lite arg på mig(A) haha. Ibland äre som bra att skelltown är såpass litet=)

Handlade en hel del, bl.a ett par assnygga svarta pumps med öppen tå som blir perfekta till min mörklila nyårsblåsa som jag tillslut inhandlade på den söta lilla butiken jag först var på.
Dock lyckades jag som vanligt inte hitta just nånting på rea. Ellerja, det var skorna som jag fyndade för 199 svenska riksdaler.

Åh, den är så bajsigt jävla fin. Jag är avundsjuk på mig själv!
Observera att det är mina fötter till höger i bild, samt att det är fastsytt ett litet gummiband nertill vilket ger den en liten ballongeffekt. Vet dock inte om jag ska ha något midjebälte, den ser lite ut som en hösäck på... men.. vi får se!

Skorna har också en historia för sig, men den tar vi någon annan gång=D

Seeya on new years eve? ;)

something special


Julafton är än en gång över. Jag fick mycket fint, men framförallt hade jag en underbar julafton. Vi firade hos min broder som har två småbarn. Och det är klart, det är ju roligare när det är småbarn med i bilden : ) 


Holly var alldeles till sig. Det kom en gubbe med skägg och gav henne paket, då kan han ju inte vara annat än snäll =D?

Hon gillade iaf tomten!


busteed lillen=)

Vi drog oss hemåt kring 7, och då lekte jag lite med mina klappar (haha nivet, packa upp dom osånt..) och sen slog vi oss ner runt köksbordet och lirade lite kort. Jag tycker att det är ett måste med sällskapsspel på julafton (A) Sen kom älsk och hämtade mig där kring halv 11 =) underbara dag.

Dan före dan



God jul! ♥

2008

[x] Du har hittat ny musik du gillar
[x] Du har fått nya kompisar
[x] Du har varit utomlands
[x] Du har varit ledsen
[ ] Du har velat dö
[x] Du har varit glad
[x] Du har druckit alkohol
[x!!!!!!!!!!!!!!] Du har blivit kär
[x] Du har känt dig sviken
[ ] Du har känt som att ingen har sett dig
[ ] Du har suttit vid datorn mer än innan
[ ] Du har skrivit en låt
[ ] Du har känt hat
[x] Du har känt att någon tagit dig för givet
[x] Du har varit "sjuk"
[x] Du har varit sjuk
[x] Du har dansat
[x] Du har bråkat med din förälder
[x] Någon har sagt att du är snygg
[x] Du har bråkat med din älskling
[x] Du har strulat med en främling
[/] Du har strulat med en av samma kön
[x] Du har varit så uppjagad att du gjort misstag
[x] Du har gråtit för något som hänt i ditt liv
[ ] Du har slagit någon
[ ] Du har kallat någon hora/slampa
[x] Du har pissat utomhus
[ ] Du har däckat
[x] Du har spytt
[x] Du har sovit i motsatta könets säng
[x] Du har hånglat med någon av motsatt kön
[x] Du har raggat på främlingar
[x] Du har kysst en främling
[x] Du har rökt
[ ] Du har rymt hemifrån
[x] Du har bakat
[x] Du har sovit utomhus
[ ] Du har åkt bil med fyllon
[x] Du har varit full
[x] Du har varit/är kär
[x] Du har saknat någon
[x] Du har duschat med någon
[x] Du har badat i havet
[x] Du har solat utomhus
[x] Du har solat i solarium
[ ] Du har snackat i telefon mer än 2 timmar
[ ] Du har fått blommor av någon från motsatta könet
[ ] Du har gett någon blommor
[ ] Du har sett en död människa

utifall att nån skulle ha missat


Bildboom med dålig kvalla


Luciatåg på skolan



Dundercupen



Såhär tjock blev jag....


Av allt godis jag tidigare åt under tjejkvällen hos rebecka:





Vi åt, badade spabad, spelade kort, myste och bara hade det allmänt kung.



Nångång var det fest =)



Och nångång hade musikarna konsert i korridoren =D

intron till dundercupen


Big girls, you are beautiful!




Go pirates! =D


Båda lagen kom till semi, sen tog det stopp tyvärr. Men det var en grym insats av alla, gg folks =)
fl3orna tog hem hela skiten, på både kill- och tjejsidan. Nästa år, då jävlar!

tja

Tänkte bara meddela att bilder från sista dagarna i skolan innan jul kommer snarast!

Håll ut! ; )

du och jag mot världen

Lucia på skolan var inte alls lika bra som förra året. Javetint, jag är nog en konservativ människa after all. Dom sjöng en massa nya låtar, bl a tomtens julverkstad (vilken tydligen ursprungligen kommer från auswitch....). Jag behöver bara klassikerna, det räcker för mig =) Det blir så.. konstlat annars. Aja, nog om det.

Ännu en helg är över och sista skolveckan kommer med stormsteg. Jag har ett matteprov (som jag inte kan nåt alls av.. suck, det var den söndagskvällen) och två redovisningar. Sen äre dundercupen och sen, gott folk, är jullovet här =DD
Måste bara få tillägga att andra avenyn har säsongsuppehåll, och dessutom till våren återkommer med endast ett avsnitt i veckan, suuuuuger.. Det var ju det enda som gjorde söndagarna lite bättre än vad de egentligen är.

Match
idag med, team thorengruppen hemma. taggaaaaa!
Örjanshallen 14.00!



Denhär låten... hjärtat <3

12 - lucia på skolan

Kan ingen bara ge mig julkänsla? Allt känns som bara jobbigt just nu, jag vet inte riktigt... Ska springa på stan idag och leta julklappar till mina nära&kära, kanske får jag nån slags julkänsla då :) Vet dock inte vad jag ska köpa åt alla, men det får lösa sig.

Idag äre luciatåg i aulan också, blir förhoppningsvis lika mysigt som förra året =) Kan meddela att jag har ganska höga förhoppningar på våra kära musikare, känn pressen! ;)


5 månader igår : *


satan så snygg jag är


Denna vackra skapelse framställdes av rebecka och helena idag
Allt detta slit för en fjuttig liten redovisning
Jag är ärad

aha

Har äntligen fått tummen ur och bokat min första körlektion =D
Den 22 smäller det =) kommer vara huur nervös som helst, av nån konstig anledning ;S
Har dock inte bestämt mig om jag ska plugga teori hemma eller om jag ska ta teorikurserna?

RÅD?




Haha

Alltså, det blir som så att då jag mår mindre bra skriver jag här. Sen när jag mår bättre igen, orkar jag som inte skriva, då har jag typ inte tid ellernåt ;I Det känns inte så väsentligt då. Så jag får det väl att verka som att jag mår bajs hela tiden, men det gör jag inte =D Dock är det min röda vecka, så jag pendlar nåt så sjukt mycket. Jag är en annan människa några dagar i månaden. Typ som att... jag är full ellernåt ^^ kul=D är jag ensam om detta?

Träningen igår gick faktiskt riktigt bra, bättre än vanligt. Hoppas bara att det går lika bra på matchen i Vännäs på lördag. Sen fick jag veta att jag ska få en ny säng på tisdag och att vi inte har lika mycket i skolan som jag befarat. Endel har vi flyttat til efter jul =) Ska bli så sjuuukt skönt med jullov. Vila upp sig och samla nya krafter inför vårterminen.

Imorgon äre tjejkväll hos rebecka, det taggar vi =) Tacos, spabad och tjejmys. Det ni!
Dags att skriva en poem in english nu ^^ pöss

negativare människa får du leta efter


Känner mig ungefär som jag antar att lisa försöker se ut att känna eller känner på dendär bilden.
Eller.. bara bilden i sig är en ganska fet fullträff på hur jag känner just nu.


Seså
Bara att ta sig i kragen och fara och träna.

kul, jävligt kul

Idag är jag inte taggad. INTE taggad.

Efter att ha
vaknat med ett ryck, släpat mig upp ur sängen med nöd & näppe, närapå missat bussen med min feta väska och innebandyklubba, haft en riktigt jävla dryg geografilektion samt en ännu drygare engelskalektion, ätit smaklösa kroppkakor, fått veta att jag bara nått ett g i samhälls A och snart genomlidit en otroligt lång samhällslektion då vi ska förbereda en redovisning på nåt som inte ens ska betygsättas (hur värt är det?!) är man inte så sugen på denhär dagen längre.

Efter skolan ska vi träna på dansen ett litet tag och sen har vi tjejer åtminstone sagt (frågan är väl hur det blir....) att vi ska lira lite innebandy inför dundercupen som vi ska kamma hem i år! ;D Sen äre stan & köpa present till adam, hem, duscha, äta, fara till min bror som fyller år idag och senare ikväll äre antingen pilates, hem eller pär ( ..hoppas som mest på det sistnämnda :$ that would definetly make my day!)

RSS 2.0