tänkvärt

Det var en gång en liten pojke som lätt blev arg. Hans pappa gav honom en näve full med spik och sa till honom att varje gång han blir arg ska han gå bakom huset och slå i en spik i staketet. Första dagen slog pojken in 37 spikar. Efter några veckor lärde han sig kontrollera sin vrede och antalet islagna spikar minskade hela tiden. Han märkte att det är lättare att behärska sin vrede än att slå in spikar i ett staket. Slutligen kom den dagen då pojken inte blev arg en enda gång. Han sa det till sin pappa och denne föreslog honom att dra ut en spik från staketet varje dag han inte blir arg alls. Dagarna gick och efter en tid kunde pojken tala om för sin pappa att det inte fanns en enda spik kvar i staketet. Då tog pappan pojkens hand och ledde honom till staketet. Där sa han till honom: Det var bra gjort, min gosse, men titta på alla dessa hål. Det här staketet blir aldrig mera som det har varit. När du säger något i vredesmod lämnar det just sådana här ärr. Som om du skulle sticka in en kniv i en människa och dra ut den igen. Det spelar ingen roll hur många gånger du ber om förlåtelse, skadan är redan skedd. En skada orsakad av ett ovänligt ord gör lika ont som ett fysiskt slag.


ny mobil

.. igen =D

Samsung GT-S5230

tennislir!

Idag efter skolan bestämde vi oss för att spela tennis (=fota lite inför den kommande idrottsfördjupningen vi ska göra).
Jag låter bilderna tala för sig själva!





 


sådärja

Nu har jag verkligen varit in på alla hemsidor jag brukar besöka nångång då och då. Alla jag kunde komma på, bara för att slippa gå in på mattesidan och se på filmerna (prov imorgon bitti), slippa börja på hälsodagboken eller idrottsfördjupningen, slippa städa mitt rum och slippa göra något vettigt. Däremot kan man ju fråga sig varför jag, som taggat ända sen det slutade för säsongen, inte har sett tisdagens avsnitt av Andra Avenyn?

Jag har verkligen försökt plugga lite matte idag, göra lite träningsuppgifter osv, men hjärnan orkar inte hur länge som helst. En paus är då välkommen, dock fann jag det ruggigt svårt att hitta tillbaka till koncentrationen. Så jag hamnade vid datorn, och här har jag suttit sen dess. Tragiskt, hemskt, tråkigt när jag tänker tillbaka på det. Men i själva verket har jag inte haft det tragiskt, hemskt eller tråkigt. Men ändå är det så, att det är tragiskt att sitta för mycket vid datorn. "Inte ha något liv"


Hursomhelst, jag kan väl iaf skriva ett vettigt blogginlägg. Jag fick ett telefonsamtal från försäkringstjosan igår. Mobilen nivet. Jo, jag får en ny mobil, men inte en likadan som jag hade av någon anledning. Utan jag fick välja mellan två, en Samsung Touch nånting och en Ericsson nånting. Och jag var tvungen att välja direkt, där & då (haha?). Har ju haft en ericsson, var visserligen sjukt nöjd med den, men tänkte att trots allt, en touch kanske skulle vara kul=) Så jag tog en sån, men har ingen större aning om vad jag har att vänta. Men om två veckor kommer den till mitt närmsta postkontor. Då jevlar=)



washed up

Efter fredagens myrfotbollsbestyr, la jag alla äckliga kläder i tvättmaskinen och hoppade i duschen. Under tiden jag duschade hörde jag något som klonkade i tvättmaskinen, men tänkte att det bara nog är dragkedjan till tröjan ellernåt. Tänkte som inte mer på det, förrän jag tagit mig ur duschen och började leta min mobil.....
Japp, den visade sig ligga i tvättmaskinen. SCORE!

Hur det gick? Tjaa, displayen var upp och ner och den kom aldrig längre än till pinkoden innan den startade om sig igen. Som tur var så hade jag tagit en försäkring, så förhoppningsvis får jag en ny fån:)



Träning väntar, puss!


söndag, 6 september

Borde verkligen inte ha gjort något annat än pluggat matte idag, med tanke på att vi har prov på fredag och jag inte är säker på ett enda moment vi har gjort. Matte c är verkligen ett helvete, precis som erica sa. Men trots det ångrar jag inte att jag valde det, det kan vara bra att ha i ryggsäcken. Jamena utifall att jag en dag skulle komma på att jag borde bli något :)

Istället för matte blev det långdusch, datorsittande och rensning av garderober. Det sistnämnda var lika jobbigt som vanligt. Fick tillslut ihop 2 sopsäckar, det gick fortare än anat. Så är du sugen på lite kläder; varsågod! Allt är inte fult, hemskt eller trasigt, jag lovar=)

På onsdag har vi klassfoto, och temat blev skog. Så antingen ska vi vara något djur eller typ ett träd eller nåt annat ballt. Problemet är bara att min familj inte äger en enda utklädningsklädsel. Min nuvarande plan är typ att klä mig i brunt och hålla händerna som en älgkrona..? TIPS TACK!





jävla blogg.se, nu är jag less

Nu är det nåt tjoller igen, ellerockså håller dom på att göra om ännu mer. Men enligt min översikt här på bloggen så har jag inget nytt, inga nya inlägg eller kommentarer, plus att stilen i inläggen är verdana. Och jag har svårt att minnas att det var såhär förr...


5 anledningar att byta till blogspot
  1. Det går att byta stil
  2. Det går att ändra storlek på texten
  3. Det går att ändra textfärg
  4. Det finns genvägar (t ex ctrl+s=spara osv)
  5. Inlägget sparas automatiskt hyfsat ofta, typ varannan minut ellernåt

Hur kan jag vara så säker på det? Jag använder ju blogg.se?
- Jag har min privata lilla blogg där, och tycker att det är super.

Dock är det väl lite av en nostalgigrej, jag har en massa gamla inlägg och bilder här.
Det vore som ledsamt på ett sätt att bara lämna allt här. Fast å andra sidan måste jag väl lära mig, livet går vidare, på alla plan (jaapp, även bloggplanet är jag rädd.. haha)

efterlyst

Nu är det såhär att jag inte har en enda nyare bild på mig själv.

är det så att någon sitter på en eller två bilder på annelojden så får ni gärna skicka dom :)




upptakt?

Haha, jag upptäckte just att jag inte har skrivit här på ganska precis en månad. Har väl inte varit direkt aktiv i sommar heller, men det beror väl på just det: det var sommar!

Det har ju som hänt lite saker sen sist:

- Jag har jobbat klart för denhär sommaren! =D

- Pär har flyttat, ellerja, just såpass fått in alla saker.
Och för alla er som väntar på inflyttningsfest: Har ingen aning :)

- Jag har börjat om skolan, typ skönt ändå.
Jag vet vad jag gör om dagarna, till skillnad från de flesta som gick ut förra året :)

- Vi och sanna och micke har varit på semester i södra Sverige ganska precis en vecka, det var najs!

- Jag har hunnit vara rejält full, ramlat i brännässlor
(fyfan annelie, att du ens har mage att skriva detta på bloggen..) 
och även hunnit vara rejält äckligt jävla bakis,
med städtvång på det dessutom.
Säger bara en sak; aldrig mer sprit. Eller vinet var det väl kanske =S

- Jag och Pär firade ettårsdag : )



Har som ändå halvchill schema, förutom de enorma hålen....


RSS 2.0