hej

Nej, jag har inte skrivit något på länge. Skolan har dragit igång påriktigt och justnu sitter vi i en varm datasal och ska läsa om olika sorters drogmissbruk, men jag känner att det är fredag och att jag inte riktigt orkar. "Det tar jag en annan gång" tänker jag, som så många andra gånger.
.. denna "andra gång" kommer jag få ääckligt mycket att göra.

Jag förstår inte varför det är så sjukt kallt på skolan. I alla korridorer är det typ 15 grader! Ska det vara så? Okej om det är vinter och 20 minus ute, men nu är det fan augusti (ok, snart september) och drygt 10 plusgrader ute. Hellå, jag borde kunna gå i t-shirt inomhus utan att frysa, right?

Räkna ut din mentala ålder

Jag..
(x) vet hur man kokar kaffe.
(x) tvättar kläder själv.
(x) kan laga mat själv.
( ) tycker politik är spännande.
( ) mina föräldrar och morföräldrar är intressantare än mina vänner.
total: 3

(x) går i skolan alla dagar i veckan.
(x) har en penna med mig överallt.
( ) har aldrig fått kvarsittning.
(x) har sett talkshows. (på tv)
(x) vet vad nonchalant betyder utan att slå upp det
( ) dricker kaffe minst en gång i veckan.
total: 4

(x) vet hur man startar en diskmaskin.
(x) kan räkna till tio på ett annat språk.
(x) när jag säger att jag ska göra nått, så gör jag det.
(x) föräldrarna litar på mig.
(x) kan klippa gräset
(x) kan få vuxna att skratta utan att säga nått dumt.
( ) kommer ihåg att vattna blommorna.
(x) pluggar när jag borde.
(x) lyssnar och tar till mig på lektioner.
(x) kommer ihåg att mata djuren.
total: 9

(x) kan stava till skicklighet utan att slå upp det.
(x) kan städa upp efter mig själv.
( ) det första jag gör när jag vaknar är att dricka en cola light.
(x) kan gå till affären utan att köpa något jag inte behöver.
(x) förstå skämt första gången jag hör dom.
(x) kan skriva snabbt på tangentbordet.
total: 5

(x) har kommit på att vädret ändras varje timme.
(x) kan se på någon het utan att tänka på sex.
(x) har kommit på att man måste vara 20 för att få ett jobb och tas på allvar.
(x) kan läsa ut en bok.
total: 4

Min mentala ålder är: 25


HAHA jomen juste!

Ikväll sticker jag iväg till drängsmark igen, så ha en bra helg folks!

Skjut mig 2

Igår, tisdag, var jag bombsäker på att vi skulle ha träning klockan halv åtta på campus. Så, utan att höra med någon körde jag dit. När jag kom dit var ytterdörren på campus låst.
Jamenvisst, tänkte jag. Den brukar ju vara låst vid denhär tiden. Jag sätter mig här och väntar.
Pappa for och efter en dryg halvtimme insåg jag, eftersom ingen kommit, att det nog inte var någon träning. Där satt jag, mitt i stan dvs en evighet från ursviken, utan mobil och utan en enda krona. Vad fasen tar jag mig till nu? Jo, jag går till vera i hopp om att någon är hemma och villig att låna mig 15 kronor eller en telefon så att jag kan ringa efter pappa igen. Smart som jag är tänker jag inte på att min bror, som bor på sörböle, är ett säkrare kort. Nejnej, utan jag traskar ut till älvsbacka och går domdär jävla trapporna upp till vera&alles lägenhet. Plingplong, plingplong..... nehej, ingen öppnar.

Inte det, nahe. Jaja, då har jag väl inget val då. Bara att ta sig hem för egen maskin. Kan meddela att det var drygare än jag trodde. Det tog drygt 2h och när jag väl var hemma var jag riktigt trött.
Det kanske fanns någon mening med det, med tanke på att jag somnade direkt jag la huvudet på kudden och vaknade 7 av väckarklockan som ringde för att det vankades skola. Vemvet?


obs, ingen "Sommar 2008" längre : (

Skjut mig

Skola imorrn.

Har varit på stan idag och inhandlat lite kläder samt en välbehövd almanacka. Detta för att vi somsagt börjar om skolan imorgon. Vi börjar halv 9 med samling i aulan, sen har vi aktiviteter i klasserna, som det så fint hette, till 10.30. Sen ska vi käka lunch och sedan ta oss ut till falkan somvanligt. Har dock ingen aning om hur jag ska lösa färden till falkträsket, måste väl typ.. gå ^^ sålde ju moppen i somras. Och ingen cykel har jag i stan heller. Aja det löser sig : )

Känner mig inte laddad för åk2 på friluftsliv & ledarskap, denhär sommaren har inte varit någon sommar alls. Det enda positiva med denna sommar är karl johan pär hagman. hjärtat, du gör mig hel

Hejdå sommar, hej höst & mörker. Känns tungt.

back home

Nu är jag hemma igen, vilket jag lär vara veckan ut iaf. Sen får vi se hur det blir i helgen. Jag skäms nästan att erkänna det, men jag saknar honom redan. uuuuusch, att man kan bli så förbannat beroende av någon hade jag ingen aning om..

Aja, upp med hakan. Jag får ju träffa honom till helgen. Hursomhelst, så hade jag tänkt berätta om gårdagen. Vi steg upp kring 11, och inte mycket senare ringde jocke och frågade om vi skulle med ut till bastuholmen och chilla bastu, bad osv. Vädret var finemang, så vi tvekade inte. Dock hade jag min bikini hemma, det sög.

En av killarna som var där hade med sig nån skum mojäng från kina. Det var en grej som man kunde ta sig fram på vattnet genom att hoppa. Världens skummaste grej, man kan ju fundera på vem som sitter och kommer på sånnadär saker riktigt ^^ Måste försöka lura av någon nån bild på den och lägga upp senare.
Jaja, hursomhelst så var det ju inte helt tvärlätt att ta sig fram på dendär, för den flöt inte av sig själv utan hölls uppe av farten man fick då man börjat pumpa/hoppa. Vattnet var inte många grader över 10, och alla nybörjare som provade fick sig ett x antal dopp : ) Njamen, vi fick oss ett gott skratt iaf!
.. ända tills ägaren av dendär mojängen hade varit ut en sväng på vattnet skulle hoppa från grejen till bryggan, i farten, för att slippa bli blöt. Han missade bryggkanten med foten och föll handlöst och slog huvudet rakt ner i bryggan. Han slog upp läppen på två ställen och tvärsvimmade av. Stackarn =/

Råmysigt ställe : )

Sommar!





finally


Jag har äntligen jobbat klart för i sommar. Nu har jag pengar så det räcker för ett tag framöver, känns otroligt bra! Nu hägrar skolan, börjar om på onsdag. Fy vad tungt det känns, fast å andra sidan är det ju sovmorgon ;] behöver ju inte upp förrän kring 7. Jag håller alla tummar osv jag har för att vi får ett lika hyfsat bra schema som vi hade förra året.

I helgen är det kurjanfestivalen i hamn. Är inte alls festsugen, men vill ändå dit och säga hej till folket osv. Pär kommer hit nu, vi får se om jag lyckas övertala honom att fara en sväng (A) Känns som att jag inte träffat någon av de mina på en dryg månad. På tal om "de mina" så har sanna och micke farit till turk nu, uusch så fusk! Skulle inte vara helt fel att dra nu alltså..


ps; nu äre snart slut om att arkivera inläggen i kategorin "Sommar 2008" : (

löjligt mycket kärlek

Nu är jag hemma ett tag igen, fast denna gång ska jag sova här inatt, ensam. Får väl se hur det går att sova ensam, med tanke på att jag haft pär vid min sida varenda natt sedan drygt tre veckor tillbaka. Blesch, men jag antar att det kan vara bra för oss att vara ifrån varandra lite ^^

Har också börjat jobba igen. Jag blev erbjuden städjobb i veckan av pärs mor, så nu flänger jag runt i kusmark, ersmark och kåge på moppe tillsammans med pärs yngre syster mest hela dagarna. Pengar in. Får förresten lön för contectorjobbet snart, wuuuunderbar! Hoppas bara att jag inte tjänar över 17 papp innan årsskiftet, då jag måste skatta på skiten. Bleh, jag behöver alla pengar jag kan få ;I

Sen veeet jag att denhär bloggen är sågottsom utdöd. Mja, vad gör man åt saken då man sitter utan internet drygt 3 mil hemifrån? Dessutom är det nästan alltid något som vi ska göra, någonstans han måste fara eller nån han ska träffa. För någon dag sen for vi och massa fler folk en bit utanför byske och körde/tittade på då dom andra körde skoter på vattnet. Ganska ball, förutom att hjärtat körde 1,5 vända innan han gick ner. När de väl fått upp skotern ur vattnet så ville den inte återuppstå alls. Han kämpade i drygt 2h, sen gav han upp och vi for. Stackarn.



Nu är det iallafall första innebandyträningen i hall för säsongen, taggaaa! hoooj=)

1 aug

Jo justdeja, första augusti. Skolan börjar om 19 dagar. HAHA?
Det är helt jävla sinneees, vad har jag riktigt gjort hittils? Vart har sommarvärmen hållt hus riktigt? Och solen/solbrännan? Tragiskt. Jag har iaf hunnit tjäna ihop lite pengar som iaf inte går till någon utlandsresa, utan till något... annat. Vi får se : )

Trots allt detta har nog denna sommar varit den hittils bästa i mitt liv. Jag har hittat min andra hälft, pär hagman (L)



RSS 2.0