dagen före dopparedagen

.. åtminstone för mig.
Haha, det känns helt sjukt att det faktiskt är imorgon jag åker =O Ikväll ska jag som... ta farväl av mina vänner med en middag nånstans och sen under kvällen hoppas jag på mys nånstans =)

Känner mig dock inte helt 100, har typ... stressmage tror jag =I vaknade imorse dels av att min arm domnat bort, men även av spykänsla typ. Kändes som att jag skulle spy upp flera liter magsyra. Usch! Mamma påstod att det beror på att jag har dålig syrabalans i magen, och visst kan det mycket väl vara så. Jag äter säkert för mycket sött osv, skulle inte förvåna mig =) Skulle sitta fint med lite hälsofil tror jag, dock har vi inget sånt hemma. Funderar på att utnyttja min fars snällhet; dvs tvinga honom att fara och köpa lite (A) Dock vet jag inte när jag ska hinna äta det meen. Får kanske bli ett utav morgondagens uppdrag =)
Sen äre nog i kombination med resfeber också ; )


image88


Nåja, nu kommer lisa hit och vår buss går 16.28. Ha en bra förstakväll på det efterlängtade jullovet, folks!
Kyss

pust

Hahah, jag är helt slut! Har varit en riktigt jobbig dag idag och det allra värsta är att jag gjort allting frivilligt.
Jag har städat hela huset, tvättat och hängt två tvättar, börjat packa, gjort mat, skurat spisen och gjort matteuppgiften. Tänk om man hade sånnahär dagar varje dag, vilket livsverk man skulle ha sen ^^

Kvällen blir nog bara en lugn hemmakväll med omhändertagande av min hals. Vill verkligen inte bli sjuk nu när vi ska fara, bajsbajs =/ Det är ingen som har ett tips på bra recept mot halsont? =)
Det är som i princip det enda som är i mitt huvud nu, dendär resan. Ska bli så sjuuuukt skönt!



image87



Give it to me straight from the heart

underbart!

image33



CIF - RIF  -  4-3

Den var verkligen efterlängtad, välbehövlig och underbar. Jag tycker själv att jag gjorde en dålig match, var så himla skakis och lixom inställt på att göra en dålig match, med tanke på min insats i helgen osv. Men, vi kammade trots det hem vinsten och extra skönt var det, JAPP jag måste få skryta lite, att jag fick göra ett mål =)

Något som också är underbart är att vi är lediga imorgon. Dock har jag en massa saker som måste göras ändå, typ städa, göra matteuppgiften och packa. Men att få sova ut och vara ensam hemma hela dagen är guld!
En till sak som är underbart är att jag far på lördag. Eller det är då vi börjar bila ner mot storstään, åker mot egypten gör vi egentligen inte förrän på söndagmorgon men =)
Hursomhaver så måste ni ringa eller smsa och hålla mig sällskap under färden, annars kommer jag krevera.

På fredag tar jag med mig mina vänner och går ut och äter, är du min vän så hör av dig om du har tid och ork att hänga på =)



image86


Pengarna rullar in... not

Denna söndag har för ovanlighetens skull inte gått åt till plugg eller match. Jag fick för första gången på länge sova ut imorse. Sedan satte jag mig framför tvn och pluttade igång xboxet, sedan nötte jag urbz som satan. Efter drygt tre timmar tröttnade jag och gick upp och åt med mamma. Då visade hon mig en annons i tidningen. Det var InterSport som söker folk till sitt nyöppnande på solbacken. Well, jag har inget att förlora, så jag tänker söka =) Har suttit och gjort mitt bästa för att få ihop ett cv, i princip utan meriter, mer än att jag praoade där i nian. Men det gick det med!

Nu överväger jag om jag ska se lite heroes eller ta ett bad. Har lite beslutsångest, vill gärna se klart heroes så att jag får tid över till annat (ja, javet...... men.. jag bara måste se det.) men jag vill också bada osv. hum, nåja, så länge jag bloggar blir det iaf inget av det. Puss på er =)!

Natten går tunga fjäääät

image84

Lucia

Okej, nu är det verkligen nära jul. Det börjar verkligen kännas; luciatåg, lussekatter och julklappsinköp. Mysigt, mysigt! Jag är nästan, nästan klar med julklapparna. Har bara en eller två kvar, beroende påå..... hm, måste på tal om det kolla upp dedär.

Igår var jag, Lisa, Simon och Paula och såg på niornas luciatåg i koppar =) Hörde ryktas om att det kanske är det sista, så det var bara att pallra sig dit. (ps, bajsrektor) Stämningsfull och nostalgisk blev jag. Allra, allra mest ville jag bara vrida tillbaka tiden till runt ett år tillbaka, med allt vad det... erhm.. innebär. nivet vad jag menar.
Dom sjöng fint! Fast det syns att dom är nior och att det var kaos egentligen ; ) Precis som det var för oss.


image85

Justnu sitter jag på svenskan och ska skriva ett kändisporträtt på dennes tre mest utmärkande egenskaper, observera att det ska vara 15 meningar. Fattar ni det? Hur i hela friden ska det gå till? 3 egenskaper på 15 meningar. Hahah, wish me luck.
Klockan halv 10 ska vi iallafall få se ännu ett luciatåg :) myyyys! Sen får vi lussekatter till lunchen, ska bli mys det med!

you've only got one life

Vi låtsas att du är på en fest. Det är många där och du känner inte riktigt alla, men de flesta är din kompis kompis. Du får höra ryktesvägen att dendär killen som känner din tjejkompis tänker ta bilen till macken, fastän han druckit. Vad gör du?

-

Vi ställdes inför sådana val idag på efyran. Klockan ett skulle vi vara där, det var dagens lektion. Först övervägde jag om jag ens skulle fara. Haha vadå, det var ju som bara.. jag kunde ju lika gärna sova? =S
Men jag är glad att jag for, det väckte tankar. Vi fick se en teater om en kille som kört full, hur han kände sig och sen hur det hela gick till innan dom for.




V å g a  s ä g a  i f r å n
.. det är väl det minsta du kan göra? 

tisdag

En hel del innebandy som vanligt, allt var som vanligt idag förutom att vi hade spelarmöte. Vi vet ju alla att det inte har gått så bra för oss i damserien och vi har länge gått och väntat på förändringar. Peppen började försvinna, vilket ni kanske sett på mig? Iallafall så snackade vi endel och nu har vi kommit överens om att satsa hårdare, att lixom jobba för varandra. Ställa upp (om man nu ska formulera det så) och spela matcher, jobba hårdare på träningarna. Plus att vi snackat lite med våra tränare om effektivitet oså..

Allt detta gjorde mig faktiskt mer peppad. Att bara få veta att vi faktiskt vill satsa, att vi fortfarande är ett lag och att kapaciteten finns gjorde mig lättad. Men nu ska min mage bli mättad.
(observera mina rim, uppvärmning inför jul;) )

INTE coolt.

Fy så äckligt spårad kväll, antar att detta är en av anledningarna till att ungdomar och alkohol inte passar ihop. Fast stort + på slutet iaf, tack =)
Det finns en mening med allt antar jag.


alla som är skyldig mig pengar - geme.

it's been a while since I saw you

image30


YE =)
Vi förlorade igår mot kaif med... eh... jag har typ redan raderat den matchen ur mitt minne... ehhm. jamen.. 1-4 ellernåt. Känns lite surt, eftersom vi gjorde ännu en bra match men fick inte riktigt utdelning, samt för att vi alla var så taggade på att spöa dom spelare som övergett oss för kaif  ; )
Idag däremot, idag vann vi! =) Så jäkla skönt, trots att det var i juniorserien. En vinst är alltid en vinst. Den var väldigt välkommen. Vi mötte ett toppat Skellefteå Innebandy och när slutsignalen löd stod det 6-5 på tavlan. UNDERBART =) Riktigt bra kämpat tjejer, det är så skönt att se ! Extra eloge till vår målis, anna, som kom in på plan 5 min före matchstart och ändå gör en råbra match. Braaaaaaaaaaaaaaa :)

Nu äre peppen för ikväll, får se hur det hela slutar men... mamma insisterade på att hon skulle hämta mig iaf så annelie är lugn. lite iaf =)

SES VI IKVÄLL? : )

fredag

image83

HELG!


Dagen har varit skön. Hade bara en lektion =D Efteråt bestämde jag och rebecka oss för att gå och fika och sällskap av carro och maria fick vi också. Trevligt! Jag provade en kardemummakaka på waynes, faktiskt riktigt god. Den smakade jul =( Nu ångrar jag nästan att vi ska åka bort över jul, nu när jag börjar få julkänsla och allt.. Men det ska ändå bli skönt oså, men tomteeeen jag vill ha en riktig jul..
Sen gick jag på stan med rebecka och inhandlade endel julklappar, jag är snart klar nu! Känns helt sjukt skönt att slippa köpa åt mor och far, dom är alltid svårast att hitta något till.

Peppa för match ikväll, vi ska ta domhär nu!

badkarstur

image81 

.. om man ändå var lycklig ägare till ett såntdär schabrak..


Har äntligen lyckats få mig ett bad. Ett varmt, efterlängtat bad i vårt älskade badkar vart jag i princip vuxit upp. Kunde sitta i timtal som liten och leka med tandborstar och andra läckerheter. Det hände även att jag fick sällskap av veronica eller lisa : ) right? :] Idag leker jag dock inte med tandborstar längre (även om jag ibland gärna skulle vilja), utan bara njuter av badsalt och sånna härligheter.

Om ni någon gång skulle känna att ni inte riktigt vet vart ni är eller hur det står till, så rekommenderar jag er att lägga er i ett tomt badkar, stoppa i proppen så att vattnet inte rymmer, och börja spola i vatten. Vattenytan som bestiger din kropp undan för undan är lite kittlande, men på samma gång jävligt skön. Du missar inte en kroppsdel, vilket åtminstone får mig att känna helheten. Helt underbart, dock ganska obeskrivlig känsla. Måste upplevas =)

Menmen, nu är det dags för sängen för att sen leva upp till ännu en innebandydag. Suck, men... just gotta keep it up. Har ju förövrigt något att se fram emot under helgen =) Det gäller bara att försöka hitta det positiva i det hela (anitamedh, beproud ; ) )
zoo+sova ut söndag, WUNDERBAR =D
sovgott.

är det värt?

.. nej

Bad om att bara få spela en av dagarna i helgen, och det skulle gå finemang. Men när dom sedan frågade vilka som ville spela lördag var det inte många som var peppade. Rättare sagt var det typ ingen, så jag gjorde en insats och ställde upp för laget och spelar även på lördag. Vet dock inte om det någon som uppskattar det, innebandyn känns mer som en plikt än något som vi håller på med för att vi tycker att det är kul. Men hursomhelst så viskade en fågel i mitt öra att det är nu det gäller, bära eller brista. Håll ihop nu =(

Funderar nu på om det är värt det, jag sliter bara ner mig själv och mitt innebandysug trappas ner ytterligare när det är enbart innebandy som mitt liv går ut på nuförtiden. Plus att det är bättre att någon av de duktiga tjejerna från det yngre laget får spela med oss lite, än att en gammal, utsliten, uttråkad back ska löpa runt där.

Dessvärre verkar jag inte vara den enda uttråkade i laget, vad händer egentligen =/?
-Ja, vi förlorar.
-Nej, det är inte roligt att förlora, men alltså ger vi upp nu har vi inte ens den minsta lilla chansen att vinna. Det är bara att köra på till 110, utan hämningar.
GE ER INTE NU TJEJER, om inte annat; ställ upp för laget.

ops

har velat skriva så länge men det har aldrig blivit pga utebliven ork. Är justnu för tillfället på skolan i väntan på spanskan som börjar 2, prov och allt ;S wish me good luck =/

Igår var vi ute på kyrkholmen på friluftslivet, det sög ballzorr =) Där hade vi lite samarbetsövningar, grillning oså.. sen vare bara att traska i pappas feta skor, täckbyxor och täckjacka hela vägen tillbaka till skolan. Sen när jag kommer till skolan så inser jag att jag har mina skåpnycklar i cissis väska, och cissi hade farit hem. Glader =)?
Fast hon kom ju efter ett tag, så jag fick dusch & byta om ändå men... var ändå inte så munter.

Ikväll äre träning, imorron äre träning+match, lördag äre match+zootour.. om jag nu ska dit. Hoppas på att få slippa spela åtminstone någon av dagarna, känner att jag skulle behöva sova ut ;S



Happy face

if it makes you happy it can't be that bad

Åh uschblä, det känns verkligen inte som att det har varit helg. Ellerja möjligvis fredagkväll, men då skulle jag ändå sova tidigt för att stiga upp och fara till ö-vik. Den kvällen umgicks jag med joar och jojjo, riktigt trevligt faktiskt =)!
Sen på lördagsmorgonen bar det av till Örnsköldsvik. Vi spelade 3-8, men gjorde lätt bästa matchen i damserien hittils. Vi höll i bra under större delen av matchen, utom domdär första 10 minutrarna i tredje, då dom tryckte in fem mål. Det stod bara 0-1 efter första och 1-3 efter andra. Chansen fanns att vi hade kunnat ta det.. Mennee nu är vi på rätt väg iaf =) Det går framåt, tro det eller ej =D

Sen bar det av hemåt. Var hemma strax efter åtta på lördagskvällen och då fanns inte orken att göra något. Så jag satt och lirade urbz på mitt xbox (A) Där kring 1 gick jag och la mig för att sedan stiga upp 9 och fara och spela match igen, fast denna gång med juniorerna.
CIF vs. KAIF - 2 -3   Vet inte, behöver jag kommentera? Vi var nog inte riktigt värda en vinst anyways, det är bara att kämpa vidare =)
Efter lite snack med domarna och, vår numera, motståndare Agnes, bar det av hemåt igen. Väl hemma vare bara att hoppa i duschen och sen gå och sälja lotter på skyltsöndag @ ursviken. Hem och äta middag, sen fara till adam som fyller 30 idag =) GRATTIS BROR  : )



image80




So here I am, helt slut efter helgen. Känns som att det ska bli skönt att få återvända till skolan så jag får vila upp mig? hahah javet det är patetiskt men det börjar nästan bli så. Dock äre ju innebandy där också, men.. jaja, jag borde nog sluta älta mina val nu, det är försent anyway. 
Känner också att jag likagärna kunde ha skrivit allt detta i punktform, det hade ungefär varit lika givande ;S? för övrigt har jag inte så mycket på hjärtat mer än att jag längtar som satan till egypten där det förhoppningsvis inte finns något som kallas innebandy eller stress.
Haha har jag förresten sagt att det är cup den 5 januari ellernåt? Lagomt peppad jag kommer vara då? =D hahaha...

RSS 2.0