blogg?

Jag inser nu mer och mer hur otroligt tråkig min blogg är och det är en av anledningarna till att jag som taggat ner. Orkar inte göra om designen, lägga upp några intressanta bilder eller några läsvärda inlägg; inget av värde, med andra ord. Men hursomhelst är det bara skönt att veta att det finns någonstans att skriva av sig ibland, och det är enda anledningen till att den fortfarande existerar. Så om det nu finns någon som kollar dagligen måste ni nog tyvärr vänja er vid besvikelse.

Allt jag nånsin har att skriva om är mina dagar osv, och javet själv hur otroligt tråkigt det är. Jag ägnar hellre min datatid åt att läsa mer värda bloggar eller något helt annat. Hm, jag tror det var allt jag ville säga denna gång. Ska inte avsluta med att berätta om min kväll ellernåt, utan bara... puss påer =)


ps, grattis rebecka : )  

thanks a lot

Justnu är jag bara så tacksam till allt, speciellt med tanke på att jag fortfarande är vid liv. Till skillnad från marcus, nivet killen som försvann. Jag kände honom inte på nåt sätt, men det väcker ändå tankar och det berör. Det hade kunnat vara jag eller någon av mina kära som lämnat jordelivet. Är så sjukt tacksam att jag får leva vidare =)
Har funderat ett tag nu på att skriva nåt slags sista-ordet-brev och lägga det långt in i en byrålåda nånstans. Det känns inte roligt att dö, och jag är verkligen inte inställd på att jag ska göra det, men utifall att... bara... lixom.. jag vill inte lämna er utan ett sista ord eller ett sista budskap. Men jag vågar som inte göra det, somsagt känns det som att ställa in sig på att dö =/ Så det får bli vid ett senare tillfälle, when time's right.

Nåja, nu ska jag fortsätta på min novell, "Liv". Haha, jag tror aldrig jag läst någon så meningslös novell som min egen, men nu finns varken tiden eller orken att skriva om den till något vettigt.




gammal bild, men det gör inget. jalova du är bra ändå =)


GRATTIS =)

image80

Sanna 17 år =)

Tack för att du är du. Jag vet att det inte är som förr,
men släpper taget om dig gör jag aldrig. Det låter
kanske klyschigt, men jag älskar dig. I really do. 




jag var bara... tvungen : )


Svampbob fyrkant och Patric Är bästa vänner Foe Lajf, hahaha  säger:
Svampbob fyrkant Svampbob är optimistisk, allvarlig och snäll. Men trots att han vill så väl kan han inte hejda sig utan skapar hela tiden problem för sig själv - och vanligtvis för alla andra runtomkring också.

Svampbob fyrkant och Patric Är bästa vänner Foe Lajf, hahaha  säger:
haha stämmer in på mej

Svampbob fyrkant och Patric Är bästa vänner Foe Lajf, hahaha  säger:
Patrik Stjärna Patrik är Svampbobs granne och bäste vän, han kanske inte är den smartaste i undervattensbyn men han har ett hjärta av guld.

Svampbob fyrkant och Patric Är bästa vänner Foe Lajf, hahaha  säger:
hah destämmer in på dej

hey lil' sugar

Amen allvarligt =/ usch. Jag är jättesugen på att springa trots snöfallet och plusgraderna, MEN jag har typ en muskelinflammation i ryggen och det är bara vila som gäller. Så jag får väl ta mig i nackskinnet och skippa löptanken och fortsätta på min novell I guess -.- Hoppas att jag kommer igång, för när jag väl gjort det går det hur bra som helst att skriva. Vem vet, kanske dyker den upp här på bloggen inom en snar framtid ;D

wish me good luck, kisses=)

I need to hold on to you, I just can't let you go

Sällan mår jag så bra som efter en löprunda! Jag känner mig rensad, uttömd och utreagerad. Alla aggressioner jag har haft i kroppen är som bortblåsta by now. Känns riktigt bra, med tanke på hur jag kände mig innan jag drog mig ut. Otroligt är också hur mycket jag påverkas av musik. Då jag just kommit ut spelade mobilen upp en massa lugna låtar som jag relaterar till lite halvdepp och så.. Sen mötte jag lite folk och insåg att såhär kunde jag ju inte fortsätta. Ska jag gå runt och tro att det är synd om mig funkar det ju inte, så jag drog fram Chesney Hawkes - I am the one and only (kanske världens bästa låt egentligen?), vände helt enkelt om tankarna, började springa och kom längre upp i humörtrappan för varje steg jag tog. Hade hur mycket energi som helst, hade typ kunnat springa till sthlm ellernåt =I .. fast, väl hemma kände jag hur benen inte riktigt bar mig, så det kanske var läge att stanna här i skell ändå, haha ^^

Insåg också nu för femhundraelfte gången att jag måste ta tag i mitt liv igen. Semestern är över nu. Trodde verkligen att mina krafter jag hämtade i egypten skulle räcka längre än såhär, meeen icket. Det är bara att börja gräva fram reserverna =I

Då jag blir sådär grinig och sur, skicka ut mig på en löprunda äru snäll. Och var lugn, det är inte dig jag är grinig och sur på egentligen. I själva verket kan det bero på typ... tröskeln till mitt rum eller färgen på min vägg. Låt mig bara vara ensam ett tag, rensa mitt huvud, så lovar jag att jag kommer inse mina eventuella misstag senare. Känner också nu att det verkligen är på tiden att säga vad jag har haft på hjärtat sen länge, oavsett hur det slutar. Ide allra flesta fall får man inte mer än en chans. Livet är alldeles för kort för att fundera så förbannat mycket på saker som varit. Avsluta eller fortsätta, inget mellanting. Det funkar inte.

Jag har alltid så förbannat höga krav på mig själv, vilket resulterar i trött, tröttare annelie. Nåja, det bästa sättet att motverka trötthet är väl ändå sömn. So that's what I gotta doo, sleep tight : )

snowboard

Äntligen! Första åket genomfört, dock kanske inte med bravur men.. errhm gjorde väl några sådär lagomt snygga vurpor, men det hör till (A) Jag och Rebecka for på vitberget, var det kryllade av småungar som kunde få för sig att sätta sig mitt i backen. Jävligt bekvämt när man kommer i 180 och får pallnita eller väja undan och köra in i någon annan typ. Suck, jaja, luften är fri för alla antar jag ;D

Nu är det sängen och sen en vanlig skoldag, fast denna med grym träningsvärk är jag rädd =/ sovgott folks =)


Hej mitt vinterland!

image100




När jag öppnade persiennerna imorse spratt det till i hela mig. Ett tjockt snötäcke hade lagt sig på marken och jag blev otrooooligt sugen på att åka snowboard. Visserligen var det inte sol, men vädret var ändå hyfsat åkväder. Dock hade jag match, så det blev inget av =/ Nu hoppas jag på att vädret tillåter åkning imorrn, vitberget någon? =)

Matchen genomfördes.. hm.. rätt okej ändå. Förlust somvanligt i damserien, 4-7. Tycker ändå att vi gjorde det bra, vi gjorde vad vi kunde. Vi reste oss när det var tungt oså, det känns att vi går framåt hela tiden, vilket är positivt värrare =)! Igår var det juniormatch och vi tog boliden med 6-4. Skönt med vinst nånstans iaf, det behövs.

Nåja, nu äre dusch och mat som gäller. Är riktigt taggad på det sistnämnda, trots att jag var duktig och åt havregrynsgröt imorse (A) puss


ATTENTION!

Hej! alla föräldrar och alla andra som bryr sig om alla barn och ungdomar.
Enligt polis och sjukhus blev en kvinna kidnappad från en nattklubb och
våldtagen flera gånger sedan övergiven. Hon kom inte ihåg vad som hände men
försöker fortfarande avslöja våldtäktsmännen Tillsammans med
våldtäktsdrogen Rohypnol fanns spår av Progesterex, som är ett litet
steriliserings-piller. Preparatet används nu av våldtäktsmän i samband med
fester, för att våldta och sterilisera sina offer. Progesterex fås hos
veterinär för att sterilisera större djur. Ryktet säger att progesterex som
används med Rohypnol kallas för 'date rape drug' Det som gäller för
progesterex är samma som för Rohypnol, den ska ner i tjejens drink.

Hon kommer därefter att vara i ett sådant tillstånd att hon inte kommer att
minnas någonting av det som hänt kvällen innan. Progesterex löses snabbt
upp i drinken och försäkrar att offret inte kommer att bli gravid efter
våldtäkten.

Därför behöver inte förbrytaren bekymra sig om eventuellt faderskap
flera månader senare. Preparatets verkan är inte tillfällig utan permanent!
Progesterex är utvecklat för sterilisering av hästar

Den kvinna eller hona som tar preparatet kommer aldrig att kunna få barn!

Förövaren kan få preparatet från alla veterinärer.

Det är ofattbart lätt att få tag i och progesterex kan vara nästa preparat som
 slår igenom i 'nattlivet'. Hur otroligt det än låter så finns det Internetsidor som
beskriver hur du använder preparatet.

Sänd det här till alla du känner - speciellt tjejer.

Akta dig när du är ute - låt inte din drink stå utan att du håller ett öga på den.
Gör en ansträngning och vidarebefordra detta meddelande till alla du känner.
Och killar, berätta historien för de tjejer som du känner.



Birgitta Olofsson

Sjuksköterska, doktorand
Umeå Universitet.

torsdag

image99


DOM GÖR DET, DOM TAR DOM, DOM VINNER!

helt otroligt, inte för att jag är nåt jättestort hockeyfan, men efter svackan dom haft behövdes detta för hockeyskellefteå och inte minst sagt för spelarna. superhärligt =)! helt sjukt spännande match också. haha, tack till veronica som lät mig beskåda matchen på deras vidunderligt stora tv : )

den kommande helgen är planerad åt vänner och innebandy, det blir nog bra. har för övrigt inte så mycket annat spännande som händer just nu. skolan börjar komma igång igen och en novell ska skrivas som jag kanske nämnt tidigare? innebandyn rullar på och knäna gör sig ihågkomna. just an ordinary life


school.

Somvanligt om onsdagarna är jag sliten som ett djur, och idag mer opeppad på skola än någonsin. Igår var den vanliga innebandytisdagen med ig på morgonen och sen 1,5h träning på kvällen. Igår morse fick jag även reda på att jackie flyttat hem till malå igen, så nu är vi bara två tjejer och sju spelare kvar på innebandygymnasiet. Riktigt tråkigt faktiskt, det är inte lika kul när man är få, fastän man kanske får ut mer av träningen.. dunnoo...
Jag är trött och vill bara hem och sova. Dock har vi en ganska chill dag fastän vi slutar 15.50 typ. Teori i friluftsliv, matte, teori i gympa och sen kost&träning.

Ikväll hoppas jag på en lugn nördkväll framför xboxet med bra musik, titta gärna förbi =) puss!


tune it up, I don't want to go home

Cupen var rätt nice, rätt surt bara att vi hade fyra matcher på fredagen så i den fjärde matchen, semifinalen, tröt orken. Hade vi fått en god natts sömn hade vi tagit domdär soporna som trodde alldeles för mycket. Nåja, inte värt att gråta över spilld mjölk, det var tre trevliga dagar med tjejerna =)
Vann något löjligt pris tack vare att jag hade bollkontroll under några vissa sekunder under en match. Haha, kändes rätt ovärt att jag vann på det..

Strax skolstart, orättvist tycker jag med tanke på att mitt jullov knappt börjat (A) Då äre hårdkörning antar jag, vi byter schema och det ser inte lovande ut. Vet att en novell ska skrivas och jag har fortfarande ingen aning om vad jag ska skriva om, nån som har några tips?


Utmanad - lite försent

image98



Årets Låt:
Fergie - Big girls don't cry

Årets program: Heroes!

Årets Bok: kärlek@första.träffen av Jane Moore

Årets Film: The notebook =)

Årets Dricka: Fruktdrinkarna i egypten, utan den allra minsta tvekan!

Årets Plagg: Oj.. Måste nog vara någon av mina älskade tunikor =)

Årets Sneakers: Mina svarta från intersport, tyvärr. Lovar att jag ska inhandla ett par nya skor ögonblickligen.

Årets Klocka: Mobilklockan, armbandsur har aldrig riktigt varit min grej.

Årets Doft: Det är nog christina aguileras, trots att jag inte använt det under hela årets gång.

Årets Smink: Maybelline Dream Matte Mousse

Årets Blogg: Veronicas, helt klart =)

Årets Nyårslöfte: Jamen nivet det vanliga, äta mindre godis åde. sånt man aldrig lyckas hålla =)

Jag Utmanar: alla som ids tyckja =)

Utmanad av: Sanna

dan före dan - igen

Imorgon bär det av igen. Cup i umeå står på schemat. Ska ändå bli roligt att umgås med tjejerna och spela innebandy =)
Idag har jag fightats med andra reagalna människor på stan och gjort några fynd. Jag är stolt över mig själv som för en gångs skull lyckats hitta något på rea (A) Jag hittade tre toppar av olika slag och två bhar. Jag är riktigt nöjd med mina inköp, dock var jag sugen på ett par jeans men jag vände hemåt utan =/ Usch vad det är jobbigt med jeans. För det första finns det miljoner olika modeller, för det andra finns det alla möjliga färger och för det tredje finns det miljoooner storlekar. Plus att när det är reatider ligger allt bara slängt i en enorm hög på ett bord, sen förväntas det att man ska hitta rätt storlek i röran. HA HA HA säger jag bara....


Nu är jag lite mer taggad på bloggen, så nu kommer en resumé av min resa =)


 
Fikapaus i bilen påväg ner mot sthlm.


 
Framme på arlanda, lite väl tidigt med tanke på att planet gick 08.00........


 
Egypten, Sharm El Sheik, Creative Grand Sharm, pool. mums. ps, den var iskall


 
Utanför vår strand, bleka som få.


 
Sharm el Maya. Den andra, större stranden.


 
Vi träffade en familj från Gävle, trevligt trevligt =) Tack till er! Bilden är från snorkelutflykten var jag såg många fina och färgglada fiskar och två stingrockor. Mäktigt, ångrar som satan att jag inte köpte en undervattenskamera. bajs. Åker ni till egypten är snorkling ett måste!



Rätt nice vattenfall i "gamla stan" typ.




För övrigt hade jag en skön vecka med dryga 20 grader varmt. Och det var faktiskt inte jobbigt att vara utan julafton. När ni satt och tryckte i er en massa äcklig julmat låg jag vid poolen och gottade mig ; ) Tyckte nästan synd om er som satt här hemma med en grön jul.
Jag är dock inte så brun, men många erfarenheter rikare.


plus

värmen
chillet
lugnet
renligheten
många egyptier är gryymt heta


minus

taxibilarnas tut dygnet runt
deras sätt att försöka få oss in i deras butiker
prutningen, det är jobbigt att pruta. usch.
att inte få dricka direkt ur kranen, ovant oså
maten

back home

måste erkänna att jag inte är så supertaggad på att blogga nu eftersom att jag har så sjuukt mycket att berätta.
Jag är iaf hemma nu, välbehållen och allt =) har haft det råskönt i en vecka, plus att jag klarade mig utan dator en hel vecka, YEAH ;) vädret var underbart och hotellet funkade väl, dock var maten där nere inget att hurra för. antar att jag kommer slänga upp några bilder om ett tag, då jag känner peppen ;S vi träffade turligt nog en familj från gävle som vi var med rätt mycket. tack och lov, annars vet jag inte hur jag skulle ha stått ut. nog för att jag älskar mina föräldrar, men det blir ganska enformigt efter ett tag. dom är gamla och tråkiga.

nyårsafton och allt =) fick dock inte träffa alla jag skulle ha velat träffa ikväll, men överlevnaden finns inom räckhåll. vi får ses någon annan gång ;D raketer är inte lika roligt längre, och jag blev väldigt rädd och besviken när jag insåg att det inte alls är lika roligt och spännande som förr. usch varför går tiden så snabbt? 2008 nu, vad blev av 2007? vad kommer jag minnas av det året? ja okej, egypten såklart. sen ja sebbe, min första kärlek oooch..? att jag började gymnasiet? helt klart det spårade året. förändringens år, eller kanske bara början på en enda stor, fet förvandling? who knows, nu entrar vi 2008, och det med storm!

RSS 2.0