Busy woman

Jag har typ inte bloggat på hela lovet, och detta av anledning att jag typ inte har hunnit =O
Tisdag var jag i piteå och badade med några från klassen, blev dock inga bilder tagna eftersom det var lite blött ;] Jag hade råhöga förväntningar eftersom jag hade hört att dom 'renoverat' stället. Jag föreställde mig nya rutchkanor och mysigare bubbelpooler oså, men ack. Det såg ungefär precis ut som det alltid gjort, enda skillnaden var att dykartuben där i mitten var borttagen och ersatt av äventyrsduschar. Låter skitspännande, ellerhur? Men nej, det var två små utrymmen där det var olikfärgade lampor i taket, varifrån det också kom vatten med varierande temperatur beroende på viken knapp man tryckte på. Dom gör det mer och mer för mindre barn? =(

Onsdag följde jag och sanna med våra bojs till luleå för att micke skulle köpa en skoter. Underbart att åka bil i mörkret, sug att vi hade släp och att vi tappade dynan på vägen tillbaka. Kan tilläggas att vi hittade den senare : ) Men vi var hemma halv två.. och pär skulle jobba dagen därpå, och jag skulle till haparanda med mamma, faster och lisa.
Torsdagmorgonen kom om än jag ville det eller ej, och det bar av mot haparanda och ikea. Jag och lisa hade inte tänkt gå på ikea just nånting förutom lite krafs sådär, så vi gick in till centrala haparanda.. trodde vi. Vi hittade knappt några affärer alls=S Antar att dom har flyttat allt till ikea-området och köpcentret där alko är ^^ Jag köpte iaf inte just nånting däruppe, förutom godis såklart, men det är ju ett måste då man är på candyworld.

Idag måste jag försöka fixa klart min utklädnad, ängel. Ikväll är det halloweenfest hos vera och alle, men dock blir det nog inget dricka för mig eftersom jag har match imorrn. Vi satsar på imorrn kväll hos robin =D haha ;D
Aja, ha en bra halloweenhelg om vi inte ses!




Bästa utklädnaden?

Spikmatta - skönt?



6000 taggar rakt in i ryggen. Lät det skönt?


Nej, det tyckte inte jag heller. Men mamma som använder den dagligen snackade massor om dess positiva effekt av välmåendet. Hon hade mindre ont i kroppen oså. Och eftersom att jag är lite sne i kroppen och musklerna och allt vad det nu är, så tänkte jag ge det ett ärligt försök. Så ikväll, nu såhär innan träning, tänkte jag att jag måste ju prova nångång och det är nog inte helt fel att vara varm i musklerna före träning. Kan väl meddela att jag har sneglat på den tidigare men varit lite småskraj för smärtan jag visste skulle komma.
Första 10 minutrarna ville jag bara bort från den. Smärtan var inte outhärdlig, men fan närapå. Resterande 15 upplevde jag bara värme och hjärtslagen i ryggen. När det var dags att sätta sig upp igen kändes det nästan som att piggarna hade karvat sig in i huden och därför skulle följa med upp. Men icket, dom lämnade mig. Dooock med en enorm smärta. Första minuten efteråt ville jag typ nästan skrika, så ont gjorde det. Ondare än det gjorde första 10 minutrarna. Jag var knallröd över hela ryggen och hade djupa märken efter alla piggar. Nu såhär en dryg halvtimme efteråt är det bara skönt, och jag känner hur mjuka mina muskler är. Skönt må jag säga! .. after all

tredje gången gillt?

Håll tummarna att det går vägen nu

Finally

Lov! ♥

Denna dagen har varit ovanligt händelserik och kung, så jag bara måste få berätta om min dag.
Den började ovanligt bra med att jag orkade ta mig upp halv 7 och duscha på morgonen, vilket hör till ovanligheterna numera. Hann nätt och jämt med bussen, men infann mig iaf på naturkunskapen halv 9 =) Fick vg- på kemiprovet, och jag får väl nöja mig med det. Jag gjorde mitt bästa, mer kan jag inte göra=)

Sen gick jag in till stan och gick runt där ensam ett tag, tills jag mötte maria & helena =) Eftersom att det är FN-dagen (.. tydligen..) så skulle vi vara på torget i nåt himla tält klockan 11, istället för samhällslektionen, och tack och lov slapp vi då sista lektionen. Katarina (L)

Estetar-tvåorna har inte haft några lektioner på hela veckan, utan de hade förberett sig inför idag. De skulle nämligen framföra en sketch av något slag. Jag hade lovat att komma och kolla på lisas som skulle vara i CK kl. 11.45. Vi var väl där ungefär då och jag gick mot lisa som stod med ryggen mot mig, för att hälsa på henne. Utan att tänka efter ropar jag hennes namn, högt, men hon svarar inte. Jag ropade igen, men inget svar nu heller. Var vid det laget såpass nära att jag hade kunnat rycka tag i henne, vilket jag också hade gjort om inte sanna väst "du, annelie jag tror dom börjar nu!". Och mycket riktigt, då jag lyfte blicken såg jag att publiken började fokusera mot den utspökade gruppen jag då hade framför mig. Då fick jag minsann skämmas :$ Och lisa, som skulle vara gravallvarlig hela sketchen igenom, hade tydligen fått stora problem med den biten... (A)

Efter det var vi hungriga som svin, frågan var bara vart vi skulle äta. Efter en stund kom sanna med den ultimata idén: Tatung! Lunchbuffé, 75 kr. Typ rimligt pris om man tänker efter hur mycket ett skrovmål eller kebabtallrik på dallas kostar. Det skiljer väl typ 10 spänn drygt, dessutom är tatung mycket godare & nyttigare, dock äter man ju ihjäl sig.. (ingen nämnd, ingen glömd..)


   
Före (och JA jag tog två gånger ;])
Erkänn att det ser mumsigt ut

Efter..... proppmätt annelie

Vi satt vid fönstret mot norr, så vi hade utsikt över busstorget och sannas moppe. När vi väl hade tryckt i oss all mat så satt vi och småpratade ett tag om ditt och datt (bl.a. hästar...... alla där hade ridit hest utom jag). Av någon anledning kom sanna på efter ett tag att en jätterolig syssla då vore ju att tjuta med hennes fjärrstyrda larm på moppen där borta på busstorget. Kan säga att det var ganska rejält roande att se hur folk trodde att det var de själva som utlöst det höga tjutet från mopeden när de gick förbi. När det sedan kom dit en vi kände blev det ännu roligare.
Nae, vilka tider =D haha det är sånthär man kommer minnas när man blir äldre :]

Sen har jag hunnit shoppa ett par jeans och en rosa t-shirt också =D och ikväll ska jag och pär till vera & alle och se på idol, käka chips, lira poker och typ dricka folköl. uuuuunderbara dag!

nice bak

Slutade ett idag. Egentligen äre ju som underbart att sluta tidigt, men å andra sidan slutar sällan någon annan tidigt.... Så det är bara att roa sig själv. Idag fick jag upp ett bak-il =P Var inte ens sötsugen, bara sugen på att.. baka ;I haha! Aja, resultatet blev iaf en nyttig morotskaka och en cheesecake, plus en glad mamma för att jag bakat OCH plockat undan allt efter mig : )








Är man positiv som fan, då går allt bra

Seriös samhällslektion


wannabe...........


^
 min nya drömkille. förlåt hjärtat......
observera håret på insidan av hela benen : )!

Design

Detta ständiga i-landsproblem. Utseende.
Nu är jag sugen på en ny bloggdesign, men kan såklart inte fixa det själv utan behöver hjälp.

Någon? : )





anneloj hjärta pär

MOJJE

Lovat är lovat, enjoooy =D


Lördagskvällen i bilder : )

Smått irriterad annelie då vi inte fick igång någon hockey, så tillslut blev det att vi kopplade in xboxet istället..


Men lite spännande var det nog iaf.....


Nyttigheter i form av vindruvor fanns på plats


.. men det gjorde såklart godsakerna (chipsen) med! :]


Tyvärr har ju allt ett slut, så när godsakerna tagit slut kom nån på den briljanta idén att baka negerbollar (OCH JA, det heter negerbollar, inget kan ändra på det!)


Joar gör ett tappert försök att verka delaktig i bakandet, säkert bara i hopp om att få tjuvsmaka. Nice try!


Micke gör nog ett försök att få igång förbränningen inför allt chokladbollsätande (.. av det som han inte avklarat redan.............................) ; )


tj....a...?


FÖRLÅT gullet men jag kunde bara inte låta bli!


hej snutt=)


"mendu... alltså.. min sanna=I"


Kring 10-snåret gjorde vera&alle oss sällskap och då blev det pokerlir!


.. kapten enöga?


Alle trodde verkligen att han skulle kamma hem vinsten...


.. men icket, det blev jag =D


TACK till sanna som bidragit med bilderna =D

sådärja

Nu har jag fått hela min "dos" =D

Ikväll var det tänkt att det skulle bli hockey här, men eftersom att det tydligen inte funkade så kopplade vi in xboxet istället och lirade ett tag =) Lisa, Nicke, Sanna, Micke och Joar gjorde mig sällskap, och lite senare kom även Vera & Alle : ) Det blev även chokladbollsbak, muums!
Lite senare tröttnade vi på xboxet och bestämde oss för att lira poker istället. Vem vinner, om inte jag? Haha! tji fick ni =D Att det sedan var efter det att jag förlorat en gång och fått lite av nickes marker hör inte till saken alls, om du frågar mig :$

Jaja, tack för att ni finns folks! Vad vore jag utan er?





edit: sanna hade systemkameran med, så jag tänkte inte på att ta några bilder. Hon skötte som det så bra. Men jag lovar att bjuda på en eller två senare, efter det att jag tvingat tjejan att skicka =)

chillkväll

Jag som var så into att göra nåt, har fått en del av min dos nu : )

Kvällen började med att jag försökte styra något efter min aktivitet på apberget. Insåg ganska snabbt att det inte skulle gå vägen, så jag och lisa tänkte att amen okej, då far vi på edda själva. Men det visade sig sen att hon nog inte skulle ha ätit klart förrän drygt 19, och edda stänger 21. Värt, sa vi.

Så vi drog till nickes lägenhet, chillade med lite cider oså =) mysigt värre. sen drog vi ner på stan, kollade in läget ooch somvanligt var skellhell dött. TROTS att det var 18 på balzac. Inte en jävel man kände. Lisa träffade dock nicke, och vi drog på max =) där träffade jag pärs bilvänner, och efter det att lisa övergett mig för nicke ( (U) ) så gled jag runt med dom ett tag och fick sedan skjuts hem :) guld! det var dock tomt utan pergon=( (kims uttryck, uttalas "prrgn")



 


busigt =D
yes, bra kvalla iknow =D



@max, min mössa är omtyckt : ) hahah


.. har dock nästan ingen bild på lisan=( skärpning till nästa gång, då skare bara finnas bilder på henne i kameran :)



Not sorry, but...

Det är för din egen skull. Du vinner på det i längden.


visitors

Hey! Tog mig just en titt på min statistik här på bloggen, var ett tag sedan nu jag kollade. Snittet nu, senaste månaden lite drygt, ligger på typ 15 unika : ) Riktigt roligt, se nu bara till att kommentera också!




Kanske inte så mycket att skryta med, vet att många av mina läsare har betydligt fler =) men jag är stolt ändå (H)

tja

Nu behöver bara ett gott råd från er pepuls.
Har haft en råhärlig dag idag, med shopping, choklad (A), klädprovning och lite egenvård i form av brynplockning.


Hittade en råfin kofta på stan, men jag kan inte bestämma mig för om det är jag eller inte, eller vad jag ska ha under den. För något måste jag ha under, hjälp? >






Fick även en stooooor tröja av mamma, som jag inte heller vet vad jag ska göra av riktigt. Dock var den riktigt mysig och funkar utseendemässigt med ett midjeskärp, så det lutar åt behålla.. än så länge.


sadface? nejrå : )


Nu gäller det ju bara att jag ska använda dessa någon gång. Hm..

godis

Nae, jag vet som inte riktigt men jag är iaf chokladsugen. Älskar min pär gör jag också. Ska nog ta och äta upp honom istället, lite nyttigare&godare troja : ) dock skulle det ju suga pung att inte ha honom kvar sen..... jaja, tål att tänkas på.

Hade första seriematchen i lördags, borta i ö-vik. Det var i samma byggnad som paradisbadet, så luftfuktigheten låg nog kring sisådär 200% -.- svetten lackade (t.o.m mer än vanligt). VANN gjorde vi också, 5-1! Så grymt skönt, dock var snittåldern på motståndarlaget typ 15 ^^ men skam den som underskattar 15åringar, dom var faktiskt riktigt ettriga. huvva.. jaja. Viktigt bara att vi inte går in med för stort självförtroende nästa möte. Nu taggar vi för nästa match, närhurvar den nu är ;D






weekend

Helgen är äntligen här, och jag får sådär abstinens att göra nåt igen. Ska man 'göra nåt' nuförtiden, alltså ha roligt, så måste man tydligen festa, för joo allt annat är ju så dyrt?
Haha hallå =( visst kostar det mesta, men det kostar ju att festa också?

Jag är somsagt ganska helt jätteless på att typ sitta hemma med nån/några, trycka godis och se på nån film ellernåt. Har gjort det alldeles för mycket på sista tiden. Behöver omväxling ^^

Piteå och bada på lördag, hur många hänger på?
Eller typ lazerdoom?


hjälp! känner mig typ sådär ↓

memories for a lifetime



Sanna gjorde just ett diarium på apberget (här med lite tillägg från mig);
"wiipee when you can poo?"
Ljus på golvet framför TVn, släcka med vatten, PLOFF! Explotion..... haha
Äpplen med sirap över hela köket.... =/
Rullgardin upp och ner: "DoooMorron älskling, DooooNatt älskling."
Lampan och mjukbrallan, lilltrollet & stortrollet, svampbob & patrik
"när alla andra är på fest och super sig fulla ska vi dricka mjölk!"

Alla kladdkakor vi har svängt ihop och tryckt i oss

och många, många andra saker har vi gått igenom, tillsammans. Jag blir så sjukt nostalgisk, men framför allt kanske mest glad : ) Det är mest bara roliga minnen jag har med dig, stumpan. Du har alltid dragit med mig på en massa saker, alla kanske inte så omtyckta av mina strikta föräldrar.. Som när vi drog till stan en kväll, 14 bast eller kanske tillochmed yngre, för att bara strosa runt. Det blev inte populärt, och vi fick omgående hämtning. Bara en av de miljoner saker vi hittat på genom åren.

Jag är iaf sjukt glad över att du ringde mig, dendär dagen nångång i början av sexan. Redan första kvällen vi var med varandra behövde vi bara ögonkontakt för att börja asgarva.
Man vet ju aldrig vad det hade blivit av mig, utan dig. Jag hade definitivt inte varit den jag är idag iaf, så tack för att du finns mjukbrallan (.. eller lampan..? får jag skylla på att det var ett tag sen (A)? ). Du är sjukt braaaaaaaa! : )

 
   



 

APU dag 2 - suck, sjuk

Så idag sitter jag hemma och tar det lugnt. Är väl inte dödssjuk, men mår absolut inte helt 100 -.-
Här kommer iaf en lista snodd från sanna;

tio Om dig.
1. Hur mycket är klockan just nu? 13.08
2. Fullständigt namn? Sara Annelie Söderberg 
3. Vart bor du? Skellefteå
4. Hur många barn vill du ha? Två
5. Vill du gifta dig? Jo
6. Rullar du spaghettin eller skär du den? Skär den
7. Har du ätit sushi? Nej, och har inga planer på att göra det heller.
8. Favoritglass? Magnum white strawberry :)
9. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? 2-3 nåt?
10. Humör? Väldigt upp och ner nu de senaste dagarna

Fem Grejjor.
1. Har du någonsin blivit jagad av polisen? Nope
2. Har du en hund? Inte det..
3. Sover du helst själv eller med någon? Har man någonsin sovit med någon man håller kär, vill man aldrig sova ensam mer.
4. Tror du på spöken? Nja.. bara då någon jagar upp mig typ
5.Borttappad?

Fem SKULLE:
1. Skulle du vilja vara längre? Nej.
2. Skulle du vilja väga mer? Haha, njasi.
3. Skulle du vilja ha sex nu? Febrig? njaa, inte just nu kanske..
4. Skulle du vilja dricka dig full nu? Tja, varför inte? då kanske jag blir frisk ;D
5. Borttappad på vägen tror jag.

Tio KAN.
1. Kan du röra på öronen? Nej, men morfar kunde :)
2. Kan du slicka dig på näsan? Haha jo..
3. Kan du kolla i kors med ögonen? Japp
4. Kan dina föräldrar lita på dig? För det mesta, jag är ju trots allt inte mer än tonåring ;D
5. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? Beror ju helt klart på?
6. Kan du va på en fest utan att dricka? Jo, men det är oftast astråkigt
7. Kan dina vänner lita på dig? Helt klart
8. Kan du tänka att pierca dig i naveln? Jo
9. Kan du suga? Suga kan alla : )
10. Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? Haha jo?

Femton HAR.
1. Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? Ja.
2. Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? Oooojo.
3. Har du syskon? - en halvbror=)
4. Har du någonsin haft sex med någon? Ja
5. Har dina föräldrar ljugit för dig? Jo..
6. Har du varit full den här månaden? Nej.
7. Har du redan tröttnat på dom här frågorna? Nej, jag har inget bättre för mig.
8. Har du borstat tänderna den senaste timmen? Faktiskt..
9. Har du pussat någon som är fyra år äldre? Nej.
10. Har du haft sex med någon som är tre år äldre? Nej.
11. Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre? Nej
12. Har du funderat på hur det skulle vara att testa droger eller gjort det? Faktiskt inte.
13. Har du blivit påkommen när du har haft sex, om du har haft det? Njaaa, beror på hur man ser det.
14. Har du haft sex med mer än tre personer? Naej=)
15. Har du ljugit på någon fråga än då? Nej, värt att göra dehär om man ska ljuga på frågorna.

Tjugo VEM.
1. Vem är din bäste vän? Sanna & Lisa =)
2. Vem älskar du? Pär Hagman!
3. Vem hade du senast sex med? Pär
4. Vem vill du bli full med? Sanna :D
5. Vem är den bästa artisten? Typ takida..
6. Vem pratade du senast i telefon med? Pär
7. Vem har du en liten crush i? Ehm.. ingen, jag älskar pär
8. Vem är snyggast i hela världen? Haha, jag har inte sett hela världen.
10. Vem är snällast i världen? Pappa, trots allt
11. Vem är din bästa kompis? Sanna&Lisa?
12. Vem vill du prata med? pär.
13. Vem sov du senast med? pär
14. Vem såg dig full senast? En hel del människor, ja.....
16. Vem vet allt om dig? Sanna
17. Vem hatar du mest? Vet inte? hatar inte nån direkt troja..
18. Vem kramade du senast? Mamma
19. Vem kan berätta allt för dig? Sanna, lisa & joar troja?
20. borttappad den med tror jag.

APU - dag 1

Feber. Japp, jag är alltså sjuk på den enda praoveckan vi har på hela gymnasietiden. Har dock varit på ursviksskolan idag ändå och tillochmed varit med i vissa aktiviteter. För er som missat det kommer jag tillbringa min apu-vecka i ursviksskolans gympasal ;D
Ska leda två grupper på torsdag, en sjua och en trea. Ska bli spännande att se hur det går.. måste anpassa mig ganska mycket efter dessa grupper. Bör väl kanske tilläggas att alla elever i sjuan inte är helt... 100. No words needed
Jaja, det kommer bli en spännande vecka iaf, får se hur den artar sig. Blir jag sjukare så blir jag ^^

Igår sov jag och pär till 20 i 3, sen såg vi lite weeds och sen for vi och åt frukost (middag) här i urs. Efter middan slängde vi oss i soffan och såg på när aik förlorade mot färjestad (?) och sen drog vi oss till furunäs och chillade i sofforna.


  

I'm going insane!

Jag hatar övergångarna i årstiderna. Antingen sommar eller vinter med snö, tack! Det är så mycket lättare att hitta på något att göra då =S Jag är råsugen på att göra något ikväll, då pär ska ut på andra upptåg. Men nae, det finns inte så mycket att göra förutom att typ.. festa? Har haft planer på bad & grillning, men allt krashade ^^ jag vill göra nåt! Blir som galen av att sitta här eller i nåt garage hela kvällarna =I

VAD SKA JAG GÖRA? : )

nattorienteringen sög

Vet inte om det berodde på regnet som vägrade sluta falla på oss, mörkret, treorna som "skrämde" oss (läs: de tryckte ner oss på marken och ibland mulade oss -.- ), mitt halsont eller bara min inställning till det hela. Det var inte ball iaf. Nåt som sög ännu mer är att jag inte hade någon kamera med mig, så ni får inte ens se hur blött osv vi hade. stackars er!

Sen när jag kom hem till pär var han inte ens hemma än =I men han kom efter typ en minut (A) glad annelie : ) Dusch, sen säng. Somnade nångång kring 2 och vaknade 6 då stackars pär skulle upp :/ stackarn.
Hursomhaver ringde jag iaf och sjukanmälde mig, för att skona mina medmänniskor och mig själv. Ska försöka tvinga i mig lite mat idag, fastän halsen säger nejtack, här passerar helst ingenting.

Nu ska jag iaf bara se en film, göra mig lite mer varmt te och bara dö ut. Sen måste jag väl börja dra mig hemåt.. suck.

och du... jag älskar pär=)

träningsmatch

Hann inte blogga igår kväll ang. träningsmatchen. Men det gick rätt bra, trots min hosta, och vi vann med 4-1. Skönt, skön start på allt. Vi hade mycket folk på mål och grisade in returerna. Men, vinst som vinst. (L)

Försöker tagga till ikväll så gott det går, men jag lyckas inte såvärst bra. Det känns mest bara jobbigt att måsta irra runt i skogen och leta kontroller i kvällskylan. Men visst finns det positiviteter också; jag får umgås med klassen/delar av klassen hela kvällen lång, och sen får jag sova med mitt hjärta. Underbart.
Vanligtvis skulle mina föräldrar ha förbjudit mig att sova hos honom på veckorna, för då kan jag ju inte sköta skolan..... Nej, just det.
Men eftersom att vi slutar drygt halv 1 uppe på vitberget så tyckte dom att det var okej, det blir bäst för alla. Dom slipper hämta mig, jag får sova tidigare och jag får träffa pär. hjärta på det, ibland är mina föräldrar braaaaa=)






RSS 2.0