värt




Vid dehär laget borde jag ändå känna mig själv såpass bra att jag vet att jag inte ska fara på träningen om jag "bara ska ta det lugnt". Tanken var ju den idag, eftersom att jag är halvkrasslig och inte vill bli sjuk. Men nej, nog var jag med på det mesta och tog ut mig en hel del ändå. aarå, bra jobbat.

Sen äre träningsmatch imorrn, mot skellefteå innebandy ;I Känns ändå bra att få en möjlighet att spela in sig innan serien drar igång, det är om inte annat väldigt nödvändigt.. Vet att det kanske inte är världens smartaste att spela match om jag vill förbli frisk, men jääsh.. bära eller brista, jag behöver denhär matchen.

Onsdag är det nattorientering med klassen (... och treorna.. haha). Det får också bära eller brista. Och skulle jag vara dödssjuk då, så är jag det helt enkelt. Kändes ju dock ändå inte så taggande iochmed att jag
1a) suger på orientering
1b) .. dessutom äre mörkt
2) är lättskrämd
3) blir utan sovmorgon på torsdagmorgon; börjar halv nio.. det kommer vara ett glatt och utvilat gäng som kommer på p.len på torsdagmorgon : ) kan tilläggas att orienteringen är beräknat att sluta drygt 00.30.

Alltså visst äre kul med sånnadär grejer, det var väl förtusan därför jag valde dendär linjen! =D Men det är lite dålig tajmat justnu bara (A) aja, blir jag sjuk så blir jag. Inte så mycket att göra åt

nörd

(olovL blev bestulen)

1. Ta fram din mobil
2. Bläddra igenom din inkorg
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i smset
4. Gör likadant på varje fråga



Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
Bio nu 21.15 :D

Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Crossen såld :)

Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?

Kung :) vi ses :)

Vilket sms blev du mest berörd av?
Nä :O det tror jag inte :) Haha är bara lite upptagen (A)
Min dag har varit bra. Sen trög :) Haha

Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Slutar 4 är hemma typ kvart över. Ska äta halv, sen kanske bussen till drängs 17.15 :P Haha hatar långa dagar. När ska du hem?

Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Härligt :)

Vilka ord skulle du säga till Gud om du trodde på honom?
Jo det behövs ju men vi kanske hinner lite just innan. :)

 Vad vill du höra mest av allt?
Näe sov hemma :P

Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen?
Snygg :P

Din romantiska replik?
Vadå då?

 Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Haha :) Micke kommer hem till mig snart :) :D



.. svårt att lista ut vem jag har smsat med mest ^^

pärpärpärpärpärpär

kul att jag har ett fett samhällsprov på tisdag men har glömt böckerna på skolan så att jag inte har möjlighet att göra bort lite plugg idag. kul.
kul inledning på ett bloginlägg också. jättekul.

Den gångna helgen har iaf varit relativt lugn, har åkt rätt mycket 740 ;I Har blivit två sena nätter - och mornar. Inte bra för två sjuklingar, dock börjar jag redan känna mig bättre =) Har lite ont i halsen, men bara då jag sväljer eller gäspar.. Mådde röv i lördags, hade bara en liten släng av feber men en fet däng snuva.. Inte ball. Men det gav sig redan efter några timmar, tack och lov. Pär å andra sidan har varit förkyld med tjockhosta i drygt tre veckor ellernåt, stackarn =/ men sågåre om man inte sover, äter ordentligt och fryser om dagarna ; )

Fick låna en kabel av pär som skulle ge mig möjligheten att se på nedladdade filmer osv på tvn. Var rättså förväntansfull, tänkte att nu är min kväll räddad, så sjukt skönt att slippa se på lill-skärmen. Men nae, den passade inte : ( Utan isf måste jag ha någon betydligt dyrare kabel =/ det sög.


sug min kabel

Holly 1 år



Idag fyller mitt syskonbarn hela ett år, grattis gumman =D
Nu börjar det synas att holly&love är syskon;
den blonda kalufsen, ansiktsformen, beteendet osv.
Har tyvärr ingen bild på love för tillfället, men ni ska få se sen =D


Min mamma & Holly leker med dockan som pratar om man trycker på magen =)


MSN+

Haha, nu börjar jag likna helena med antalet inlägg/dag ;I .. värt

Har hittat mitt skal till msn, och jag kommer aaldrig någonsin att vilja byta tillbaka




.. gult : )




Fruktsallad

.. Visst fan finns det en lek som heter så? =O Hahaha näe nu har det varit för mycket lek, spfl2! Skärpning!
Aja, det var inte vad jag skulle komma till. Utan vad jag skulle säga var att eftersom jag kände mig halvkrasslig och kollade på sannas blogg, var hon hade lagt upp bilder på en mumsig fruktsallad, så gick jag på ica efter skolan och inhandlade frukt och gjorde mig en egen fruktsallad. Den var dock inte så god som jag hade hoppats på, nektarinerna var hårda och smakade närapå illa. Nästa gång ska jag bara ta kiwi, äpple, banan, torkade aprikoser och honungsmelon. Och då se till så att vi har vaniljyoghurt hemma. Sen är det ett måste att garnera med kanel!


Mums! Insåg dock ganska snabbt att jag inte skulle rymma allt detta i tallriken....



Fick lov att ta turkisk yoghurt, i brist på annat. Absolut inte lika gott ;I

sjuk?

Hade det inte varit för denhär skumma sjukan jag känner att jag har i kroppen idag, hade jag mått toppen. Kanske tillochmed över toppen. Jag och theloveofmylife hade det jättemysigt igår. Vi såg på film och myste hela kvällen lång.
Jag älskar dig, babe
Trots att jag känner mig lite halvkrasslig, med småont i halsen och lite feber, är jag på skolan idag. Mådde lite illa imorse också (.. nämn inte ordet..) men jag tänkte "ah, vafan.. bära eller brista" och for ändå. Och nu känns det lite bättre. Blir nog ännu bättre då jag får i mig lite mat, dock är det lasange idag (även kallat ost-sörja)...


Nu, om jag inte blir dödssjuk av dehär (hörde att det kommit nåt nytt, farligt virus till sverigeland), ska jag börja träna mera. Det blir innebandyträning 2 ggr i veckan (+match fr.o.m den 11/11) och gym 2 ggr i veckan. Denna hårdträning för att bygga upp muskler och muskelgrupper jag kommer att behöva för att hålla mitt bäcken på plats och minska min svank. Så helt enkelt; för att må bra och vara glad.





.. Ungefär såhär glad : )

".. och hon gillar att läsa helenas blogg"

Tidigare idag på pedagogiskt ledarskap, så lekte vi. För tillfället var det en presentationslek som gick ut på att man skulle presentera den som stod till höger om en själv. Rebecka presenterade mig som ursviksbo, och inte i ett gult hus längre för vi hade ju målat om... och jag gillar att läsa helenas blogg.

Hahaha, sjuka människa=) iofs gillar jag det, men det är väl inte direkt något jag drömmer eller längtar efter att göra om dagarna ;]


APU klar

Nuldén Pontus /ur /pers Skriver:

Hej Annelie!

Du är hjärtligt välkommen!

v 41 flyttar vi idrottsundervisningen mestadels inomhus.

Har du några ramtider?

Vilka grupper vill du leda?

Har du fått andra uppgifter från din skola som du ska göra under veckan?

Vi hörs mera senare.

mvh

Pontus


Så skönt, då var det fixat =D


Nu sitter jag på skolan, med ett hål på två timmar framför mig. Har bestämt mig i sten för att jag ska lyckas få fram en dikt till tankens trädgård på denna tid. Temat är "ocensurerat" och det enda jag har kommit på är rubriken; "Självständig, men inte ensam" eller kanske "Självständig utan att vara ensam".. jag vet inte riktigt, men något i den stilen.
Kan nog bli något bra, om jag lyckas få ut det jag tänker och menar i ord.


hat

Jag har loggat in på apberget säkert 20 gånger idag, minst! Jag har pluggat, ätit, spelat, städat och nu har jag absolut ingenting att göra. Jag hatar dagar då jag måste sysselsätta mig själv hela dagen =] haha, jaaaaaa jag har extremt dålig fantasi och jag är lat.

Skulle väl iofs kunna läsa en bok eller skriva en dikt till tankens trädgård, men jag var verkligen inte sugen på något av det. Skickade nyss ett desperat sms till lisan, men jag verkar inte få något svar =( haha. Måste ringa och tjata lite på henne att roa mig en stund ikväll, jaapp så fårebli. Annars får jag väl typ.. sitta ensam för att jag inte har några vänner i närheten.

Förresten så hade dom fullt upp på okq8 här i urs, så dom tog inte emot några praktikanter just nu. Så jag for hem med svansen mellan benen och satte mig och funderade lite, för en praktikplats måste jag ju ha. Vatusan, tänkte jag, varför inte idrottslärare på urs? Så jag for dit, men jag hittade inte någon idrottslärare. Däremot hittade jag min gamla svenska-, och engelskalärare ;D Det blev lite småsnack, och dom sa att dom tyckte att jag skulle maila dom. Sagt och gjort, nu väntar jag bara på svar.
.. jag hatar att vänta.



I'll be there beside you and never let go

Nånstans mår jag ändå alltid lite dåligt av att vara hemma på en skoldag, oavsett om jag är ledig eller friskare än någonsin. Det är råfint väder dessutom, ändå sitter jag inne.

Jag har pluggat litegrann, iaf tillräckligt för stunden. Borde verkligen fara på ok och söka apu-plats nu, men jag gruvar mig typ ;S vet inte riktigt för vad men.. Vad skulle kunna gå snett egentligen? haha. aja, det är bara att ta sig i kragen.






Whatever you feel, wherever you go
I'll be there beside you, I never let go

annelie <3 ledighet = sant

Så sjukt underbart, vi är lediga imorrn. Ska försöka ta itu med en massa skolarbete samt söka apu-plats, men känner jag mig rätt kommer det inte bli något av det. Jag kommer väl bara sätta mig vid datorn som den datanörd jag är......



sunday evening

Sitter nu ensam i pärs lägenhet och väntar på hämtning av mamma. Helgen har varit lugn, fredagkväll var pär i bösk och gjorde nåt tjoller, så jag var med lisa men for sedan hit och sov med hjärtat. Lördag vaknade vi ganska tidigt och efter lite krubb i kistan och lite chillande så for vi till frost,drängs osv. Kring 6 skulle vi börja dra oss tillbaka mot stan för att jag skulle till min faster och käka kring sjutiden. Men i kurvan vid frostkågekiosken så skulle pär busa lite, men busade lite för hårt. Så han fick punka. värt! nja.. Så då fick fader min hämta mig.

Efter mycket god mat och heta diskussioner med min farbror så fick jag hämtning av pär. Han släppte av mig i lägenheten och tog med sig folket som var här och for till forst. Under tiden tog jag hit vera & vi hade somvanligt skittrevligt : ) thanks babe!
Söndagen har bestått av sömn, lite mys (alldeles för lite =( ), furunäs & skrov! För en gångs skull vare jag som var sugen på skräpmat ;D Lite häftigt, om jag får säga det själv B)

Sen ville han tillbaka till furunäs & sina vänner och plocka bmw-delar av en bil som ska skrotas imorrn. Och jag stannade här för att det var andra avenyn och för att jag är less på att frysa (jag fryser fan hela dagarna i ända). Sen hoppades jag nog, innerst inne, lite på att han skulle stanna med mig ^^ Men nej, han for och han är borta än =( Mission failed, haha.

Jag har iaf sett mitt älskade andra avenyn som hade säsongsstart idag och sen såg jag lite miami inc också. Naaaaaaaaajs, jag är typ sugen på en tatuering ändå


fast nej, jag ska inte.





jag älskar dig ↑


brighthead

Nothing lasts forever, so
Live it up,
Drink it down,
Laugh it off,
Avoid the bullshit,
Take chances & never have regrets.

Beacuse at one point, everything you did was exactly what you wanted.

118 100

Idag hade jag och helena tråkigt på svenskalektionen om språkhistoria, så vi tog våra mobiler och smsade "Vem är helena ståhl, skellefteå?" respektive "vem är annelie söderberg, ursviken?"

Minns inte riktigt vad helena fick för svar, men det kan ni nog läsa här inom kort.
Själv fick jag svaret:

118100 tror att Annelie Söderberg är en livfull tjej som nästan alltid är glad. Vi tror att hon tycker om att slå kullerbyttor och att hon även är bra på att krama träd.

Visst stämde lite, men jag höll på att dö då jag läste att jag tycker om att slå kullerbyttor och att jag är bra på att krama träd. Jag hatar att slå kullerbyttor pga min konstiga ryggform och hur kan man vara bra på att krama träd? Verkligheten är alltså den att ett företag har anställt folk för att komma med konstiga svar på konstiga frågor.
.. vore inte helt fel att få betalt för att svara på dumma frågor från tonåringar som inte vet bättre, egentligen?

MEN detta kalaset gick på drygt 20 spänn, så pepuls; don't try this at home!

risifrutti<3




Sjukt underskattat, underbart efter träning (A)
Dock inte världens nyttigaste men, gott!

The circle of life

Ännu en helg har lämnat min framtid och tryggt bosatt sig i mitt förflutna. Kan väl lugnt påstå att ingen mer sprit kommer nå min mun på ett tag. Fredagen var det fl-fest, dessutom en lyckad sådan : ) Det var grejer det, tack och bock!
Sen lördag då vi vaknade tog vi det bara lugnt, myste och taggade inför kvällen. Och kvällen kom, så vi åkte upp till folkan i drängs på saras 18årsfest. Vi fixade en efterlängtad middag, jag hade inte ätit annat än hårdbröd med smör och vatten till den dagen. Sen började jag dricka ur min sjua. Kände först inte av något alls, men sen small det till och jag blev knall.
Spydde massor och minns inte så värst mycket efter klockan 10 -.- värt! Dessutom missade jag att festa med sanna =( åh. Vi tog oss iaf hem på nåt sätt och jag vaknade halv 9 med en lätt yrsel.



Gott folk, nu har jag också varit med om den ökända sprit-faran. Jag har ändå druckit en hel del sprit i mina dagar, men aldrig varit med om att det gick sådär fort. Måttligt i framtiden annelie, måttligt!
Idag mår jag väl lite som jag förtjänar, men ändå inte så farligt. Har lite huvudvärk och är allmänt trött, men med tanke på mängden jag drack borde jag må röv!


Jag älskar pär hagman mer än ni nånsin kan tänka er.

pepp!

Det är fredag och fl-fest ikväll. Dock på hemlig plats, för att inte massa randoms ska dyka upp. Helt rätt, tycker jag, med tanke på att det redan i nuläget kommer bli huur mycket folk som helst typ. Åtminstone om alla som sagt att de ska komma kommer. Det är uppmot 30x4=120 pers. Visserligen blir det alltid bortfall, men jag gissar och hoppas på att vi kommer upp i 80-90 iaf, nu då vi hyrt lokal och tjollrat på.
Jag har på känn att detta kommer bli en lyckad kväll :) Dock känns det lite surt att jag måste vara utan pär en fredagkväll, en av de två kvällar i veckan vi får tillsammans. Men jag får väl försöka se till att vara med honom extra mycket under lördagen och söndagen då =)



taaaaagg!

nu

.. ska jag uppdatera, och inte bara för att helena ville det för att hon skulle ha något att göra ; )
.. är jag trött
.. vet jag att jag ska få träffa mitt hjärta imorgon
.. har jag övningskört
.. har jag inte pluggat till provet imorrn, det går bara in och ut. värt?


Onsdagen avklarad, nu går det mot helg då jag ska vara knallast och ballast. Nej, skämt åsido. Men det är fl-fest fredag, och sen på lördag är vi bjudna på födelsedagsparty av en av pärs vänner =) Får väl se hur mycket människa jag är på söndagmorgon........

Vet ni vad det är för datum imorgon? : )
Nja, kunde väl tänka mig det.
Det är den 11 september. Säger det er något?
Nja, kunde väl tänka mig det.
Det betyder att jag och pär har varit tillsammans i två månader
=D hjärtat.
Egentligen är det ganska konstigt att sätta ett datum sådär. När är man egentligen tillsammans? Kanske lättare att sätta en månad ellerså, men ett datum är ju tekniskt omöjligt.
När tycker ni att man ska börja räkna? Första kyssen? Första natten? När man varit med varandra (haha ja, alltså jag menar umgåtts) ett visst tag? Tellme!



.. men jag saknar dig


Detta har jag varken längtat efter eller saknat




Och det min kväll kommer bestå av, ser jag inte heller fram emot :



....

ps. pär (L)

paddlat klart

Sådärja. Nu är jag tillbaka, levande och frisk =D .. nog mer.

Då vi for spöregnade det. annelie <3 pärs regnkläder = sant. utan dom hade jag inte överlevt. Sen paddlade vi uppåt älven och in vid stackis. Sen under kvällen slog vi bara upp tälten och myste vid elden i ett vindskydd. Det blev en tidig kväll, och nog mer frös jag inte under natten. Underbart.
Imorse blev vi väckta halv 7 och då vare bara att he sig upp och packa ihop tältet, käka frukost och sen hoppa i kanoterna/kajakerna för ny avfärd mot naturreservatet. Dock hamnade jag i en kajak utan roder, så jag fick jobba råmycket med armarna. Och jag måste erkänna att jag inte tränat speciellt mycket armar på senaste tiden, så det var tuuungt. Kommer ha en gryym träningsvärk imorrn skulle jag tro.
 
Då vi kom ut mot kanotudden, var vi skulle kliva iland och lämna ifrån oss kanoterna & kajakerna för gott, så blåste det upp rejält och vågorna började komma. Och då blev det ju såklart ännu tyngre utan roder. Ingen höjdare vill jag lova!
Tyvärr blev det inte många bilder tagna då regnet härjade och då vi var kring vatten hela tiden. Men hittar jag någon senare lovar jag att slänga upp den.

Sen for jag på stan med pärs mor & syster och inhandlade grejer till pärs lägenhet, sen bar det av till pär =)
What a day! Slut på krafter, måste sova.. det är ju trots allt en dag imorrn också : ) puss!

paddel



Från och med 14.30 idag är jag ute med klassen och paddlar & tältar osv. Vi har somvanligt blivit förbjudna att ta med mobiler, så min lämnas hemma. Det handlar bara om sisådär 20h, så det ska jag nog överleva... kanske

Bilder kommer säkert sen nångång, ses på tors!

älskling!

okej, till dig som hatar blogginlägg som inte handlar om afrikabarnens svält eller nåt annat världsomfattande eller dylikt:
detta blir inget inlägg av det slaget, så scrolla ner : )


5 juli 2008 var den, utan tvekan, bästa dagen hittils i mitt 17-åriga liv.
"Hej. Förlåt att jag inte komme. Men jag var jättetrött o sen är jag jätteblyg. /Pär"

Min puls gick upp till max och hade inte mina föräldrar sovit just intill mig hade jag vrålat rakt ut. Känslan som spred sig i från tårna och uppåt är obeskrivlig och OJ så smörigt & påhittat det låter. Men så är inte fallet.
Och hahah, nej, jag trodde inte heller att den känslan ens existerade och än mindre att jag skulle få uppleva den. Inte trodde jag heller att du ens visste vem jag var. Måste erkänna att jag inte riktigt trodde på kärlek vid första ögonkastet heller, men hjärtat, du överbevisade mig redan i våras. Allt låter så äckligt klyschigt, men.. det var som att det stod "one of a kind", ellernåt, i din panna. Jag bara... visste. Det bara.. kändes. Du är han med stort H

Kan inte beskriva med ord hur glad jag är att ha dig vid min sida idag. Och även fast jag inte fick vara ditt förflutna, hoppas jag på att få vara din framtid
för älskling, du är det bästa jag vet




HAHA =D

Tänk om man kunde leva livet baklänges...

Man skulle börja med att dö och få det överstökat. Sem vaknar man upp på ett vårdhem och får det bättre för varje dag. Man blir piggare och smidigare och till sist är man för pigg för att vara där. Då får man gå ner och ta ut sin pension och efter ett antal år börjar man arbeta. På sin första arbetsdag får man en guldklocka. Så arbetar man i 40 år tills man är ung nog att dra sig tillbaka från arbetslivet. Sen festar man och har sex och förbereder sig för att ta en paus.
Så börjar man skolan, blir barn igen, leker, har inga förpliktelser tills man är baby och de sista 9 månaderna tillbringas flytande runt i fridfull lyx. Där finns centralvärme, roomservice mm.
Till sist lämnar man denna värld i en orgasm....

RSS 2.0