pics från isvakningen!


Lite småkyligt var det ju... men lika glad var jag för det
(även fast jag fick kämpa för att få fram ett "smajl" där kan jag lova)
Och nja, sanna, hade inte mössa och vantar för att det skulle bli varmare, utan för att vi inte skulle skära oss på isen. duvet den blir ganska vass ;S haha, vi var tvugna att ha det iaf..

She seems to like it? =D


Andra var lite mer... avvaktande....


och vissa, som josse här, verkade inte alls tycka om det ;D

ohno

Jag skulle kunna skriva om att jag har varit ute och övningskört i 2h idag, att jag har festat och varit sjuk i helgen, vad jag annars har gjort idag eller att jag troligtvis får min tv-bänk imorrn. Eller varför inte om hur otaggad jag är på skolan och alla uppgifter vi har där? Men jag har verkligen inte lust, försöker bara hålla bloggen vid liv nu.. Men det kanske är likabra att bara låta den vara helt enkelt ;D

torka
right here, right now


...

JAG HATAR ATT VARA SJUK!



Men det var en ball fest i fredags, tack sanna & alla andra =)

isvak

Då var det avklarat. Tror inte jag såg fullt så glad ut, meen..
Äh, det var kallt. Fick som en chock. Sen var det inte så kallt då jag legat i nån sekund. Dock blev det jävligt kallt då jag klev upp, kunde typ inte klä av mig själv.. Äcklig känsla faktiskt.

Är så sjukt trött (ovanligt? vad är fel med mig?) nu, vill bara mysa med min älskling ikväll.. men det är nog inte möjligt =/ slänger nog upp nån bild senare =) pöss



Här kan ni lyssna på reportaget som SR kom och gjorde med några av oss imorse.

GRATTIS GUMMAN



Spana in glädjen hos mig när jag får vara med dig =D
Du är bland det bästa jag har.

Grattis, nu är du äntligen arton år gammal.
Soooom du har längtat & trånat ; )
En fågel viskade i mitt öra att hon firade med att köpa 3 ciggpack..

VI SES PÅ FREDAG!


Vill du säga grattis till människan som verkligen alltid får mig att må bra?
Klicka här.

new try

Kooommer jag att se lika glad ut som hon gör? ;D

Imorgon smäller det, jag är typ taggad! Det är typ plusgrader och vi får gå inomhus såfort hela min grupp (bestående av 3 pers) doppat sig. Kan bli riktigt nice ;]

Natti!

nae

Jag är riktigt trött. Allra helst skulle jag vilja krypa ner i min varma, sköna säng och bara se på en film ellernåt. Tror typ jag ska göra det, nu när jag fått igång kommunikationen mellan tvn och datorn, såattsäga : )
Denna jävla måndag började med min favoritidrott, handboll.. nat. Det är en värdelös sport om man inte spelar på elitnivå, punkt slut. Sen på svenskan gjorde vi typ ingenting, as usual. Då fick vi också veta att vi varken har matte eller mentorstid, vilket innebar ett hål på ca 2,5h.

Efter lunchen, vilken förresten bestod av köttbullar och för ovanlighetens skull okokt potatis, så gick vi till klassrummet ändå och räknade de matteuppgifter vi egentligen skulle ha gjort. Nu är det ju lätt att tro att SPFL2 på anderstorpsskolan är ambitiösast i världen, men så är inte fallet... Vissa jobbade väl mer än andra, såattsäga.

Sen engelskaprov, gick helt okej för mig. Fixar g iaf, trots att jag typ inte hunnit plugga nåt =O Sen slutade vi och jag och paula pallrade oss till guldstadens, för att ha teori.
Och jag säger då bara det, hade jag vetat hur värdelöst det är att ta teorikursen, hade jag aldrig i mitt liv tagit den. Det är som att sitta på en föreläsning med en snubbe som maler på om saker som antingen faller sig ganska självklara eller sånt man redan vet. Man kan lika gärna läsa allt i boken, den lär man ju måsta läsa ändå..






Ps. Det blev inget isvaksbadande i torsdags pga kylan. Termometern här visade -21.. Skulle vi då ha bytt om ute på isen där det  säkerligen också blåste, vilket gör det ännu kallare, hade vi nog frusit fast innan vi var helt ombytta.
Vi gör ett nytt försök på torsdag.

=(

Jag är så jävla inte sugen på att bada isvak imorgon i -20..
Vill ha gjort det, men vill inte göra det


Undrar om jag kommer vara lika glad som hon ser ut att vara när jag väl hoppat i..?

körkort



Imorgon drar teorin igång..
helt sjukt, jag är inte så gammal än

Dopp i isvak

När: Torsdag den 15/1-09. Vi som ska åka buss åker från busstationen kl. 8.25. Ni som kommer dit av egen maskin ska vara vid Kågehamn kl. 9.00. Hem går bussen kl. 10.45.

Plats:
Kågehamn

Utrustning:
1. Kläder för ombyte i plastpåsar
2. Handduk
3. Torra skor
4. Ryggsäck (gärna med grenband och midjebälte) el.flytväst
5. Värmedyna att stå på
6. Handskar och mössa
7. Ni som vill prova att doppa er i skoteroverall kan gärna passa på att göra detta!
8. När ni hoppar i är ni klädda för att vara ute, underställ och täckkläder, eller underställ och mjukisoverall, skor, mössa och HANDSKAR
9. Fika med varm dryck
10. Vi tar med isdubbar!


HURVAS!

hm..

Har inte riktigt bestämt mig om jag är nöjd med håret eller ej. Luggen såg lite skum ut då den inte hade format sig precis som den gjorde hos frisören, så jag tog saken i egna händer såattsäga.. blev väl inte direkt bättre, men definitivt inte sämre heller.. Nåja.

Nu har jag flyttat ner =DDDD sängen har kommit, de flesta av mina saker är här och det börjar faktiskt arta sig =) Imorgon bär det av efter skolan (12.10, vi har rätt lugnt schema =D) och inhandla nödvändigheter såsom överkast, tvbänk, sänglampa osv =) blir nog king. Jag längtar efter att få lägga mig, vilket är precis vad jag ska göra nu. Puss!



result: haircut

Blev inte fullt lika nöjd som förra gången, men det funkar definitivt : ) Tokigt nog är längden på det understa håret, alltså typ mitt nackhår, olika på vänster och höger sida =O Men det är ju lätt att fixa till själv, diffar kanske på max 0,5cm ^^ lugna puckar. Fast man kan väl kanske tycka att om jag har pungat ut 470 spänn så ska längden vara densamma på båda sidor? aja.

Här har ni resultatet iaf
(ser väldigt olika långt ut på bilden,
men det beror på att jag vrider huvudet en aning)
Snabbtagen bild.


Nu äre bio på 45 min med sanna, micke och pär såklart =) Ska bli myys. Får hämtning på ett tag, men först måste jag fixa dedär med håret. Dirr. Ha en bra lördagskväll allesamman! Tjoflöjt!

längtan

Jag ska äntligen få flytta ner alla mina grejer hit ner. Har i större delen av mitt liv haft två rum; ett "lekrum" och ett sovrum. Nu, sista åren, har jag saknat att ha allt på ett och samma ställe. Att kunna sitta vid datorn och sen bara kasta sig i sängen och somna. Att se film på datorn och ligga i sängen osvosv..
Att jag sen dessutom får en ny, skön, större säng är ju ännu bättre. Den kommer på måndag och det blir troligtvis då den 'stora förvandlingen' sker. Jag längtar som bara deeeen!



Nåt annat som händer på måndag är ju att skolan börjar om. Bra/dåligt? Vet inte riktigt, det är både och.. som med allt annat ^^ Men jag kan väl säga att det är mer så att jag inte ser fram emot det än tvärtom.. Har två kommande prov och sen har jag på känn att jag kan få lite probs att vända på dygnet. Får se hur det går med plugget till proven.....

aja, ska försöka sova nu. peace!

haircut

Med tanke på att det var i juni jag klippte mig senast så äre dags. Riktigt jävla dags!
Visst vill jag ha långt hår, men jag vill ha nån frisyr.. Vill kunna göra nåt ;S åtminstone ha en lugg som inte går att fästa bakom örat =D haha. Denna gång har jag hittat en (förhoppningsvis för alla) oigenkännbar modell. Blev ju lite pinsamt förra gången, såattsäga.. (läs detta inlägg och kolla kommentarerna..)

Ska visa upp denna bild för frisören på torsten kl 12 imorgon, håll tummarna! =) Dock kommer jag nog vilja ha lite mer uppklippt, uppklippt som jag är ^^ Kan som inte släppa dedär med uppklippning..



Måste väl erkänna att det nästan är så att jag funderar på blondin igen.. fast nae.. ellerja..
Den som lever får se!

vad hände?


mjahooo =D

Ingen träning ikväll! Perfekt. Nu hoppas jag bara på att få med mig någon gymmet imorrn. Känner verkligen att jag behöver träna nu, det var.. ett tag sen.. såattsäga ;D haha.

För visst är det vanlig dag imorrn? Någon som vet?

Ikväll blire nog bara mys hos lisan=) Fast hon var dyngförkyld, men vi får hoppas på att jag klarar mig.. Annars.. ja, det får vi väl ta då ;D


Det går bra nu (Y)

Det enda jag förresten saknar justnu är min säng som vi beställde långt innan jul. Suck, jag vill ha den nuuuuuu!
Får så ont i ryggen av stenblocket (! haha) som jag ligger på nu..

tick tack

Jag har verkligen vänt på dygnet. Inte för att jag vill skylla på pär direkt, men jag kan väl säga lite lätt att han är en bidragande orsak iaf : ] Nu under ledigheten har vi sällan somnat före 4.. Jag sov dock hemma inatt och hade allvarliga problem med att somna kring 03.00, och då hade jag ändå suttit vid datorn och läst i sängen i ca 3h. Sen var tanken att jag och veris skulle fara och gymma idag, men då stängde friskvårds 12 =S vad äre för stil?! Så det blev inget gymmande för min del, utan jag somnade om och tvingade mig upp kring halv 1 för att svara i telefon. Funderade tillochmed på att gå och lägga mig en stund till, men jag besinnade mig ^^ haha, tragiskt..

Nåja, vad händer idag? Jag har ingen aning, men jag saknar lisan=( Jag har träning kl 20, vilket innebär att jag också missar aik-matchen. sug. Jag är inte ens lite sugen på innebandy, men jag behöver träna. Definitivt. Men allra helst skulle jag vilja befinna mig här:


Inte på innebandyplan alltså. Men.. aja. tagga mig nån =(

nyårskvällen

Under nyårskvällen hade vi en enda skiva som rullades om och om igen heela kvällen lång.
Tänkte bjuda på en av låtarna, som jag tycker funkar helt okej ;D


Lady Gaga - Pokerface

fredag kväll är på ingång

Och för mig blir det inte fest kan jag lova.. är inte ens lite sugen på alkohol =)
Ska pallra mig i duschen nu för att sedan ta mig till vera och umgås med henne, sanna, lisa och kanske förhoppningsvis alle, lisa, nicke och pär också =) Stackars sanna är pojkvänlös då hennes man har rymt till stockholm. Men det ska nog gå bra ändå stumpan =D

Vi ska troligtvis roa oss med massa poker och andra diverse spel & bara hare mysigt =)



grrrrrrrrrrrr


my maaan!

ja gud, aldrig mer alkohol

Jag har aldrig varit så bakis som jag var igår. Kan ju bero på att jag inte har något minne av att jag klev in i pärs lägenhet, och därmed troligtvis inte åt något heller. Vet bara att vi vaknade och låg tvärs över sängen, det säger en hel del va? Sen hade vi ju inventering på hemköp kl 17.. Jag pallrade mig dit, men kände efter en liten stund att det inte riktigt funkar att stå och plocka bland matvaror då jag mår riktigt jävla illa. Så jag for till pär igen. Sen for pär hem till drängs och jag fick hämtning av mor min.


Min nyårsafton var iaf rätt okej, ska absolut inte klaga. Men jag harmar lite att vi missade tolvslaget (.. om nu det är möjligt?) =/ haha. Ska inte gå in mer på den punkten. Lite bilder iaf: (snott från sanna)





Lite dans och tjoande blev det också.
Synd bara att det alltid finns några tuffa grappar som ska slåss för att visa prov på sin manlighet..

RSS 2.0