make my day

Idag är det en trött annelie på anderstorpsskolan. Fy tusan, vilken dag det var igår; Skidåkning, snöplumsning, spårtittning, snörugby, bandy, innebandy.. boliden borta. Ack och ve, vilken jävla dag och vilken jävla match. Ja, och som vanligt har jag ont någonstans. Har ju som fått halverst konstaterat att jag har en låsning i bäckenet. Dock kommer jag inte få fixa det förrän den tredje, om ens då. Låsningen påverkar området runt om; nedre delen av ryggen, rumpan, utsida & framsida höft och framsida lår. Så jävla surt nu såhär på slutet av innebandysäsongen.

För tillfället så sitter jag och försöker samla lite fakta om homosexualitet till en samhällsuppsats. Känner att lite sömn inte alls skulle vara helt fel.. Gick och la mig strax efter 10 igår, men då var jag såpass övertrött att alla tankar snurrade runt i huvudet och gjorde det omöjligt att somna. Så jag tände lampan och tog upp min bok och läste. Skumläste, mer orkade jag inte. En stund senare släckte jag lampan och somnade som en klubbad, dock var klockan säkert 11 då. Så med facit i hand hade jag likagärna kunnat gå och lägga mig i vanlig tid. Alla tidiga kvällar skiter sig mer eller mindre alltid!

Please, make my day

dop

Du vet väl om att du är värdefull,
att du är viktig här och nu?
Att du är älskad för din egen skull,
för ingen annan är som du?

Liv Holly Bitén



Det är ändå något speciellt med en kyrka. Kyrkbänkar är hårda, det vet vi, men på något sätt är det så andaktligt att sitta där och läsa någon bön man varken sett eller hört förr(med undantag för den ovan). Det är som så högtidligt på något sätt. Jaja nu ska jag sluta snacka gojja, ni förstår vad jag menar =)

Höll förresten på att slå ihjäl min far när han säger "Och vi som inte tog några kort....."

happy valentines day

image104


Och än en gång var det alla<3dag.


Inte för att jag eller min familj någonsin tagit detta på allvar men.. hela grejen är som bara så söt =) Alla är söta och snälla med varandra och det vimlar av hjärtan, rosor osv hit och dit. Man blir som småhappy : ) Själv har jag fått en massa söta sms, samt ett allahjärtanskort av rebecka där hon gav mig en dag/kväll med henne =) handgjort och allt, inte oseriös människa. jättefint var det! Nu önskar jag bara att jag var lycklig ägare till en såndär smarrig tårta som på bilden ovan, det skulle verkligen göra dagen fulländad. Hörde dock ryktas om att mamma skulle baka någon "supergod morotskaka", och det lät väl iofs inte helt fel det heller!


Jag ska skippa allt vad klyschor heter och -
dagen till ära -
berätta för er att ni är mitt allt.

It's like wishing for rain as I stand in the desert.

image103Vårt hus är till salu och det är bigtime för en förändring i mitt liv. Jo, det är sant. Har inte orkat skriva något här, även fastän det känns ganska okej. Skönt att komma bort härifrån, finally kanske det händer något. Det enda jobbiga är att mina föräldrar inte bestämt sig för om dem ska flytta tillsammans eller inte än. Värst är ju helt klart ovissheten.

Fast jag har ju gått igenom detta en gång tidigare och då gick det ju bra, så jag antar att det kommer gå minst lika bra denna gång. Och oj, vad okänslig jag låter.. Visst är det mina föräldrar och visst har jag bott här hela mitt liv, men jag börjar inse att det inte kan fortsätta såhär, ingen orkar.. Det bästa vore nog om de skildes åt och jag fick skaffa eget såsmåningom. Åtminstone två av oss skulle tjäna på det, även om jag skulle få fortsätta ta skiten hursomhelst. Men mamma förtjänar det inte, efter allt hon gjort. Hon börjar vara gammal, hon förtjänar lite lugn och ro. Allra helst vill jag nog ändå att de separerar.

Trots att jag tagit det hela ganska bra slår det mig ibland hur stor förändring det kommer bli i mitt liv. Bara det med två rum.. två garderober. Minns att garderoberna var mitt största problem förra gången. Och vad är hemma? Två hem går inte riktigt ihop i mitt huvud. Men jag måste ju, annars blir den andra ledsen och besviken och bla bla. Önskar så innerligt att jag hade råd och möjlighet att flytta ensam nu. Det skulle vara så skönt att slippa allt nu, slippa välja sida och slippa höra allt jävla skitsnack. Usch..
Jaja, hursomhelst, vad jag hade tänkt säga var att jag inte känner att jag är så jättemycket påverkad av detta, men ibland då jag kommer att tänka på det är det som ett slag i ansiktet. Så är jag frånvarande ellerså är det nog bara det.. Men jag har inga probs att prata om det ellerså, det är helt lugnt. Kan nog bara vara bra att få ur mig det.

friskt!

Japp, frisk och kry igen och supertaggad på kommunuppsats och skidor imorgon? ehm.. njamen. Har annars en ganska lugn vecka med fest och dop i helgen. Något helgen dock inte innehåller är innebandy och tacka gud för det. Jag är inte riktigt i form känner jag, peppen är där nere igen. Men säsongen är ju snart slut så nu är det bara att hålla loppet ut =) Det ska nog gå finemang trots allt, as long as I got vera at least:)

Den nya designen på bloggen har jag sanna att tacka =) Hade inte direkt funderat på att göra om den, men när hon erbjöd sig sååå.. vatusan :] Tack iallafall för det vännen =)

sjukt

image101



Jag trodde ändå att jag skulle klara mig, men ack.. Igår låg jag i 40 graders feber och sov hela dagen. Spydde tack och lov bara en gång, men usch vad jobbigt det är att ha hög feber. Ett tag där ville jag helt seriöst inte vara med längre. Det var tillochmed jobbigt att andas ;S Nåja, idag känner jag mig friskare och hyfsat utvilad (!), fast jag har lite feber än. Funderar på om jag ska våga äta något... mamma tvingar i mig en massa hälsofil. urk, jag är måttligt less på det nu. nåja, duschen väntar. puss

btw jävla skiiiiiit att jag missar hockeycupen idag! jag var råtaggad och allt, hade fixat alla grejer. osså får jag magsjuka. jävla satan. plocka dom ; )

kärlek efter noter

The last goodnight - In you arms
Michael Andrews - Mad world
Hinder - Better than me
Breaking Benjamin - Had enough
Leona Lewis - The best you never had
Leona Lewis - Angel
Leona Lewis - Take a bow
Leona Lewis - Better in time
Leona Lewis - Whatever it takes
Rastegar ft. Nordman - Livet som en värsting


Hade jag inte varit så förbannat obegåvad hade jag kanske länkat eller liknande till låtarna, eller på något sätt underlättat för er att få tag på dessa godbitar. Men nu får det bli såhär ;D kan annars langa via msn ellerså =)


Haha, kan för övrigt som inte sluta roa mig åt min musiksmak. Ingen ordning och reda här inte.. Lönen på fredag sket sig =(

ps, jag är taggad på bloggen nu igen, även om den gör mig förbannad ibland : )

RSS 2.0