It starts in my toes and I crincle my nose

Med tanke på att jag är så usel på att uppdatera här nuförtiden, fastän jag vill skriva allllt som händer i mitt liv nu, så måste det bli såhär att jag skriver om flera dagar i ett inlägg ;I desug, javet. men jag har som varken tid eller ork att skriva varje dag.

Igår vare för en gångs skull varmt och fint väder, riiktigt högsommarväder. Jag blev väckt där kring 11 av sanna som tyckte att jag skulle följa med henne till någon strand och steka. Så ett eller två tag senare låg vi och bokstavligen grillades levande i örviken mitt bland alla skrikande ungar. Satan så varmt det var. Trots det badade ingen av oss ;I jag brukar ändå inte vara någon badkruka, men nu... fattar inte vad som hänt med mig ;D






Sen kom ett fett molntäcke, så vi drog hem till mig. Väl hemma så hade såklart alla molnen försvunnit, så det var klarblå himmel igen, och vi orkade inte fara tillbaka så vi la oss här ute och stekte på den lilla gräsplätt vi har istället ;D Mys det med : )

Senare på kvällen for jag, sanna och micke och hälsade på pär på jobbet. Han grejade på med bakaxeln på sin bil, så att han ska kunna sladda/spinna lättare med båda bakdäcken. Sagt och gjort, sen vare tajm för testing. Dom drog iväg med ett "Vi kommer snart =D".. och minutrarna gick..... efter en dryg halvtimme ringde jag och frågade vart dom höll hus; "Vi är ute på sunnanå och leker =D" "Mjaha okej, mendu tare lugnt, tänk på att vi ska ta oss hem sen också : )" "jaada=)".
Vem tror ni ringer ett tag senare ba "du, när går sista bussen till urs..?" ? Gosh, då har han pajat kullagret så att han fick ringa efter bärgningsbilen.
Jättestolt pär senare: "Mjaa, jag har då åkt bärgningsbil =D"




En glad sanna som just pajat banderollen hon lutat sig mot och fallit pladask på rumpan : ) sötnos!


Idag väckte sanna mig igen (hon tycker att jag sover bort hela dagarna då jag sover till 11...). Vi hade planerat att åka till någon badstrand, men eftersom att det var rättså molnigt och disigt så bestämde vi oss för att en räkmacka skulle vara lagom. Vi kontaktade lisa och ett tag senare satt vi i hettan på mopparna mot båtmuseet.
Jag fattar inte hur dom har mage att ta 50 jävla spänn för en räkhora! Skulle man göra en såndär själv skulle den säkert kosta kring... 10? -.- doh. jag ska börja göra dom själv ffs!
Efter lite chillande där i solen så lämnade jag och lisa sanna som inte ville följa till urs och for hem till lisa. Där blev det massa girltalk och lite wii, det var najs : ) längesen vi sågs oså.

Snart kommer äntligen pär, och jag har ingen aning om vad som händer ikväll. Det blir nog inte mycket pussande, med tanke på att jag har ätit vitlöksbröd idag (A) hehu. Men.. det är ju så gott? =(
OCH han har semester nästa vecka igen! =D LYCKAAAAN!

måndag

Måndag it is och jag känner att jag ligger efter en hel del här. Måste försöka mig på en uppdatering ;D Under de senaste dagarna har jag hunnit vara på pdol, sova i en bil för första gången i mitt liv, badat, kört fast ute i ingenstans, stekt, ätit, sovit (mer eller mindre) osvosv : ) det ser ut att bli något av denna sommar också tillslut =D älskling.

Och äntligen, äntligen har jag avverkat mina fyra veckor på contector. Sista veckan var enbart seg&trög då vi redan hade målat golvet klart. Nä usch, känns skönt att dedär är över nu. Nåja, nu ska jag rulla vidare, har massor att göra med tanke på att jag inte varit hemma på hela helgen. Lägger upp några takidabilder & lite annat nedan, enjoooy ;D




Kan meddela att ni som inte var där missade något !



Resultatet av fyra personers colaslukande under fyra veckors tid.



John hade kontrollen över stolen . . .



.. var bara tvungen att ta en bild : )



Micke och hjärtat för ett tag sedan.



this is the start of something good

Mjaasi, var ett tag sen nu. Är inte så taggad på bloggen, det händer så mycket annat nu; jag är kär som aldrig förr, det är sommar även om dock en regnig sådan, jag jobbar osvosv. Känns ruuskigt bra, jag mår så sjukt bra, du gör mig lycklig sötnos : ) sen att vi nu är inne på sista jobbveckan gör inte det hela sämre. Sen är jag ledig 4v, 10 papp rikare och förhoppningsvis en utomlandsresa rikare också, om allt går som det är tänkt osv.

aja ni får hare så bra osv tjonggg : )



gubben



You give me feelings that I adore
Såhär har jag aldrig känt förr, jag älskar dig.


daemn, what a weekend

Tror det var längesen jag hade en sån händelserik helg ;O Nåja, söndagen ägnades åt sömn och sen mötte jag upp sanna&micke i stan och vi for ut till drängsmark och hämtade pär=) Sen for vi till bersan och käkade glass, urk egentligen men för sakens skull. Sedan bar det av till drängs igen var vi chillade ett tag och sedan bestämde vi oss för att fara till strå där dom andra var och badade. Jag hade absolut inte tänkt bada, det var svinigt kallt dessutom. Men hursomhelst så blev det så, i utbyte mot en puss eller två av pär. Kallt, men definitivt värt det.



: ]

bög

Jag är så förbannat bortskämd, jag får alltid som jag vill annars, men då det kommer till att sova hos/med killar är pappa en fullbordad idiot och jag blir en klad annelie. Att det sen finns andra idioter, väger någon annan upp med att vara rätt braaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa : )

What if I say you're not like the others?

Hejdär ;D För uppdateringens skull lägger jag upp några bilder från gårdagskvällen, då vi myste vid älvskanten i solen=)
ps sanna var med också, fast hon agerade fotograf & är tydligen därför inte med på en enda bild (U)











Vi fick fint besök också : )

you give me feelings that I adore...

Jajaja, jag vet att det är usel uppdatering här. Därför kommer det här&nu en snabbuppdatering (?) av mitt liv:
Fredag direkt efter jobbet körde (<observera ; ) ) jag direkt till kåge var rebecka, pontus, pontus och tacos väntade på mig. Efter det att vi mättat hungriga magar så tog vi på oss badkläderna, satte oss på mopparna och åkte till drängsmark för att ta, iaf för min del, årets första dopp, och daaemn jag hade glömt bort hur otroligt härligt det är att åka riktig moppe : ) mums! och sen vare underbart varmt i den lilla sjön vi badade i också. Dock fick jag veta, när vi var typ i mitten av sjön, att det var någon som dränkt sig där.... nåja, jag är väl inte såå kinkig men visst blev det lite småläskigt.



tacos. och jo, dom hade likadana tröjor ;D haha


Lördag var det tänkt att jag, sanna, micke och pär skulle fara och spela discgolf & sen ta en räkmacka, men istället blev det att glutta på pär&folk som körde skotrar på vattnet strax utanför kåge ;D rätt häftigt. Sen kvällen blev lugn med lite kubb med sanna&micke och lisa&nicke ;D

Hade tänkt skita i att skriva söndag, men jag ser ju helt retarded ut annars.. Söndag gjorde jag inte ett skit, det enda väsentliga som hände var att vårat piano åkte bort ifrån mig. Kändes väl lite sorgligt, jag har trots allt vuxit upp där. Det har alltid stått där. Jaja, det är bara att gå vidare. Jamena.. what doesn't kill you makes you stronger ;D

Måndag. tungt att dra sig upp ur sängen då väckarjäveln ringde 05.00. Jobbjobb och senare på kvällen blev det minigolf i kvällssolen =)





Tisdag har varit lugn hittils, vilket den också lär fortsätta vara. Tog för första gången några bilder på jobbet;



storsebbe hade lite att göra på fikarasten=)



standard på rasterna, jag vinner jämt..... inte:)
dock har jag fått smeknamnet "hon som alltid har bra kort"
.. my ass
"Är det bara jag som har hjärter 9?"
-Lillsebbe



lyckaaaan med nya handskar!

pictures of you

Jag och pappa har äntligen bytt dator och här fanns det endel gamla bilder, aasballt =) hahah



bubbeeen=)



pite havsbad, sanna, sexan..? ellernåt.



Jordgubbsplockning med sanna nångång för längesen =)



joar&robin, detta var tider.



blondie, klutmarksbacken.



HAHAHAHAHAH........



jojjo=)



Snyggt byggt, fräsig kärra



skolavslutning fyran troja, om jag lyckades räkna rätt. -02 iaf.



rödhåriga vera har fått en "sminkning" på Joypeak, -02 ;D



Fika mitt på vägen, eller hur det nu var? ; )
gumman!


hahahah huun's : )





Those were the days, kajsa&gänget!




: )

I need you to need me

Ja.. jobb, jobb och mer jobb. Det händer inte alltför mycket i mitt liv justnu vilket också kommer avspegla sig här ^^ Jag lär inte vara bloggarN ;D För övrigt har jag as-sköna arbetskompisar så dagarna känns inte alltför långa. Det går bra nu, kompis det går bra nu, dock är jag trött som ett svin. Det tar på att stiga upp då man egentligen ska gå och lägga sig.... men det är pengar : )



Vet att jag & sännie har en musikblogg till detta, men alltså..
Den kanske dyker upp där också ;D


RSS 2.0