met no wonder

ja, alltså jag kan inte annat än skratta. mitt påsklov spårade ur helt :O jag som alltid annars sover hemma, har bara sovit hemma typ två dagar på hela lovet? är det ett skämt eller? hahah. för mycket festande har det blivit också, fyskäms. jag är ju för liten för sånt? : o
 
gårkvällen var en smygnice festkväll. dock blev det lite för mycket gång i fel skor, så idag får jag vackert dras med en blodblåsa under hälen. skönt! jag kan sätta en hundring på att vi traskade längre än en mil under kvällens lopp. Aldrig mer, säger jag bara.

Vädret har varit gryymt idag. Vaknade upp i stan hos sanna, men tog snabbt mitt pick och pack och drog mig hemåt när jag såg den klarblå himlen. Väl hemma ojade jag mig över min blåsa för mamma, och hon tyckte lite lagom synd om mig så jag är nöjd ;D hahah. nåja, sen öppnade jag balkongdörren, drog fåtöljen till dörröppningen och satt och gottade mig i solen tillsammans med andré över telefon ;D och det var grymt. det blev tillochmed såpass varmt att jag kunde ta av mig tjocktröjan som jag laddat med =D

såja, nu har jag bevisat att jag lever iaf. hare gott folks =)

headstrong

hej påer=)
nu är vi hemma från sannas stuga, välbehållna. Trots all skoterkörning och allt vi gjorde med livet som insats ; ) sover hos sanna inatt med. har inte tid med något superinlägg, men det kommer några bilder =)




17 och påsklov =)

Haha, jaha. Var det inte mer än såhär? Dendär äkta upprymdheten och lyckan över att fylla år är nog borta förevigt. tragiskt men sant. Nåja, tack för en bra dag =)

Imorgon bär det av till sannas stuga. Hemma igen är jag på söndag kväll. Så ikväll slaggar jag här hos sanna. Har tagit med mig datorn, som en riktig datanörd. saooo nu sitter vi här vid varsina datorer och gör ingenting, så det var tid för ett randominlägg. nåja, ska väl rulla vidare nu. puss påer =)

ps. ang. gårkvällen så har jag egentligen inget att tillägga. funkade, men vissa saker gör mig förbannad. tack till alla inblandade =)

everything has a beginning, everything has an end

Äntligen är det dags för lov igen. Dock borde jag väl inte klaga, vi har bara gått två veckor efter sportlovet. Jag är riktigt taggad på denhär dagen. Nu sitter jag på datakunskapen och sen äre gympa, lunch och engelska. Sen ska jag och rebecka springa ett tag på stan och leta utstyrsel till kvällens bravader. Zootour står på schemat. Hoppas på det bästa, dvs en kväll utan missöden (A) hehu, vi alla vet ju att det... har lust att.. spåra.

Mitt lovschema viskade för övrigt just till mig att det känner sig tomt. Jag ska visserligen till massören igen och jag fyller år, men det är inte mycket till världen. Jag hoppas på en och annan snowboardtur däremot, nu när minusgraderna och snön infunnit sig igen. Det kan bli najs=)

På tal om födelsedag vill jag hälsa alla välkomna imorrn, bakis eller ej. välkommen eru ; ) Det känns helt sjukt att det gått 12 veckor sedan nyårs, och att det efter påst bara är 7 veckor kvar till sommarlovet börjar. Helt jävla sinnes, jag hinner inte med riktigt =O
Nåja, nu slutar vi. pusspåer och hoppas vi ses på zoo ;D

föråldring

Jag fyller 17 på fredag. 17? på fredag? 18 om ett år? Hahah, nej.
Det måste vara ett skämt. Jag svär, det var i förrgår jag skjutsade runt veronica i barnvagnen och sprang runt med rumpan bar. Det måste ju betyda att jag, inom en veckas framtid är ungefär sisådär jättegammal. Jag börjar få panik, vad ska jag göra av mitt liv? Nåt måste jag ju hinna åstadkomma innan det är dags att slockna..?
För att inte tala om alla som fyller 18 och tar körkort nu. Det är bara sjukt, time really goes flying by.

Var och firade min kusin som fyller 20 idag i hans nya lägenhet. Haha, det är nästan som ett skämt. Han är inte så gammal? Kanske körkort-gammal, men definitivt inte egen lägenhet-gammal! No offence, jag förstår det bara inte. Hur ska jag hinna med att förstå att andra åldras när jag har problem att förstå att jag blir äldre?

näesi, detta tål att sovas på  ♥

skofrossa

Efter många veckors letande och funderande har jag äntligen hittat skoor! Av någon skum anledning älskar jag den breda klacken. bara underbart najs=)

image105image106

Sen är jag även sugen på denna lilla läckerbit nedan, men vi får se hur det blir med den saken.. men mest troligt! Priset funkade och jag behöver några finare skor, som jag kan använda till festtider osv ;D kan bli najs =D


dear friend, I feel so helpless

.. I feel there's nothing I can do

känner mig som en tidsinställd bomb eller något åt det hållet.
lixom, sådär att man aldrig riktigt vet när den exploderar och allt bara sprängs
eller.. det kanske är min tillvaro som blivit en sådan? efter många års studier och laborerande har de äntligen fått resultat?

fast trots allt var det ju jag som peppade mamma att sätta ut huset till försäljning. jag kände att det kanske var tid för det. det är inget jag ångrar, men trots min beslutsamhet smärtar tanken på mina föräldrar i varsitt hem.
inte förrän jag såg dom stå och ta hand om disken tillsammans idag insåg jag nog på riktigt, att det kanske denna gång händer. kanske kanske
sen, att allt är så oklart förvärrar saken markant. att gå runt och inte veta är en ren och skär plåga. om dom bara kunde bestämma sig så att jag kan ställa in mig på något och vänja mig vid tanken.

samma dag som pappa säger "har du hört nu att vi ska separera?" säger mamma "jag vill att vi ska separera, men jag vet inte om jag orkar..."

superb, superenkelt. har aldrig tvivlat på min ork tidigare, men nu känns allt bara hopplöst.. riktigt hopplöst
och detta skriver jag inte för att jag vill ha medlidande eller för att folk ska tycka synd om mig. verkligen inte. jag behöver bara skriva av mig någonstans, och vad har man en blogg till om inte just det?
stör det dig, ber jag dig gå.

03.21 - asö

Klockan visar mitt i natten men jag vägrar sova. vill verkligen inte. dock äre ingen som är social meme ellerså, men det... ja okej, det spelar roll. jag lägger mig nog på ett tag. men sånnahär tider är till för sånnahär ovärda blogginlägg och andra handlingar man inte gör annars när man tänker helt klart, och det var på sin plats med en sånhär natt. Det var ett tag sen.
Jag har gjort framsteg ikväll, framsteg med mig själv, för mig själv, tror jag då iaf. Känns det lite som. Det känns lite som en vinst över något okänt..
though it hurt


Frågan är ju bara vart min far är. Han har varit på jobbet sen sju imorse, dvs snart 24h. Han hade sagt att han skulle vara hemma kring 12. det var alltså tre och en halv timme sen? börjar bli lite smått orolig att han somnat bakom ratten ellervadsomhelst :|  man vet aldrig.



äntligen kanske jag slipper veta av dig

efter regn kommer solsken!

Hej påer=)
Nu har jag äntligen fått rätta till det som var fel med mig. Har ju klagat så länge över att jag har haft ont i höfterna och området runt om, så igår var jag hos farbror massör. Underbart skönt! Det visade sig att jag hade snett bäcken som gjorde att längdskillnaden på mina ben var 1,5 cm och fem kotor ur läge. Konstigt att jag hade ont?

Han tyckte att jag skulle ta det lugnt i några dagar framöver. Så ingen träning för min del, åtminstone ingen innebandy. Trots det skippade jag stan idag (förlåt veris =/) och följde med lisa och hennes familj till rävabacken. Åh, vilka minnen jag har där! Nostalgi och underbart väder heela dan. Solen sken på oss när vi grillade korv, fikade och åkte madrass och jo, såklart fick jag alltid all snö på mig när vi åkte, oavsett om jag satt bak eller fram. Inte torr annelie, torr lisa. osnällt=( Men det hör som till... dedär.. haha! =) Tyvärr glömde jag kameran hemma.. Hade nog kunnat fixa några riktigt roliga bilder därifrån (A) Jaja, shit happens.

Ikväll blir det troligtvis bastu med trevliga människor. Känner någon för att hänga på äre bara att göra det tyckja! =)



over and out


keep smilin'

vet inte, men jag har en känsla av att jag kanske borde skriva något här. Lixom, bara för att.. bara för att visa att jag inte helt glömt bort er ; )


Snön har lagt sig över Skellefteå och jag var råtaggad på att leka fåniga snölekar osv idag. Dock var jag ensam om dedär med taggen, så det blev inget av. Kände att jag inte var supersugen på att åka madrass&pulka själver =/
Och jo, justdeja, sportlovet är också här. Har inte planerat något ännu förutom massören imorrn, och hoppas nästan inte på att behöva planera något. Hade bara tänkt ha ett riktigt jävla LOV, varav den större delen av tiden ska gå åt till sömn.. dock vet ni som känner mig väl att det bara är en myt och att det aldrig blir så, för att jag sitter uppe alldeles för länge vid datorn -.- mennee.. det är ju skönt det med (A)

Hade för övrigt sista matchen för säsongen idag. Vi krossade kaif med 6-2 (? eerhm tror jag det var..) Riktigt skönt, nu ska vi bara träna i några veckor till. När innebandyn slutar vet man att sommaren är på väg och jöööööööösses så sjukt härligt med sommar =)!



 

RSS 2.0