hahah

Läste just igenom mitt tidigare inlägg. Småroligt, men det visar då på att jag hade trevligt iaf : ) Kom till pär kring 2 troja, och då stupade jag dirrrrr. Vi vaknade 1 och upptäckte att det är underbart väder, solen skiner och gör oss glada =) Jag är otroligt godissugen och typ... pigg, för en gångs skull. Vill som ut och göra nåt i solen, men vet inte vad. Typ... sola? haha, nja, vi får väl se vad dagen bjuder på. Hade inte varit fel med skoter =( .. aja.
Ska förövrigt försöka skärpa mig här, kanske en ny design och lite.. nytt. In med det nya, ut med det gamla you know? =) Har inte haft nåt bloggsug alls. Njaja, ska försöka få med mig pär och göra nåt nu, tjooooooong!


Pär & Micke i hemavan i vintras

partaaaj

ikväll, dock hamnade jag på en apberget-admin-fest & bl.a. grundarna till apberget är här. Jag känner mig lite malplacerad, men det är ändå mysigt här. Längesen jag festade med lisa och vera, det är verkligen på tiden. Men nae, nu längtar jag verkligen efter sommaren, tänk er att bara kunna dra ut nu, det är varmt, massa folk ute och.. ja. Ni vet. Skulle inte vara helt fel att gå ner till manhemskajen nu och bara glassaaaaaaa..

Men nej, det är ju vinter, vi får sitta här inne i den varma lägenheten och dricka vårat öl och vad alltmest det nu är : ) funkar väl det med antar jag, men..
SNART 18, dvs snart krogen med alla andra : ) blir inte helt fel. sen.... "då du blir 18 får du göra som du vill, men än så länge bestämmer jag..." skönt att slippa det iaf.
Men jag antar att då byts den frasen ut mot "Så länge du bor hemma....... " då åker jag på skiten ändå. Jaja.





puss!

dagens upptäckt

Det är obehagligt att bli gnuggad : )



tjoller

Regler:
Det här är svårare än du tror! Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Du får inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar på frågorna (förutom fråga 1 förstås). Lycka till!

1. Ditt namn: Annelie
2. Ett ord på fyra bokstäver: Aska
3. Flicknamn: Anja
4. Pojknamn: Arthur
5. Yrke: Apelsinplockare
6. Färg: Apelgrå
7. Klädesplagg: Anorak
8. Mat: Abborre
9. Sak i badrummet: Anka
10. Plats/stad: Alaska
11. En orsak att vara sen: "Alfred höll fast mig"
12. Något man skriker: ALLTID LIKA ELAK
13. Film: A walk to remember
14. Något man dricker: Alkohol (apelsinjuice får jag inte ta igen, eller?)
15. Band: ABBA
16. Djur: Animal
17. Gatunamn:  Ankarvägen
18. Bil: Audi
19. Sång: A drop in the ocean

hockey!

FL-cupen imorrn! taggaaaa =D

Alla fl:are har alltså fixat full hockeyutrustning och vi kommer mötas klassvis tjejer-killar i matcher á 1x20 min :) Blir nog ball, hoppas bara alla håller sig i skinnet och låter oss spöa dom utan några invändningar : ) blir ju bajstråkigt om det blir som dundercupen (innebandycupen vi hade på skolan i julas), då den som tacklade och spelade fulast blev planens bäste spelare. Hoppas de allra flesta är lika ostabila som jag är, då ska dehär nog gå bra ;D

När vi väl får sluta ska jag hem, slänga i mig nån typ av middag och sedan fara och förstärka juniorerna i en match på campus klockan 18.30. Mer än så vet jag inte om den (A) haha! senare efter den ska jag på nåt krångligt sätt ta mig ut till mobacken och umgås med min klass =D .. om jag inte somnar i duschen ellerså.



Bild från förra året
då jag för övrigt typ låg i magsjuka eller varevar =/


Is this love?

HEJ

Har haft bajsmycket i veckan, därav utebliven bloggning. Det börjar dessutom brinna i knutarna, det är fan dags att ta tag i körkortet påriktigt nu. 11 februari.... 21 maaaars =D

Naej, nu bär det av till balder & syslöjd. pöss

För övrigt har jag och pär karl johan svamp hagman varit tillsammans i sju månader idag (L)

jag vill hoppa i snöhögar!

Speciellt den jag har precis utanför mitt fönster här.. Det har kommit så kopiöst mycket snö, typ så mycket snö det brukade vara hela vintrarna då jag var liten =D

Puma shows how to do


Jag och lisa var ute och gick en sväng idag i kylan. Men det var ändå skönt att vara ute i ljuset på en ledig dag för en gång skull : ) Hämtade även ut mitt paket från h&m, mest nöjd är jag över väskan. Japp, den som lever får se den=)
Kommande kvällen spenderas hos lisa, med mariokart och troligtvis andra roligheter också : ) det ser jag fram emot! Imorgon ska vi på lövångersrevyn, blir förhoppningsvis kung =) Ha en bra helg folks!



alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag om en dryg vecka.. Visst är det mycket för affärsmännens skull, men varför inte ändå ytnyttja denna dag till att ge lite extra kärlek åt de du tycker om? Det kostar inget (behöver åtminstone inte göra) och det gör människor glada! Jag tycker det är en grym idé, även fast 'affärsmännen' (hatar förresten att det heter männen, feminist javisst (A) ) säkert ökar sin omsättning en hel del tack vare denna dag. Det gör inte mig något, lixom..

Men nae, det är mys!


(Kvalitet javet)
Stor pär:) mwihi

Vad ger du din älskling på alla<3dag? : )

miiis!

Det fullkomligt toksnöar idag. Jag fick gräva/skotta mig ut imorse, och samma visa var det då jag kom hem, fast då vare ännu värre...

(undrar förresten vem det var som hade skottat upp sådär pass mycket ändå?
jag behövde ju bara plumsa ett steg :O?)



Skulle gissa på att det låg drygt 40 cm snö på vår altan. Visserligen bor vi väl i norrland och visserligen hade det väl drivit litegran, men det är ändå otroligt.. Jag som trodde att vi skulle få sommar nu =( Typ hela främre delen av pappas bil (längst ned till höger i bild) var översnöad. Skulle typ kunna bygga en liten bivack där  ; ) 

Nu har jag gjort det lite mysigt med ljus, och ska försöka ta tag i geografin. Kan vara på tiden, det ska in på tisdag.. Och sen kan det ju vara tid för att börja tagga det lilla provet vi har i nkb nu på onsdag också..  jaja, underbart att vi är lediga imorrn förresten =D en dag i taget, right? haha



Ikväll kommer johanna jojjo fredriksson hit och vi ska se på gothika äre tänkt : ) MYS! var så längesen, och oj vad jag saknar tiderna.. all of 'em.

även fast jag inte kan prata normalt

så tänkte jag fara på skolan imorrn. hoppas jag inte smittar någon :$



hur väl känner du mig egentligen?

Det är ändå skillnad på att känna och känna någon. Att bara veta vem någon är är ju en helt annan sak. Hade det varit samma sak hade jag ju mer eller mindre känt hela skell, för att det är så förbenat litet.. Vart går gränsen egentligen? Behöver jag veta exakt hur du handlar i en specifik situation eller räcker det med att veta att jag tycker om.. choklad? Jag har ingen aning, tror helt ärligt att ingen har det.

Vilka är då dina vänner? Vad krävs för att bli någons vän? Hur blir man det? Saker som för endel faller sig självklara medan de för andra är feta frågetecken. Det faller sig oftast av sig själv, man känner när man kan kalla sig för vänner. Annat äre med pojk- eller flickvänner. Det är ju lite pinsamt att fråga "är vi ihop nu?" och den som blir tillfrågad kanske blir helt skärrad för att insikten på att deras avsikter med umgänget inte var densamma kan ju vara lite.. överraskande. Ellerockså kan det bli 100 bra, att båda funderat på det ett tag men ingen riktigt vågat fråga. Ellerockså skippar man att fråga, låter det bara komma av sig själv. Jag tror att man någon gång i livet kommer till en punkt då man känner att ord är överflödiga. Då du bara vet..

Jag bara vet, pär är min.


poor, poor me

Helgen har varit lugn och skön, men ändå har jag blivit sjuk igen.. får knappt fram ett ljud alltså, halsen vill inte vara med längre.. sen har jag typ feber också. kul! och vi som har redovisning på svenskan imorrn.. ball. Då kommer jag säkert måsta göra det inför helklass sen. kuul!

nae nu ska jag duscha och sen blire oth ellernåt




RSS 2.0