kycklingstuds

Jag har som inget bloggsug justnu, roar mig mest med.. typ.. nåt annat.
Kan meddela att jag mår bätre än jag gjort på länge, det är definitivt påväg åt rätt håll nu : )

Har dock ett spel ni alla måste prova:
http://www.extrude.se/speldemo/tigerstuds/spel.html

I gave my heart to you


Said I promised to never fall in love with a stranger..

sjuk?

Jag for hem från skolan idag, det är inte likt mig. Eller jamena.. det är sällan jag far hem, det är sällan jag är så sjuk. Men idag kändes det som att jag skulle svimma typ. Eller.. som att jag hade jättelågt blodtryck och inte fick göra för hastiga rörelser, för då skulle skallen ge upp. Jag kände mig helt borta iaf. Så jag for hem, i snöovädret, och la mig i min varma sköna säng hemma, var det pågick julpyntning förfullt =D ohärligt.

Har nu sovit drygt 4h men känner mig lika trött fortfarande. Det jag kände var säkert symtom på den förkylning som härjar nu, som även jag kommer få -.- dvs ingen träning ikväll för annelie.. Suck, jag hatar att vara förkyld. Jag var ju taggad på funk =/




Ändå mys med snö =]

Jul!



Jag är så sjukt taggad på julen nu! Fick ju som ingen förra året.. 
Till och med julklappsruschen och den enformiga julmaten känns lockande.
Sen att vi ska fira hos Adam&Carro med småbarnen gör bara saken ännu bättre : ) Jag får som en varm känsla i magen då jag tänker på all kärlek jag har i mitt liv just nu, samt hur det förhoppningsvis kommer påverka denna jul =)
myyyyyyyyyyyyyys!

Idag är det skyltsöndag inne i stan, och OJ vad jag vill dit =( Men tyvärr så har jag match idag, så jag hinner inte dit nåt alls.. Får väl satsa på skyltsöndag här i ursviken nästa helg : ) Hoppas för övrigt att jag får med mig pär då : ]
Nae nu ska jag på örjan och spela match mot Obbola.
Matchstart: 14.00

Ps. tack för gårkvällen : )

dissekering (varför i hela friden heter det så?)

Imorse på nkbn slängde våran lärare upp grishjärtan som vi skulle skära i. Jag tänkte att det inte skulle vara så farligt, vadå jag hade ju gjort det på ursviksskolan några år innan. Jag stoppade in fingrar här & där utan problem & jag har inget minne av att det luktade illa eller var så hemskt alls =S?
Det var då det.

Idag var det däremot betydligt vidrigare. Fyyyy vad blodig och slemmig och... huvva. Började känna mig lite vimmelkantig efter ett tag. Lukten, bara den! Inte för att jag har känt lukten av någon död människa, men den måste hursomhelst vara liknande dendär. Jag fixade inte ens att stoppa in fingret i artärerna och venerna och känna efter hur det kändes. Huu, jag får rysningar bara av tanken. Och ett grishjärta är tydligen exakt likadant som ett människohjärta, förutom att det är helt oförstört. Att jag har en såndär vidrig, illaluktande klump inne i mig får mig bara att vilja kräkas (helst kräkas upp dendär klumpen.... dock skulle jag ju inte överleva då men) huvva!

Är denna förändring ett tecken på att jag börjar bli gammal och kinkig eller klokare? -.-

jag vill

ha min pär här. Nu. NUUUUU, okej?



Tjuvarna länsade källaren

När Helena kom ner i källaren var alla källarutrymmen uppbrutna. Tjuvarna hade gjort en totalrensning. Från Helenas utrymme hade tjuvarna stulit skidor, snowboard, pjäxor, två vinterjackor, kängor, porslinet som hon ärvt efter faster Emma samt två resväskor som förmodligen använts för att frakta bort ala prylar. Helena anmälde inbrottet till sitt försäkringsbolag och två veckor senare blev hon kontaktad av en skadereglerare, som ville ha lite mer detaljerade uppgifter om Helenas stulna ägodelar.
Skaderegleraren berättade hur hon hade värderat Helenas egendom och erbjöd Helena 2500 kr för jackorna, kängorna, porslinet och resväskorna. Somligt var gammalt, annat var inte säkrskilt värdefullt. Från denna summa skulle självrisken på 1000 kr dras. Skidorna, snowboarden och pjäxorna var däremot nästan nya. Skaderegleraren föreslog att Helena skulle gå till den affär där hon hade köpt utrustningen och välja ut motsvarade nytt som försäkringsbolaget skulle betala.

Utdrag ur Privatekonomi & Vardagsjuridik 2008, s. 39



.. Samhällsprov - ekonomi imorgon. Sparande, lån & försäkringar
Wish me luck



Det gäller att tänka positivt!

Helena from the älg-land:
"Snart är det jullov!"

jo.. nog är det det, det är bara det att vi har typ 6 prov, minst lika många inlämningsuppgifter och inte att förglömma; julruschen (då alla lärare vill ha klart allting så då får man jobba som en sabeltandad tiger ellernåt...) under dessa.. vad äre? 6 veckor =( mamma mia



Bild från vårvandringen i maj -08.
ps, söta sockar!

zzzz...

Kände direkt då jag vaknade att denhär dagen inte är min dag. För det första for pär ganska sent igår (dock inte mig emot), vilket innebär trött annelie. Ville absolut inte upp ur min varma, sköna säng imorse kvart i 7.. Sen har vi redovisning i geografi idag och alla som känner mig någorlunda vet att jag hatar muntliga redovisningar inför helklass. Vi får dessutom inte ha några stödord, utan måste ha det i skallen. Jag kan det väl någorlunda, men jag vet att när jag väl står där är allt som bortblåst. Och då har jag dessutom inga stödord? .. kul.


Pär Hagman

Älskling, det känns som att det var i förrgår ellernåt som jag pratade med dig första gången i telefonen. Du frågade vart jag var, och jag försökte förklara. Jag minns hur jag spelade upp hela samtalet i huvudet om och om igen efteråt, bara för att få höra mer av din djupa röst som trollband mig. Jag satt nere vid älven, det var en solig, varm sommarkväll och jag var förväntansfull och spänd som en fjäder. Ganska snart såg jag dig komma gåendes mot mig med solen i ryggen. Den bakåtvända kepsen, glajjerna, ciggen i munnen och jeansen jag älskat från första stund.. 'Okej, here's something... :$'

Önskar att jag kunde dela med mig av denna unika bild jag har i huvet av detta. Det är så.. underbart fint. Jag älskade dig från första stund, för mig var du något speciellt redan då. Idag, fyra månader senare, är du om möjligt ännu mera älskad & mer speciell för mig än någon annan någonsin varit. Tack för att du är du ♥




Dressed up

 
Det är inte jag som hittar kläder, det är kläderna som hittar mig!


Dock köpte jag inte den svarta, den gick på 400 och jag vet inte riktigt när jag ska använda den.. Ja, typ, okej nyårs. Men jag kan slå vad om att jag hittat något ännu finare innan nyårs. Men dendär var riktigt fin, jag blev som tjeer :( heartbroken.
Något jag däremot köpte var en röd längre tröja/tunika/klänning med hög krage, dock går det inte att ladda upp bilden på den.. aja får försöka senare=) den blir söt till nu såhär mot jul!

Fotosession

Sanna & Annelie
Kring älven osv
7/11 -08




























Och denna kyliga men roliga kväll avslutades med en varm kopp choklad & bulle hos sanna eftersom allt utom snabbmatsrestaurangerna var stängt eller hade åldersgräns på typ 21... jävla skell=)

Tack stumpan, du får mig alltid att må bra! 


helg=D

Denhär veckan har ändå gått undan, trots att det är veckan efter lovvecka. Dom brukar alltid vara lika tröga..
Fick veta igår att vi inte skulle ha någon nkb idag, vilket innebar sovmorgon till halv 11. Så jag kom till skolan då och gjorde två nutidskryss och lärde (?) mig lite om usas forna presidenter på samhällslektionen. Sen vare lunch, potatisbullar. URK! Men jag ska väl inte klaga, vi har ju fått risgrynsgröt och pizza i veckan : ) Efter lunchen gick vi till blå salen, lyssnade på två gruppredovisningar om fördjupningarna vi valt inom området svenska språket. Det var förkortningar och datorförkortningar. Faktiskt ganska intressant ;D Sen fick vi sluta 12.55 typ, guuuld! Katarina är kung=)

Måste bara meddela att matteprovet igår gick typ ändå bra, över förväntningarna iaf. Ett g fixar jag =D

Saknar min pär,
tur att jag får träffa honom ikväller : ) Lördagen lär väl spenderas med honom på ett eller annat sätt, sen på söndag är det ju fars dag, så då äre väl bara att pallra sig hit igen och fira pappa ;D Mamma hade köpt något åt honom som jag skulle få vara med på.. Hur firar ni er fader på söndag? :)




Ge mig sommaren -08 tillbaka!

annelie pianist?

Vemvet, kanske hade jag fått den titeln om jag levde på 1600-talet och hade fortsatt att spela piano även på äldre dar. Jag saknar det faktiskt ibland, ångrar lite att jag tillät mamma&pappa att sälja iväg det. Även fast jag inte spelade så ofta så hade jag ändå möjligheten att hålla upp mitt största intresse jag hade som liten.. Suck. Jaja, det kommer väl nån tid då jag får chans att börja spela igen.

Som nu, jag är så sjukt less på att sitta vid datorn, eftersom jag i princip gjort det hela dagen fastän jag har varit på skolan. Kom just ut ur duschen och det var väl lite frestande att lägga mig i min mjuka, sköna säng och läsa min bok "Livet är en fest" (erkänn att titeln får en att vakna till ; )) Men det skulle ändå ha varit roligt att göra nånting annat mellan.. som typ.. spela lite piano =( Grannarna, speciellt småbarnsfamiljen, hade väl blivit lite putt.. men bryy.
Vad finns det annars att göra ensam i detta hus denhär tiden? Typ.. kika lite på tv. Sen tar det slut? Haha, eller äre bara jag som har riktigt usel fantasi? Visst har jag matteprov imorrn men jag känner att jag klarar G och mer orkar jag inte. Marianne gör matte så förbannat tråkigt..
Koppla in xboxet och spela..? men.. nae..


Vad gör ni då ni har tråkigt?


Bloggkoll

Nu har jag också tagit steget och skaffat bloggkoll, det är skönt! haha =) Nice att ha allt på ett ställe vill jag lova ;D bra idé osvosv=)


Följ min blogg med bloggkoll

Biff

Idag var jag & några klasskompisar på/i gymmet efter skolan, vår träningsvärk från afrodansen till trots.. Jag har ont längsmed hela sidorna, på båda sidorna =S Trodde knappt att man hade muskler DÄR ute, jisses!


men lika glad var jag för det =) (men gladast var nog räven lalalal..)


checka in muskelberget, os i muskelbyggning nästa... ellernåt =D


här har vi också ett par taggade ena !

sant

Ibland är andra avenyn kung

"Att oroa sig är som att börja betala av ett lån man inte har tagit"




back to reality

Allt har ett slut, tyvärr inkluderar allt även lov & det suger röv.. Jag har bott hos pär i veckan, men har dock inte varit så mycket med honom förutom de sena kvällarna/nätterna ;I värt. Han har så mycket annat =/ Mamma frågade mig vad jag gjort alltmest i veckan, jaba eehh...... jag..  vet inte? Jag har ändå hunnit med en hel del; piteå, luleå och haparanda på tre dagar. Men alla andra dagar då? =S haha, för inte har jag varit med pär inte.

Imorse på gympan hade vi först ett intro till musikprogrammet, i år får vi inte lektionstid till det ;I sug. Sen gick hon igenom lite om ergonomi; träna upp musklerna runt om ryggraden för att undvika förslitningar på diskarna mellan kotraderna. How simple is that =D hahah. Jaja, iaf, vad jag skulle komma till var att vi sen körde afrodans =D hahahah, deeeeet stekte! Inte provat? Doit ; )
Man shakar loss somfan, rör på varenda liten kroppsdel. Krävs dock att man har lite koordinationsförmåga ^^ Riktigt jobbigt var det också, believe it or not ;D

Jaja, jamenavadåe, nu är det ju bara 6-7 veckor kvar till nästa lov ;] tagga! Mamma tyckte att jag skulle börja klura på vad jag vill ha i julklapp men jamena hallå det känns som en evighet eller två kvar =O Jag har nätt&jämnt tagit farväl av sommaren. Jaja, dags att acceptera att vintern snart är här, och vad passar inte bättre då än en renodlad skoterlåt? Enjoy!




Såklart....

Nu har 740in gett upp igen, så alla pärs pengar kommer gå dit =/ och ska inte han festa, orkar inte jag heller ^^ Var ändå inte alltför sugen.. Får väl se vad det blir av denhär kvällen, pär är nog i drängs och skruvar mest hela kvällen antar jag. Joar har 18-årsfest i hamn, kanske kikar jag förbi där, vemvet? ;D Time will tell.

Imorgon är det inventering på hemköp med laget kl 18.00. Vi får hoppas på att det är mycket folk som dyker upp så att det går undan.. Det är så förbeennat drygt : / Show up!




RSS 2.0