luuurdag

Nu taggar vi klassfest, den är dock lite väl oplanerad men deeeet blir nog bra ändå.




Viva forever

I'll be waitin', everlastin' like the sun

Spicegirls är väl bra, right? haha..


näe, nu ska jag fan inte berätta om min dag utan nu skare bli något värt inlägg, tänkte jag just. kan dock meddela att det är lättare sagt än gjort.

hur jag mår justnu? jodå, livet.. eh.. finns. gnistan är väl inte på topp men den finns absolut där : ) dock kände den nog för att leka lite kurragömma ikväll.. jafattaint, jag tycker ändå att jag är ganska självständig och en stark individ och blabla, men ändå, det händer ibland då jag är ensam ett tag och det händer minsta lilla, att jag kommer att tänka på något eller att det händer något, att det tar ner mig under ytan fortare än anat. det skrämmer mig lite.



kurragömma

HE HE HEeeee nu sitter vi i datasalen och gömmer oss för de stygga treorna som vill blöta ner oss (6)

och dum som jag var så tog jag ett vitt linne samt en vit kofta imorse. är huvet dumt får kroppen lida, aight? ;D



edit: blogg.se fittade sig imorse så att dehär inlägget tydligen bara blev ett utkast, men nu slänger jag upp det på bloggen. pz!

ps, you know what




mja, som ni kanske förstår av rubriken och bilden ovan har jag sett P.S. I love you och jo, jag erkänner att jag grät mig igenom större delar av den samt att kudden går att vrida ur. Riktigt bra film, man inser vikten av att uppskatta det man har, eftersom att imorgon kanske det är borta. Who knows what the future has for us?
för er som inte har sett den; se den. ♥

samhälls

sådärja, nu har jag hämtat mig från helgens bravader också. fint det. justnu sitter jag med mitt hemprov i samhälls och ska försöka komma på vilka möjligheter jag som medborgare har att påverka politiken, vilka alternativ det finns till demokrati samt varför det finns landsting. Om det skulle vara så att det råkar finnas nån där ute som har svar på någon av dessa frågor får den gärna höra av sig ;D

Daemn, jag fattar inte att vi har gått in i den absolut sista hela skolveckan nu. Treorna har skaffat sig en egen kö till matsalen och deras bus väntar runt hörnet. Tips; ha inte vita kläder i veckan : )
Sommarlov om 9 dagar,
helt sick!

vårvandringspics

jag hotade ju tidigare med att slänga upp lite bilder, så.. enjoy!






fjortis

japp, ni såg

tack för gårkvällen : ) ni steker, all of you. jag var ju som tveksam där ett tag om jag skulle fara, samt om jag skulle orka. no regrets




lugn utsikt?







muskelknutte

Vårvandring: check.
sommaren närmar sig=)

Det var som väntat roligt att vara med klassen : ) vandringen funkade väl men det var ingen highscore direkt. det var dryga 6 minusgrader på nätterna och jag hade endast en tunn sommarsovsäck. så, alla mina kläder som jag hade på mig till trots, jag höll på att frysa ihjäl.
jag har klarat mig lindrigt ifrån skavsår, vilket är ett fett plus. I övrigt så.. mja.. det lär väl dyka upp några fler bilder här inom kort om jag känner mig själv rätt. orkar bara inte nu, är hur sliten som helst. dooock taggar vi party ikväll ; )







dan före dopparedan

imorgon bär det av uti skogen med älskade klassen, och äre så att någon skulle få för sig att försöka få tag på mig kan jag meddela att det är så gott som omöjligt. vi har blivit strängt förjudna att ta med mobiltelefoner, så ni får klara er utan mig till på fredag ; )

Denna dag har gått åt till skola samt handling och en hel jävla massa packning inför morgondagen. Jag och paula hann också med ett besök hos sötaste vera som i princip flyttat hemifrån till sin pojkvän på älvsbacka =) skitfint hade dom! jag blev mäkta avundsjuk, jag vill också ha råd att slippa bo hemma. dock klagade hon på att ingen gör mat åt henne längre, men det är väl sånt man får lära sig leva med.. antar jag? ; )

haha ja förresten, tyck synd om mig! min väska väger multum och jag fattar inte hur jag ska få ner allt (U) nåja, nu ska jag skynda mig att se ett avsnitt AA och sen sova. det lär det inte bli mycket av de kommande dagarna, så jag ska passa på att njuta av sömn, mjuk säng och hem.
och nej, jag tycker inte att ni ska skänka mig en tanke då ni andra ligger i eran varma & mjuka säng, tar en varm dusch eller sitter på en rejäl toa de kommande dagarna?







time still exists

I'm dancing in the room as if I was in the woods with you
No need for anything but music


Well folks, nu taggar vi vårvandring =) Jag har börjat packa lite smått, och jag inser att det inte finns en chans i världen att dehär kommer gå vägen. Jag har fyllt ungefär halva ryggsäcken och det ska ner massa mat och ett halvt tält imorgon. Det finns inte ens en liten chans att det ska gå? Ändå har jag bara tagit det allra nödvändigaste typ..? Nåja, det får helt enkelt lov att lösa sig! : )

nu ere inte länge kvar till sommarlov heller =D! vi slutar inte imorrn, inte nästa men då nästa tisdag. helt sjukt underbart
de enda trösklarna som är kvar nu är lpl-prov imorrn SOM JAG FÖRRESTEN GLÖMT ATT PLUGGA PÅ KOMMER JAG PÅ NU =I, vårvandringen fastän den troligtvis kommer steka så det blir ingen tröskel, och inlämning på hemprovet i samhälls ;D känns rätt okej ändå. men nu måste jag nöta lpl ;I hahah, starkt jobbat där iaf.
och ps, jag kommer sakna er alla på ig (U)

fjortistest

[ ]Du har bilddagboken
[ ]Du har över 20 bilder på dej själv (posande)
[ ]Du ersätter S med Z
[ ]Du är 14 år
[x]Du pratar i stil med \"han baa.., och hon bara, \" ..
[ ]Du använder uttrycket DAH?
[x]Du har ägt en Nokia 3310?
[x]Du har laddat hem ringsignaler för pengar
[ ]Du lyssnar på Green day
[ ]Du har träffat mindre än 9/10 av din kontaktlista på msn
[ ]Du lyssnar på techno för att det är \"häftigt\"
[x]Du kör moped  [det händer faktiskt :$]
[x]Du är medlem på lunarstorm  [eller jag var då det iaf.. vet inte om den finns kvar?]
[ ]Du vaknar med huvudvärk oftare än varannan lördagsmorgon
[ ]Du har aldrig arbetat
[ ]Du tycker att din mobiltelefon tar fantastiska bilder
[x]Msn är ditt liv  [HAHAHAH, det är typ det? =D]
[ ]Du kan inte gå till skolan osminkad
[ ]Du skriker \"Heeeeeej\" i korridoren och kramar dina vänner som om det var 5 år sen du såg dem sist , fast det i själva verket var 10 min sen
[ ]Du dejtar spegeln minst 10 ggr/dag
[x]Du tittar på Tv 5
[ ]Det var ett halvår sedan du såg en nyhetssändning
[ ]Du tycker att sverigedemokraterna är coola
[ ]Du säger \"jag döööör\" ofta?
[ ]Du har ofta en klubba i munnen, och tycker att det är sexigt
[ ]Du kör med hjälmen hängandes på cykeln
[ ]Du har med dig plattång till skolan
[ ]Du använder Daxwax, trots varningarna om hårlöshet
[ ]Du tycker att dom medföljande lurarna till din mp3 är skitbra
[ ]Du diggar Eddie Meduza
[ ]Du låtsas att du inte har några föräldrar som säger att du ska vara hemma kl 12
[ ]Du har en mobil värd över 1500kr och vet inte vad WAP är .
[ ]Du tittar efter mopeder på blocket
[ ]Du har en JL-tröja
[ ]Du handlar godis mer än en gång per dag för att skolmaten är äcklig
[ ]Dina föräldrar betalar godiset
[ ]Du vet inte vad din mobilräkning är
[ ]Du har keps
[ ]Du kan inte spela ngt instrument, men har en ipod
[ ]Du skiter i skolan och litar på att läraren tycker att du är söt
[ ]Du tuggar mer än 2-5paket tuggummi/vecka
[ ]Har inte varit i en kyrka på 10 år
[x]Du har färgat håret
[ ]Du skickar vidare kedjebrev, och tror att du vinner något
[ ]Du försöker få folk att klicka på din \"vinn\'någonting\'\"-länk
[ ]Du läser \"Frida\"
[ ]Du kan bli störtkär i någon på under 10 minuter
[ ]Du tror Sovjet var det bästa (och mest demokratiska) landet någonsin
[ ]Du diggar RixFm


8, jag är tydligen lite fjortis när allt kommer till kritan. Dock förstår jag inte hur saker såsom färgat håret och att titta på tv5 kan vara fjortisaktigt. Jamenar... alla gör det? haha, nåja. nästan iaf =)

vakna nu, anneli

Mamma berättade vid middagen idag att hon blivit nostalgisk då hon lyssnade på bilradion påväg till någon vårdtagare idag. Det var nämligen så att hon hade hört låten som jag blev döpt efter: Vakna nu, anneli


design

Såja, nu har jag en header igen iaf. haha, vet inte vad som hände med den förra, men den avled iaf. Jag sov hos sanna inatt och fick också lite hjälp med designen, snällt va? =) tack cutiepie=)


Theory of a deadman - Little by little ♥

but it's the wrongs that make the words come to life



etik&moral

Nu på morgonen har vi som går specialidrott innebandy, tennis och ridning lyssnat på en föreläsning av skolpastorn om etik&moral. Ska jag vara ärlig så visste jag knappt vad begreppen innebär. Dock vet jag nu att etik är tankar kring vad som är rätt och fel och moral är handlingarna grundade på tankarna... typ? haha, jag låter som värsta blondien, men det står jag för  ; ) Vi fick lyssna på en berättelse där en grevinna blivit mördad för att hon varit otrogen mot sin överkontrollerade man, vilket vi sedan skulle diskutera. Vems fel var det att grevinnan dog? Jag, joel, frida, bean och olle hade en lång, livlig diskussion om detta, och ändå kunde vi inte komma överens ^^ haha, det var nästan lite roligt att inse vilka mansgrisar det finns i dagens samhälle  : O

Nu står datakunskapsprov på schemat, sen lunch med sännie och sen se på lite sagoredovisningar och sedan till campus för innebandyuttagning till de nya ettorna. Justja, jag var just förbi våran älskade syvkonsulent; kvinnan jag har sagt till, åtskilliga gånger, att jag ska hoppa av innebandyn. Trots det frågade hon om igen om jag tänkt över det hela och varför jag vill göra det, samt att jag tydligen inte får något betyg after all. Hon svamlar ju värre än joar själv ; ) jag fattar ingenting, hon är helt jävla tappad! jag kan lova att jag får ett till mail där det står "Hej! Har du hoppat av specialidrott innebandy? Du måste komma förbi mig och prata." ^^ åh, suck. dagens ungdom (?)

går inte att beskrivas, måste upplevas


JAG

FICK SOMMARJOBBET =D

mwahha, vilken vinst ;D underbarrrrrt! jobbar (dock i boliden) från vecka 27 till 30, dvs 30 juni till 25 juli : )
frågan är bara hur jag ska ta mig dit osv, men det löser sig väl ;D


Stone Sour - Zzyzx Rd.

beep

det gick ändå hyfsat, trots att det var första gången nånsin jag sprang ett beeptest. dock gav jag upp ganska lätt, men det är lätt att säga såhär i efterhand att jag skulle ha orkat mer...
har tack och lov bara en lektion till, sen slutar vi kring 13.50 =) underbart. kan väl tilläggas att vi bara ska titta på de andra gruppernas sagoredovisningar, så det är suuperchill =)



datakunskap

Nu har vi sett början på en dryg film på svenskan, döda poeters sällskap och datakunskapen börjar strax. Tänkte bara varna er för att jag blir överaktiv istället för inaktiv nu ;D Ska lägga upp fler låtar senare, på befallning av världens bästa sanna =) hoppsan, nu börjar vi och jag ska inte busa på här. later!

ps, önska mig lycka till på beep idag.

let the good times roll!


nysnödig

japp, det var  ett uttryck av självaste helena ståhl. kunde inte för allt i världen komma på en bättre rubrik. avskaffa rubriker!

imorse hade vi planering till vårvandringen. jag kommer tälta med paula och julia och laga mat med dom + joel, emil & david. fast det kommer nog inte bli riktigt så, med tanke på att vi busade lite och planerade skilda maträtter ändå eftersom att killarna äter som.. javetintvad. men hursomhelst så var vi inte så sugna på att bära tonvis med mat (A) haha, nämen. det kan nog bli riktigt roligt dedär! håll tummarna för bra väder : )!





gottigt

jag fattar inte. jag har ett sånt sjuuuuuuuuuuuuukt godis/sötsug. kan dock bero på att det är den tiden i månaden, men njaaaa. jag brukar inte få såhär. shit alltså =O och sen skulle jag vara duktig och inte sitta vid datorn, så jag la mig först i ett varmt och skönt bad och sen i tv-soffan. det sistnämnda är inget jag gör om då jag har sötsug. läsk, godis, glass hamburgare, restauranger, kök.... ja, listan går att göra lång på det i matväg som dök upp i tv-rutan.

haha sådärja, nu låter det som att jag bantar, har bulimi och anorexi och träningsberoende och ALLT VAD DET NU HETER. så är dock inte fallet. sedan värmen har infunnit sig här så hare blivit en heel del sötsaker och jag har en dålig vana att alltid ha något i munnen. jag blir tokig så fort jag inte har något i munnen. tuggummi funkade för några år sedan, dock får jag nu bara ont i magen av det. jag måste helt enkelt försöka vänja av mig att alltid ha något i munnen. det är varken skonsamt för spjälkningssystemet, magen eller tänder och tandkött. icke sa nicke!

there's nowhere to go, so just stay here with me

Nu har jag fått skäll, jag är tydligen för inaktiv på dehär stället. Nåja, jag får väl tagga till då =)

Idag hade vi vårt sista nationella prov i ettan; matte del 2. Kan väl inte påstå att jag är kingen, men det gick rätt hyfsat. Jag klarar nog ett g at least=) Sen hade vi ett låångt hål, så då for jag och rebecka till kaplan och åt eftersom att vi skulle till nordanå sen och se på danstreornas föreställning (ps dom var king!). På kaplan träffade vi sanna och reb fick träffa sin pojkvän sen. Jag hängde runt med sanna och spanade in skolan, med allt vad det innebär (A) Det är ju som att komma till ett helt nytt land vafan? Allt är annars, kaplan är så... skum =S haha, atorp(L) Men det är alltid lika roligt med nytt, bara man vet vart man har sitt hemland ; )

Och vetni, det snöade/haglade idag? haha, det är alltså 13 maj och det föll något snöliknande från ovan? vilket skämt. Aja, här får ni en grym låt i vinterovädret den 13 maj;




rubrikskris

Onsdag idag. Dvs helgen är bara två dagar bort, hur bra känns inte det? =D
Förutom att den sista, stora uppgiften första delen av mattenationella gick åt helvete och att min svank gör ont så äre finemang idag =) Jag har gjort klart kost&träningsuppgiften, sagoanalysen och jag ligger ändå ganska bra till på hemprovet i samhälls. Så jag ligger ändå rätt bra till. Det är chilliga puckar idag : )

Kvällen är fortfarande oplanerad, men en fågel viskade i mitt öra att det är hockey ikväll. Så, blire inte annat blire hockey ;D joinme if u want to! : ) pz!

förbannat

Jag funderar på att bosätta mig på skolan. Det är ju likabra? Vi har så sjukt mycket nu sista veckorna, plus att vi ska på vårvandrig, vilket krävs att vi har rätt utrustning. Den kommer kosta multum, kunde ingen ha sagt att det kostar säkert kring 5-6papp att gå denhär linjen? Taggen är på topp.
Dock bör jag väl inte klaga, jag har påbörjat allt och jag skulle få en fjällryggsäck av mina föräldrar. Relativt sett ligger jag ganska bra till, men tanken på att vi har en massa, massa saker som måste vara färdiga innan deadline tar kål på mig. Plus att det har blivit alldeles för lite sömn den senaste veckan (året?), så jag är inte långt ifrån ett nervöst sammanbrott.
Egentligen förstår jag inte. Jag hade ju klarat denhär.. stressen? så bra. Tills nu.

Tack och lov är sommaren på väg iallafall, med allt vad det innebär. Såg en humla och ett bi i söndags, what a feelin' : ) Nåja, nu är det dags att få lite vila. Ska göra en riktigt tidig kväll, trots mina planer på att jobba på något arbete. Känner nu att det hade varit rätt lönlöst att försöka göra något annat än sova, så därför skriver jag ett menlöst inlägg, enjooy!

Sleep tight! ♥

let's go for a ride

Fredag kväll fick jag ett sms av sanna: "Följ imorgon? : )" Hon, Jörgen och Maria skulle fara på bilutställning i piteå, och såklart var jag inte sen på att svara med ett "jatack gärna! : )"
Vi kom oss iväg kring halv 10 på lördagsmorgonen och.. mja, alla som åkt i sannas pappas bil vet vad jag pratar om =D .. för er som inte gjort det, mjaa.. thats a shame. kan inte beskrivas, måste upplevas ; )

Vi gick runt där på parkeringen där utställningen var i 3h, sen skrek magen efter mat och jag tror bestämt att max väntade på oss. Efter käket cruisade vi runt lite i piteå och chillade på gräsmattan med kim osv till klockan 7. Då vare streetrace i fällfors. Det sista i fällfors var bara drygt typ. Ville bara hem. Men annars kingade dagen; bilar, fart, musik, värme och sol




↑ hun ♥




=D
ps, ja hon tog bilden upp och ner typ? haha

-

The path that I'm walking I must go alone
I must take the baby steps until I'm fullgrown
Fairytales don't always have a happy ending, do they?
And I foresee the dark ahead if I stay

It's time to be a big girl now
And big girls don't cry

RSS 2.0